Pensiunea Casa Georgia din Comanesti

Comanesti, str. Moldovei, nr. 79
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


   Elena A. din Bucuresti
9.8
(sejur: 15.06.2011 - 16.06.2011)
  • Design interior si exterior: totul ales cu bun gust, mancare buna, servicii de calitate, personal amabil si serviabil, camere curate, pret convenabil.
    Loc de joaca pentru copii!
  • 1. Ca dezavantaj - pensiunea se afla la sosea care este destul de circulata si daca ai ghinionul sa ai o camera la sosea. . . Trebuie sa fii foarte obosit sa nu te deranjeze traficul!
    2. Calitatea sapunului lichid de la dus. . . Prea lichid fiind diluat cu muuulta apa. Am vrut sa-mi spal parul - Imposibil cu acel lichid care nu pot preciza daca era apa sau sampon.
Comentariu util ?
4 voturi 2 voturi
   I. din Bucuresti
8.7
(sejur: 25.05.2010 - 27.05.2010)
  • Mancarea excelenta;
    - curatenie impecabila;
  • Fumatul interzis in camera
Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.