Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Lucy din Costinești

Costinești, sat Costinesti, str. Pescărușului, nr. 21bis -
Nota 10.0 / 23 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andreea din Vaslui
nota: 10
schedule 05.08.2023
Toate facilitățile pentru un concediu plăcut, absolut minunat, confort maxim, curățenie, totul foarte bine pus la punct, gazdă foarte primitoare, într-un cuvânt excelent!
   Toarga Mihai din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 03.08.2023
Totul a fost impecabil! Gazdele au fost primitoare și prompte în a ne oferi un sejur formidabil. Camerele foarte spațioase, curate și luminoase. Vila este situata foarte aproape de plaja și de supermarketurile din zona. O locație foarte liniștită și primitoare!
   Bălin Carla din Baia Mare
nota: 10
schedule 17.07.2023
Un loc liniștit și frumos! Au fost 5 zile frumoase, mi-a placut linistea de care am avut parte.
   Borsan Constantin din Arad
nota: 10
schedule 12.07.2023
Am petrecut o saptamana minunata la locatie, unde domnul Toma ne-a facut sa ne simtim ca acasa.
Este un loc unde am reusit sa ne relaxam, ne-am bucurat de liniste si de apa marii.
Locatia este perfecta pentru o vacanta de relaxare, curatenia este exemplara, camerele au toate dotarile de care ai putea avea nevoie. O sa revenim cu drag, si va multumim pentru ospitalitate!
   Boroi Florina din Hateg
nota: 10
schedule 08.07.2023
Excelent! Ne-am simțit minunat la vila d.lui Toma, o familie serioasa, harnica, împreună cu soția au o vila minunata, dânșii foarte amabili, săritori, in camere este curățenie, proprietatea dânșilor foarte aproape de plaja, aproape de magazine, o sa revenim cu drag!! Nota 10!
   Serban Georgel Dodoloi din Vaslui
nota: 10
schedule 21.08.2022
Super faina locație, camere dotate cu aer condiționat, frigidere, mobilier pentru orice ai nevoie, proprietari primitori, foarte curat, aproape de plaja si gara, market langa cazare. Recomand cu toata increderea vila Lucy, locul unde sigur o sa mai merg. Multumescu d-lor Toma pentru gazduire. Am avut un sejur foarte relaxant.
   Viorica din Onesti
nota: 10
schedule 10.08.2022
Locația este superbă! Liniște, curățenie, camerele au aer condiționat, frigider, televizor, bucatarie complet utilata, grătar în curte, aproape de plajă, iar persoanele care administrează sunt deosebit de primitoare, atente la orice detaliu, calde și prietenoase.
   Cristea Ionelia din Voluntari
nota: 10
schedule 05.08.2022
Ne-a plăcut mult la vila Lucy amabilitatea proprietarilor, distanţa mică faţă de plajă, liniştea, lenjeria de pat şi prosoapele au fost imaculate şi de foarte bună calitate. Camerele sunt mai frumoase decât în poze, cu aer condiţionat, televizor nou, minifrigider. Pe balcon sunt plasate o masă mică cu două scaune. Amplasarea vilei este într-un loc liniştit, dar, totuşi, aproape de centru.
Mulţumim vila Lucy pentru promptitudine şi amabilitate. Recomand!
   Marius din Fundatura
nota: 10
schedule 23.07.2022
Totul super ok!
Curatenie, camere curate, aer conditionat, pret avantajos, locatie linistita, aproape de plaja, gazda super ok!
Atmosfera este minunată, aerul este proaspăt și imiresmat, iar gazdele sunt tot ce poate visa un oaspete care dorește să se simtă bine. Felicitări încă o dată și mulțumim!
   Denisa din Oradea
nota: 10
schedule 23.07.2022
O locație excelenta, foarte bine situată, 5 minute pana la plajă, priveliște la mare după balcon, in camere ai tot confortul, iar gazdele sunt super drăguțe și amabile. Suntem in al doilea an când alegem sa ne cazam tot la vila Lucy și, cu siguranță, vom reveni!❤️
   Mădălina din Călărași
nota: 10
schedule 11.07.2022
Am petrecut un concediu minunat, gazda primitoare, condiții excelente, liniște, aproape de plajă, camerele curate și confortabile, baie proprie, frigider in camera, televizor, internet, totul ireproșabil, gazda sociabila, tot confortul pentru un concediu perfect!
   Alexandra Catana din Calarasi
nota: 10
schedule 09.07.2022
Locația este situată într-o zonă liniștită, priveliștea este minunată. Camerele sunt extrem de curate, dotate cu aer condiționat și baie proprie. Gazda foarte primitoare, sociabilă și foarte amabila. Recomand cu încredere pentru un moment de relaxare chiar și pentru familiile cu copii!
   Condei Mirel din Călărași
nota: 10
schedule 02.07.2022
Am petrecut un sejur minunat, în condiții excelente, o ambianta superba, iar gazda foarte primitoare. Zona liniștita, aproape de plaja, curățenie ireproșabilă, iar confortul este net superior. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, perfecte pentru relaxare. Recomand cu încredere!
   Ionut Stanciu din Calarasi
nota: 10
schedule 02.07.2022
Cazare minunata, totul foarte curat, liniște. Diminetile sunt minunate având în vedere curățenia, liniștea si privelistea marii. Camerele sunt foarte spatioase si curate. La întrarea in vila veti simti un miros aparte. O gazda superba prietenoasa și sociabila. Cu siguranta vom reveni anul viitor!
   George din Turda
nota: 10
schedule 13.09.2021
Camera curata, moderna și confortabila, wifi bun, gazda foarte amabila și draguta, aflata la o distanta mica de plaja.

Intr-adevar un loc minunat cu oameni foarte speciali. Felicitari pentru tot ceea ce oferiti oaspetilor dvs.
   Anna Toma din Zărnești
nota: 4.67
schedule 13.08.2021
Gazda neserioasa, am vorbit la telefon detaliile legate de nr de persoane, domnul si-a notat pe foaie cate persoane suntem (4 adulți si 3 copii unul dintre ei fiind de 9 ani si a dormit cu noi in pat). Am rezervat 2 camere de 3 persoane insa pentru ca a treia persoana din cea de a doua camera a venit dupa 2 zile (pentru ca a fost in alta statiune cu un alt grup) domnul Toma nu a mai vrut sa o primeasca pe motiv ca noi suntem deja 6 persoane (a sasea persoana fiind copilul de 9ani care dormea cu noi in pat). A facut un mare scandal desi pe foaia pe care isi noteaza detaliile legate de cazări avea notat foarte clar ca suntem o familie cu un copil si o familie cu 2 copii. Domnul are un ton foarte ridicat si aspru si este in permanenta in bucătărie asa ca nici vorba sa te poti folosi in vreun fel de ea. O experienta neplacuta pe care in mod sigur nu o vom mai repeta.
   Peter din Bristol
nota: 10
schedule 08.07.2021
It was an amazing experience for me and my family. It is such a lovely place to stay if you just want to relax and enjoy the silence, the sound of the sea. The sea was just 2minutes away, we’ve also have a view of some old ship trapped in the sand few centuries ago, I’ve heard. Mr. Toma was always there for us when we nedeed, always smiling and full of joy and that for we are very grateful.
   Claudiu din Cluj
nota: 10
schedule 06.07.2021
Locatie excelenta pentru relaxare. Doream o zona linistita, departe de aglomeratie si zgomot (tinand cont ca avem si copil) si aceasta locatie a fost perfecta pentru noi. Gazdele foarte ospitaliere, daca ai nevoie de ceva se ofera sa te ajute. Camerele spatioase si confortabile. Utilate cu frigider (un mare avantaj) si aer conditionat.
   Diana din Brasov
nota: 10
schedule 06.07.2021
Gazda extrem de primitoare, plaja aproape de cazare, camere spatioase, curate, confortabile, utilate cu baie, frigider, tv, zona linistita.
   Daniel din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.05.2021
Foarte aproape de plaja, gazda primitoare, camerele mari, curatenie, bucatarie si camere utilate cu televizor, aer conditionat, frigider, tot ce ai nevoie pentru un sejur excelent si foarte relaxant. Nu am intalnit inconveniente.
   Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.05.2021
Locatia este situata foarte aproape de plaja, gazda este extraordinar de primitoare, ne-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie. Camera spatioasa si cu vedere la mare. Ceea ce ne-a impresionat a fost curatenia. Zona este foarte linistita, perfecta pentru cei care vin sa se relaxeze.
   Alexandra din Negoiesti
nota: 10
schedule 09.05.2021
Este o vila aproape de mare, curățenie este excelenta, camerele sunt confortabile și fiecare cu baie proprie, frigider, televizor și aer condiționat. Gazda ospitaliera și liniștea care te înconjoară îți face vacanta cât mai frumoasă.
   Melinda din Lupeni, Hunedoara
nota: 9.5
schedule sejur: 01.07.2019 - 08.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Frumos, confortabil, liniște și gazda primitoare si foarte prietenoasă.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere si va mai asteptam.
CONTACT
Toma Dumitru
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Toma Dumitru
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0760 236 902
WhatsApp