Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Flory din Băile Felix

Băile Felix, str. Soarelui, nr. 250 -
   Szöllősi -rusz Hajnal din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 06.11.2022
O locatie superbã, linistitã si curatã, cu posibilitatea de a gãti si a servi masa, deoarece sunt douã bucãtãrii mari. Proprietara e foarte amabilã, aveam tot timpul cafea pregãtitã de ea si s-a oferit sã ne ducã cu masina ei oriunde aveam nevoie. Ne-am simtit minunat si, cu sigurantã, doar acolo ne vom caza de acum înainte, dacã mergem la Felix. Recomand, cu drag, casa Flory!
   Nicoleta din Timisoara
nota: 10
schedule 18.10.2022
Am ajuns undeva dupa ora 15, iar dna de la pensiune a avut grija sa ne ofere tot confortul de care am avut nevoie, bucatarie utilata, cafea proaspata dimineata si 50% reducere la strandul President. Curtea este frumos aranjata, pensiunea este departe de zgomotul statiunii, faci 10 minute pe jos pana la strandul President si 20-25 minute, pana in centru statiunii, de mers lejer. Proprietarii sunt niste oameni extraordinari, gata sa te ajute in orice problema ai avea. Recomand cu drag aceasta pensiune! Multumim gazdelor pentru intelegere si ajutor!
   Mihai din Turda
nota: 10
schedule 16.10.2022
De fiecare dată am fost foarte mulțumiți, si de condiții și de personal, dar si de prețul cazării. La bucătărie se poate găti, deoarece sunt toate condițiile, tot aici se poate servi masa deoarece este spațiu suficient, dar si curățenie întotdeauna. În ce privește rezervarea pt cazare, întotdeauna, proprietarii au fost preocupați pentru a găsi cameră în funcție de perioada solicitată. Datorită acestor detalii, ori de cite ori vom merge la Felix, vom căuta să ne cazăm la casa Flory.
   Condescu Ștefan din București
nota: 10
schedule 16.10.2022
Casa Flory pentru noi a fost destinatia perfecta si nu ne pare rau pentru alegerea facuta. Gazde primitoare, cu bun simt si au fost exact pe placul nostru, adica nu am fost stresanți cu nimic. Din contra, noi i-am stresat cu diferite chestii. Deci, una peste alta, nu ezitați sa contactați casa Flory pentru un concediu de neuitat!
   Andrada din Ludus
nota: 10
schedule 11.09.2021
Prorietari amabili primitori ne-au servit cu ospitalitate, camere curate ingrijite cu confort, iar curtea foarte frumos amenajata si ingrijita cu un decor si peisaj cu o oaza de liniste si relaxare, suntem incantati.

Zona unde e amplasata pensiunea e linistita si nu e galagie, e aproape de bazinele termale si de centru de Lacul cu Nuferi.
   Lazăr Cristi din București
nota: 10
schedule 09.09.2021
Am sosit de la Oradea fără a avea planificată o oprire la Felix. Am sunat aici și ne-a răspuns o doamnă care în acel moment nu era la pensiune. A sosit în 5 minute și ne-a pus la dispoziție tot ce aveam nevoie pentru un popas de două zile.

Lăudabil acordul dintre administratorii acestei pensiuni și spa-ul Prezident! Odată cazați la Flory, beneficiați de 50% reducere la spa-ul Prezident.

Pensiunea este într-o zonă liniștită, departe de zgomotul și aglomerația din centrul stațiunii, dar aproape de toate ștrandurile și toate zonele de interes din zonă.

Curățenie, discreție și relaxare.
   Laura din Arad
nota: 9.5
schedule sejur: 16.08.2019 - 18.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte prietenoasa, ne_a pus si cafea la dispozitie, totul a fost foarte bine. Recomand cu drag.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am minusuri de adaugat.
   Mihaiela din Gura Humorului
nota: 9
schedule sejur: 26.08.2019 - 30.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenia, patronii f amabili
thumb_down
Aprecieri negative:
Trebuie modificat gratarul
   Loredana din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2019 - 20.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Lininiste
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm ca v-ati simtit bine la noi! Vă mai așteptăm!
   Lavinia Si Liviu (sotul) din Zalau
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2016 - 21.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste deplina, curatenie, bucatarie dotata, cafea la discretie.Gazde deosebite !
Multumim mult si sa ne revedem cu bine !
Răspunsul unității:
Ne bucura sa stim ca v-ati simtit bine! Va asteptam cu drag, oricand veti dori sa ne mai treceti pragul!Va dorim numai bine!
   Neculai Iulian N din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 07.08.2014 - 13.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost un sejur foarte reusit, la care desigur, atat cazarea a fost foarte importanta cat si proprietarul care si-a dat silinta sa ne asigure tot confortul. Casa este foarte curata , intr-o zona foarte linistita. Voi recomanda prietenilor si daca voi reveni in zona sigur voi solicita cazare tot aici.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sugestii de imbunatatire : (care pot fi doar subiective) masina de spalat la baia de serviciu si dezvoltarea zonei de joaca pentru copii (eu avand copil de 5,5 ani)
Răspunsul unității:
Multumim pentru recenzie ! Vom tine cont de sugestiile dumneavoastra!Va asteptam sa reveniti la Casa Flory!
   Andreea A din Timisoara
nota: 9.83
schedule sejur: 18.08.2014 - 28.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost foarte bine!!! Gazda foarte amabila, comfort si liniste. Ideal pentru cei care isi doresc un concediu de neuitat!!! Recomandam tuturor Casa Flory!!!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru ca ne-ati ales! Ne bucura faptul ca v-ati simtit bine! Va asteptam cu drag oricand doriti sa reveniti la Felix!
   Gabriella G din Cluj
nota: 9.17
schedule sejur: 16.08.2013 - 19.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte draguta si primitoare, pret acceptabil,zona linistita departe de `zgomotul` din centrul Felixului.
Bucataria dotata 100% ,camera pentru 4 persoane spatioasa.
Curte curata cu loc de parcare,loc ptr gratar..... Totul e ca o casa mai mare pentru o familie ,loc de joaca pentru copilasi.
Odihna este foarte importanta din aceasta cauza doresc sa specific ca patul (salteau) sunt de nota 10.
Am petrecut cateva zile minunate si sunt sigura ca toti vom reveni cu drag la Casa Flory.
Multumim pentru tot gazdei si sa ne vedem cu bine la anul .
thumb_down
Aprecieri negative:
Un dulap in plus deoarece pentru 4 persoane trebuie spatiu mai mare pentru haine si lucruri personale,telecomanda la televizor (sau poate televizoare noi ,deoarece sunt cam vechi .Ar fi binevenita si o masa in camera ...... Astea nu sunt nemultumiri din partea mea ci sugestii.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru recenzia facuta, pentru sinceritatea de care dati dovada si va asiguram ca vom lua in calcul sugestiile facute de dumneavoastra. Va multumim si va mai asteptam la noi!
   Denisa Miruna din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 31.08.2012 - 03.09.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost foarte placut impresionati de ospitalitatea gazdei noastre in a ne face sa ne simtim ca acasa. Vila ofera tot confortul necesar (mobilier modern, bucataria complet utilata, loc de joaca pentru copii, spatiu amenajat pentru servirea mesei in aer liber, gratar, locuri de parcare).
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru recenzie si chiar daca ati stat putin ma bucur ca v-ati simtit bine la noi! Va mai asteptam la Casa Flory!
CONTACT
Floroiu Camelia
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Floroiu Camelia
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0773 806 066
WhatsApp