Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Transilvania din Beliș

Beliș, sat Beliș, str. Principală, nr. 120A -
la aproximativ 12.1 km de centrul localității Rișca
   Zoltan Z din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 26.04.2018 - 27.04.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana Casa Transilvania este o casă de vacanță situată în centrul localității Beliș,aproape de toate locurile de interes turistic și totuși are o localizare intimă la o distanță confortabilă de celălalte cabane,de zgomotul străzii.
Aici am găsit o casă de vacanță confortabilă pentru maxim 4 familii,având în vedere cele 4 camere(3 la etaj+1 la parter)
Camera de zi situată la parter este foarte rustic amenajată,spațioasă și este foarte dotată cu tot ce trebuie adică bucătărie modernă,sală de mese,loc de recreere plus terasa din față și foișorul dotat(grătar,loc de luat masa) unde se poate prepara un grătar și consuma acolo.
Curtea/grădina din jurul pensiunii este foarte încăpătoare,se pot parca toate mașinile clienților,este loc pentru toți,iar copii o să aibă o surpriză descoperind râulețul din curte plus cele 2 iazuri vizitate regulat de barza din zonă.
Având în vedere aceste plusuri descrise recomand această unitate turiștilor
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu pot descrie minusuri,ca să scriu și aici o sugestie : ar fi binevenită un indicator la șosea cu numele pensiunii inclusiv inscripționarea lapoartă/pe clădire(plus tunsă iarba mai des..)
Răspunsul unității:
Va multumim.
va asteptam cu drag.
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Propietar
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Propietar
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0743 185 302
WhatsApp
Apel/SMS