Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Bella Montana din Bran

Bran, sat Șimon, str. Iancu Gonțea, nr. 305 -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristian din Scornicesti
nota: 10
schedule 18.12.2023
Am fost o familie numeroasa care a inclus și copii, toată gasca s-a simțit foarte bine, spațiu îndeajuns pentru copii, curățenie, dotări complete, cald in toate încăperile ținând cont de vremea de avara, zona este accesibila cu orice mijloc de transport se poate ajunge la castelul Bran fără transport distanță fiind foarte mică, gazda nota 10. Recomand tuturor.
   Mariana din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.11.2023
Proprietatea a fost închiriată integral, si a fost perfecta. Camere mari, spațioase, curate. Apa calda si caldura. Bucatarie utilată, foisor, gratar. Loc de joaca amenajat pentru copii, parcare in curte. Peisaj de poveste. Gazda primitoare. Nota 10. Vom mai reveni cu drag.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Oprea Alexandra din Voluntari
nota: 10
schedule 05.09.2023
Gazda este de nota 1000, curățenie impecabila, copiii s-au distrat la locul de joaca amenajat, gratar in curte, piscina, foișor, totul a fost perfect, am petrecut 2 nopți perfecte, relaxare maxima, liniște, recomandam tuturor, revenim cu plăcere ❤️
Răspunsul unității:
Va multumesc mult si va asteptam cu drag de 1000 de ori ❤️
   Mirela Popescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.06.2023
La aceasta pensiune găsești tot ce ai nevoie, exact ce ai acasă este și aici!
Fiecare camera are baia ei, spațiul de servit masa este foarte mare! Găsești tot ce îți trebuie pentru gătit! (noi am făcut și 2 tavi de negresa)
Noi am fost 12 adulți si 6 copii, am avut loc destul, este loc de joaca pentru copii, mămicile pot face plaja, tăticii stau la grătar cu berea.
   Patrascu Andreea din Plopeni
nota: 10
schedule 20.06.2023
O locație minunata, unde poți sa te relaxezi si sa te bucuri de liniște. Ai parte de absolut toate condițiile intr-o casa de poveste. Peisaje superbe, zici ca ești rupt de realitate.
Gazda este o persoana comunicativa, receptiva, pune suflet în tot ceea ce face.
Mulțumim din suflet pentru acest sejur!
   Gabi I din Ploiesti
nota: 10
schedule 26.02.2023
Curățenie, caldura, super proprietari care ne-au permis sa ne distram și ne-au pus la dispoziție tot ce am avut nevoie pt un grup de tineri petrecăreți. Sala de cinema de la et 1 a fost piesa de rezistența. Un sejur perfect! Recomandam tuturor! ❤️
poze recenzie poze recenzie
   Toma Florin din Craiova
nota: 10
schedule 07.08.2022
Locație de vis, condiții optime, gazde receptive și primitoare, foarte atente la detalii, camere curate, pensiunea dotată cu tot ce este necesar, noi am fost o familie cu doi copii, unul de 11 ani și unul de 8 luni, am găsit inclusiv masa de mâncat pt bebe, am fost surprins foarte plăcut. Recomand cu toată încrederea! Noi o sa revenim, cu siguranță. Multumim gazdelor și felicitări!
   Neacsu Ionut din Ploiesti
nota: 10
schedule 02.05.2022
Conditii exceptionale, priveliste frumoasa si o gazda super amabila si primitoare! caldura, utilitati si toate cele necesare nu au lipsit! Camerele sunt curate, aerisite, lenjerii si prosoape curate etc. Pentru mine e a doua oara cand ma cazez in aceasta pensiune si voi mai reveni cu siguranta!
   Veronica din Galati
nota: 10
schedule 31.12.2021
Ne-am simțit f bine la aceasta pensiune, gazdele au fost foarte amabile și prompte la orice solicitare/nevoie avuta. Camerele spațioase, living generos, bucatarie dotata cu toate cele necesare. Spatiu de joaca bine pus la punct, priveliștea minunata, aer curat.
Gazdele dispun și de produse lactate pe care le recomand cu mare drag.
Multumim pentru sejurul oferit!
   Veronica Grigore din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.06.2021
Amabilitatea proprietarilor, produsele din gospodăria proprie foarte bune. Camerele spațioase. Chiar dacă a fost luna mai (vremea de afara nu a fost prietenoasă), am avut căldura în camere. Copiii s-au simțit foarte bine.
   Bucur Ionel din Giurgiu
nota: 9.5
schedule 18.01.2021
A fost o experiență frumoasa. Camere spațioase și curate, bucătărie utilată și un living foarte mare.
   Corina C din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2020 - 28.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Fantastic....multumim!!Camerele curate,spatioase,cu bai.Sala de mese spatioasa,bucatarie dotata cu tot ce este nevoie.Acolo am gasit niste oameni deosebiti,minunati,dornici sa ne ajute si sa petrecem un sejur linistit.Va multumim si debia asteptam sa revenim cu mult drag....
thumb_down
Aprecieri negative:
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu prima ocazie!
CONTACT
Marcela
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marcela
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0741 521 150
Apel/SMS