Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa de vacanță Padiș din Breb grade grade grade

Breb, str. Principală, nr. 405 A -
la aproximativ 7.2 km de centrul localității Ocna Șugatag
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Stefan din Satu Mare
nota: 10
schedule 11.09.2023
Un loc minunat pentr relaxare. Pensiunea așezată într-un loc liniștit cu o priveliște frumoasa și gazde minunate care te intampina cu slănina și palinca tradiționala in Maramuresul istoric. Casa noua din lemn unde am fost cazați pastreaza stilul caselor țărănești maramureșene, imaginându-ți ca tocmai ai intrat in casa bunicilor. Gazdele ne-au oferit tot ce am avut nevoie, ne-au dat informații despre împrejurimile satului, astfel ca am petrecut un sejur frumos prin poienițe, fânețe și plimbari pe ulițele satului.
   Gherghel Augustin din Breb
nota: 10
schedule 15.07.2023
Atmosferă relaxantă, priveliște frumoasă, gazde foarte primitoare și cu bun simț. O locație perfectă pentru deconectarea de agitația din oraș. Curățenia descrie foarte bine aceasta locație, terasa este spațioasă pentru un grup de 6-8 persoane, iar camerele au baie proprie dotată cu cele necesare.
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.08.2022
Cabana de lemn, amenajată cu mult bun gust, respectând specificul maramureșan, amplasată la marginea poienilor, in satul Breb, intr-un peisaj de vis, cu gazde ospitaliere și inimoase.
Bucatarie mare, foișor cu cuptor și grătar, wi-fi gratuit, curățenie exemplara.
   Fieraru Aurelia din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.08.2021
Totul a fost la superlativ. Camere mari și curate, bucătărie dotată cu tot ce trebuie, foișoare pentru relaxare, zona așa cum ne-am inchipuit-o.

Mulțumim gazdelor, discrete, dar atente la toate nevoile noastre.
   Teodora T din Constanta
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 22.04.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Corectitudinea si punctualitatea gazdelor!
   Lucian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 23.07.2019 - 27.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atmosfera, locatia, modul de primire, confortul, toate au fost la superlativ. Gazdele sunt minunate, au sfintit locul cu bunatatea lor. Voi reveni cu placere in aceasta locatie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sugestiile sunt destinate primariei si autoritatilor care ar trebui sa impuna reguli de constructie, sa pastreze autenticitatea zonei.
poze recenzie
   Cristina C din Baia Mare
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2017 - 25.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Situată la marginea Breb-ului, simplă și cochetă, bun gust și curățenie exemplară, pensiunea Padiș ne-a oferit exact ce ne-am dorit cel mai mult: liniște. Camera de la mansardă ne-a oferit în fiecare dimineață o imagine superbă: dealuri și căpițe.
Gazdele amabile și discrete, ne-au răsfățat cu mâncarea, cu pălinca - mulțumiri d-lui Vasile, și cu desertul - mulțumiri d-nei Doina. Am simțit cu adevărat dorința lor ca sejurul nostru să fie unul de neuitat. Și așa a fost.
   Delia D din Baia Mare
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2017 - 24.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa de vacanţă Padiş este în mijlocul naturii. Pitorescul căpiţelor de fân pe fâneţele de un verde strălucitor se desfâşoară în profunzimea depărtărilor. Liniştea acestor pământuri este binecuvântată de ciripitul păsărilor. Este locul în care te împaci cu tine însuţi şi cu toată lumea. Intimitatea îţi este asigurată în acest loc de rai, datorită discreţiei gazdelor noastre, care ştiu să te facă să te simţi bine, să te simţi protejat. Pe lângă camera propriuzisă, spaţiile Casei de vacanţă Padiş oferă şi alte locuri de stat, meditat sau alte activităţi pe care vrei să le întreprinzi. Curăţenia interiorului, prospeţimea lenjeriilor de pat, îţi tezeşte apetitul locuirii şi noi proiecte de vizitare. Locul de luat masa în aer liber, cu un design elegant al celor două servicii de masă, demonstrează interesul gazdelor ca totul, până la ultimul detaliu să fie perfect. Eu m-am simţit răsfăţată. Prezentată cu eleganţă, mâncarea gătită de gazda noastră, doamna Doina, este foarte bună. Pălinca aromată a locului sau un vin de casă oferit cu multă căldură de domnul Vasile, gazda noastră, poate fi considerată cireaşa de pe tort, în beatitudinea unei seri înstelate. Aş dori să mai vin la Casa de vacanţă Padiş datorită familiei Slătianu care ştie să empatizeze cu clienţii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am găsit .
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Raluca din Arad
nota: 8.5
schedule sejur: 29.12.2016 - 02.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune mica si retrasa. Totul curat si functional. Gazdele foarte dragute si amabile. Ne-au facut rost de saniute si a iesit cel mai tare sanius.
Zona - pensiunea este foarte bine situata fata de majoritatea obiectivelor turistice.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru noi nu au fost minusuri dar anumite persoane s-ar putea sa fie interesate de urmatoarele:
- cabana de dormit este separata de locul unde se serveste masa; diningul este destul de mic (o masa de 6 persoane) si se afla in casa unde stau gazdele;
- mancarea este gustoasa dar nu abunda in feluri de mancare si specialitati taranesti (gazdele neavand gospodarie proprie);
- iarna, camerele de la etaj sunt mai friguroase (la parter, temperatura a fost OK).
   Cristache C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2016 - 01.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta,liniste,curatenie,gazde foarte amabile.
   Florin F din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2015 - 27.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona deosebita, cu priveliste incantatore, o oaza de liniste, toate te fac, cu siguranta, sa revii. Gazdele, o familie foarte primitoare, care iti ofera intimitatea de care ai nevoie, intr-un loc atat de pitoresc. Pensiunea foarte curata, iar mancarea gatita de doamna, este un deliciu culinar. Recomand cu cea mai mare incredere!
   Clara din Castlebar Ireland
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2013 - 19.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
We had a lovely holiday there. The house was clean, comfortable and well furnished. The hosts were very warm and welcoming. The food was great. The wine too! i would, without hesitation, recommend this `casa de vacanta` to all. I have travelled around Romania a lot and would rate this as one of the best places i have stayed. The hosts understand that tourists, both Romanian and foreign, have demands for high standards these days. They have met these standards. Book this place immediately, you will not be disappointed!
   Ioana I din Satu Mare
nota: 9.33
schedule sejur: 28.04.2012 - 01.05.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa Padis e de lemn suta la suta (pt cine stie sa aprecieze) si cu toate conditiile si confortul unei vile de 3 * , curatenie si lenjerie exemplare. Iar proprietarii, nu am cuvinte: prietenosi, discreti, mancare buna, variata, pe alese (doamna Doina s-a intrecut in fiecare zi), in plus palinca si vin bun.
   Turist din Campulung Muscel
nota: 10
schedule sejur: 29.12.2010 - 02.01.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele au fost foarte primitoare si au incercat sa ne satisfaca toate cererile avand in vedere ca au fost si copii mici. Mancarea a fost foarte buna si suficienta. Camerele foarte curate, la fel si lenjeria, iar caldura a fost suficienta. Distanta fata de manastirile din zona, fata de alte puncte turistice a fost ok, maxim 30 de km.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sala de mese nu se afla in aceeasi cladire cu camerele, ceea ce poate fi o problema iarna daca sunt si copii mici.
   Turist din Italia
nota: 9.83
schedule sejur: 12.08.2010 - 16.08.2010
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In viaggio dall`italia in Romania assieme alla moglie abbiamo trascorso 4 giorni presso la pensione `Casa de vacanta din Breb` alla quale diamo un giudizio molto buono, abbiamo trovato la camera ed il bagno molto puliti e belli. I gestori: il Signor Vasile e la Signora Doina sono persone molto premurose e gentili inoltre da Italiano amante della buona cucina, giudico la Signora Doina una buona cuoca attenta nella preparazione di ottime pietanze accompagnate da un`ottima palinca servita dal Signor Vasile, tutto questo in un luogo tranquillo immerso in un bel paesaggio naif di sapore antico e ricco di tradizioni tipico del Maramures. Arrivederci da Olivotto Giancarlo e Neamtu Florina Lucinda
thumb_down
Aprecieri negative:
Nessuno
CONTACT
Slătian Doina
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Slătian Doina
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0749 080 235
WhatsApp