Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Karina&Nikolas din Costinești

Costinești, sat Schitu, str. Viilor, nr. 8A -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cosmin din Drăgășani
nota: 10
schedule 24.08.2023
Nu as putea decât sa spun ca ne-am simțit foarte bine aici, super gazde, totul a fost excelent, locul de joaca pentru copii lângă terasa, ceea ce pentru noi a fost perfect, cu siguranța o sa mai revenim, recomand cu încredere.
   Alec Buruiana din Galați
nota: 10
schedule 09.06.2023
Tot ce se poate spune despre aceasta locație este la superlativ: poziționată foarte bine fața de plajă (nici pe plajă, dar nici prea departe), liniște, curățenie, profesionalism! Pentru copii este un rai (biciclete, trotinete, balansoare, tobogan, plasa elastică, bazin cu pești exotici etc., iar pentru adulți: frigidere, congelator, bucătărie utilata complet, grătar și loc pentru ceaune de ciorbă adevărată (pentru minimum 10 persoane). Camerele sunt dotate cu baie proprie și tv, curate și spațioase! De altfel, curățenia este ceea ce definește cel mai bine aceasta locație! (În interior se umblă numai în papuci!). Am fost de vreo șapte ori în ultimii cinci ani și ne vom întoarce de câte ori vom putea!!!
   Bianca din Hunedoara
nota: 10
schedule 19.08.2022
O curte spațioasă, cu loc de joacă pentru copii (leagăne, tobogan, trambulina, nisip, jucării, etc), loc special amenajat pentru grătare, o bucătărie de vara, dotata cu tot ce e nevoie (frigidere, aragaz, cuptor cu microunde, vesela, etc), un foișor unde poți sa îți savurezi cafeluta sau sa iei masa, camere spațioase, cu tv și bai proprii foarte curate și, nu în ultimul rand, gazdele sunt călduroase și primitoare! Recomand cu încredere, multumim, ați fost minunați.
   Burlacu Gabriela din Fetesti
nota: 6
schedule 24.05.2021
A fost foarte frig pentru luna mai, nu aveam paturi, doar un prosop mai mare cu care ne-au zis sa ne învelim. La telefon am specificat ca va fi un majorat și ca dorim sa punem muzica, au fost de acord, iar acolo nu ne lăsau nici măcar sa vorbim mai tare, de muzica nu mai zic.
poze recenzie
CONTACT
Ene Cristina
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ene Cristina
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0764 558 626
WhatsApp