Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Popa Cezar din Costinești

Costinești, sat Schitu, str. Școlii, nr. 31 -
Nota 10.0 / 11 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ioana din Mogoșoaia
nota: 10
schedule 29.08.2023
Un sejur super la aceasta vila, gazde cum nu am întâlnit nici la hotel, camere mari si curate. Dacă vrei sa te distrezi, dar nu vrei sa dai jumate din bani alocați pe cazare, vino aici și o sa te distrezi maxim, asculți muzica bună, fără sa te deranjeze nimeni și plus de asta vine și bonusul... ai masa de biliard! Cea mai frumoasa locație, ne întoarcem cu drag.
   Nechifor Alexandru din Telega
nota: 10
schedule 23.08.2023
A fost o experiența foarte frumoasa. Personalul unități a fost foarte amabil, un loc curat și linisit, m-am relaxat foarte bine la aceasta pensiune, și eu și familia mea și ne-am bucurat de o experienta frumoasa alături de copii și prietenii noștri.
Mulțumim mult pentru ospitalitatea dumneavoastră!
   Stanciuc Elena Mădălina din Valea Doftanei
nota: 10
schedule 23.08.2023
O pensiune foarte frumoasă, cu toate facilitățile pentru copii și adulți, loc de joacă pentru copii, terasa, piscină un loc frumos și curat unde poți să te odihnești și să te relaxezi, eu cu familia mea cel puțin a fost foarte mulțumiți de această pensiune și aproape de plaja, tot ce îți trebuie pentru un sejur.
Mulțumim mult pentru ospitalitate!❤️❤️❤️❤️
   Gatejoiu Florin din Valea Doftanei
nota: 10
schedule 23.08.2023
Este o cazare foarte bine organizata. Pentru petreceri, pentru tot ce se poate face intr-o vacanta. Adica gratare, chefuri etc. Se poate petrece și in restul cazărilor, daca sunt înțelegeri. Noi am avut înțelegeri superbe cu cei cazați. A fost super frumos și ne-am distrat de minune.
   Ababei Monica din Bistrița Nasaud
nota: 10
schedule 04.08.2023
O pensiune de nota 10, recomandam din toata inima, camere frumoase cu bai proprii, piscina si biliardul ne-au facut sa nu mai vrem la plajă, bucatarie este utilată, cu tot ce este nevoie. Gazda este minunată, amabilă, ne-a raspuns tuturor intrebarilor, ne-a ajutat in tot ceea ce aveam nevoie. Cu siguranță, vom mai reveni si la anul!
   Iulian Pruteanu din Barlad
nota: 10
schedule 03.08.2023
Vila Popa Cezar din stațiunea Costinești în care am petrecut o săptămână la malul marii este o locație perfecta pentru un sejur de neuitat. Facilitățile vilei sunt cele din descriere, confortul este foarte bun, curățenia este ok și gazdele sunt foarte primitoare și amabile. Va recomandam, cu drag!
   Alex Tufa din Giurgiu
nota: 10
schedule 31.07.2023
Totul a fost super frumos, camera foarte spațioasă, totul curat, la îndemână, gazda foarte primitoare si drăguță. Ai multe opțiuni de a re relaxa, o masa de biliard plus altele, totul funcțional, bucătăria are de toate. Nu este la mare distanta de plaja. Este la 10 min de parcul de distracție.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos
   Voicu Anamaria din Buzău
nota: 10
schedule 30.07.2023
Camera a fost curata și destul de mare pentru două persoane. Bucătăria are strictul necesar, iar locul in care este amplasată masa de biliard este perfect pentru zilele călduroase de vară. Proprietarul a fost super amabil și ne a ajutat în toate privințele. Cu siguranță vom reveni.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos. Si vă mai asteptăm.
   Alin A din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2020 - 17.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In mare parte, totul a fost super, ce e cel mai de apreciat, este ca are spatiul verde in curte, si poti sta afara, conditiile camerei sunt super, pretul nu este foarte picant, si sunt o multime de optiuni pentru care as opta pentru aceasta vila! Mulțumesc gazdei primitoare si amabile!
   Alina Cristina din Bistrita -nasaud
nota: 9.67
schedule sejur: 21.08.2014 - 25.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este foarte frumoasa locatia,nu este departe de plaja,bucataria are tot ce iti trebuie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Persoane care nu le pasa de ceilalti....dar in rest a fost ok.
   Andrei A din Timisoara
nota: 9.5
schedule sejur: 21.07.2014 - 31.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost perfect, exact ca si in poze, pretul este unul bun,iar personalul este minunat,in special gazda. Vom reveni de fiecare data când vom avea ocazia.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nici un minus de semnalat.
CONTACT
Popa Mihaela
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Popa Mihaela
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0774 634 940
WhatsApp
Apel/SMS