Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ilinca din Eforie Nord grade grade grade

Eforie Nord, str. Emil Racoviță, nr. 110 -
Nota 9.8 / 25 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.88
weekend Confort:9.45
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.23


Adaugă recenzie
   Mariana A. din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.07.2023
Totul a fost la superlativ. Gazdele perfecte, curăţenia exemplară, lenjeria de pat, prosoapele impecabile, camerele spaţioase, paturile confortabile, mobila frumoasă, există chiar şi un hol care separă camera de baia, de asemenea, spaţioasă, dotată şi cu cabină de duş; nu am întâlnit mucegaiul, rugina, faianta sau gresia spartă, nicio defecţiune. Bucătăria, de asemenea, dotată cu tot ce ai nevoie, dacă doreşti să pregateşti o gustare. Am fost cazaţi în garsoniera si camera de la etajul 2 al clădirii, cu vedere spre mare, balconul comun ne-a facilitat trecerea dintr-o parte în alta. Vila se află într-o zonă liniştită, foarte aproape de 2 magazine alimentare şi o terasa cu mâncare bună şi proaspătă, iar plaja la 10 minute distanţă, o plimbare plăcută pe malul mării. Recomand. Felicitări şi mulţumim pentru că vă gândiţi şi la binele turiştilor, nu doar la profit. Abia aşteptăm să revenim.
   Claudia din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.05.2023
Daca va ganditi la concediu linistit, departe de agitatia statiunilor, Vila Ilinca este mai mult decat v-ati putea dori. Amplasarea este perfecta iar privelistea de pe terasa casei... spectaculoasa! Gazdele, foarte dragute, ne-au ajutat cu toate informatiile de care aveam nevoie. Camerele sunt curate si spatioase iar plaja este extrem de aproape (aspect foarte important pentru noi)! De abia asteptam sa se incalzeasca un pic vremea si sa fugim, din nou, spre mare!
   Adrian N. din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.05.2023
Vila Ilinca este intr-o locație excelentă pentru o vacanță relaxantă și plină de soare la mare. Pensiunea este situată la doar câteva minute de mers pe jos de plaja din Agigea, ceea ce o face ideală pentru iubitorii de plajă și de apă.
Camerele sunt spațioase și curate, dotate cu toate facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă, inclusiv aer condiționat, televizor, minibar și acces la internet wi-Fi. În plus, fiecare cameră are balcon cu vedere la mare sau la grădina interioară a pensiunii, ceea ce oferă o experiență minunată pentru o relaxare la aer liber.
De asemenea, există și o terasă, unde oaspeții pot lua masa într-un cadru plăcut și relaxant.
Personalul pensiunii Vila Ilinca este extrem de prietenos și serviabil, fiind întotdeauna disponibil pentru a oferi informații și recomandări despre atracțiile locale sau pentru a ajuta la orice nevoie.
În general, recomand pensiunea Vila Ilinca tuturor celor care caută o destinație de vacanță la mare plină de confort, liniște și relaxare.
Răspunsul unității:
Multumesc pentru cuvintele frumoase, dar tin sa fac o precizare. Locatia nu este dotata cu aer conditionat in sensul clasic, ci avem cateva aparate care functioneaza cu apa. Plaja Agigea, care este la 50 m de vila, este inca intr-un proces de modernizare.
   Arsene Gheorghe din Bucuresti
nota: 9
schedule 11.04.2023
Vila Ilinca este situata pe faleza golfului pescarilor, ceea ce ii ofera un avantaj deosebit, mai ales pt camerele cu vedere la mare. Venim aici de cativa ani si am apreciat linistea, curatenia, amabilitatea si purtarea de grija a gazdelor, dar si locatia. Desi este situata in apropierea portului Agigea, nu deranjeaza activitatea portuara si nici apa marii nu este poluata in zona golfului pescarilor. Sunt cateva restaurante, pescaria lui Matei, unde poti lua masa. Te poti aproviziona de la Auchan (3km spre Constanta). Momentan plaja este in reabilitare. Recomand pt cei care doresc o vacanta departe de agitatia estivala a litoralului.
   Brinza Lavinia din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.04.2023
Localizare pe faleza, la 1 min de plaja. Daca ai noroc, prinzi camerele cu vedere la mare.
Confort, mobilier de calitate, televizoare moderne, aparate de aer confitionat performante.
Curatenie nota 10. Au o doamna f draguta si amabila. Comportamentul gazdelor - f primitori. Masina cu care am venit s-a stricat in fata vilei lor si asa am gasit si cazarea. Ulterior ne-au ajutat sa gasim un service si cu alte informatii.
   Bargau Sorin din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 05.04.2023
Personal amabil, curățenie perfectă. Panorama minunată. Camere confortabile. Răsărit de soare de poveste, usor de ajuns pe plajă, felicitări proprietarilor!
   Adrian din București
nota: 9.67
schedule 05.04.2023
Vila frumoasa, pe faleza, aproape de Eforie, foarte bună pt familii sau petreceri dacă rezervați tot, zona liniștită, acces la plajă libera și personal prietenos și poziționată chiar lângă cele mai bune restaurante cu profil pescăresc.
   Manecan Lavinia din Bistrita
nota: 9.5
schedule 04.04.2023
Am petrecut o vacanță minunată la această vilă superbă la mare! Am fost impresionat de amplasarea excelentă chiar pe plajă și de vederea panoramică la mare din fiecare cameră. Vila este foarte bine întreținută și oferă toate facilitățile necesare pentru a face din vacanța noastră una confortabilă și relaxantă. Camerele sunt spațioase și frumos decorate, iar terasele și balcoanele oferă un cadru perfect pentru a savura o băutură rece și a admira apusurile spectaculoase ale soarelui. Personalul a fost foarte ospitalier și amabil, asigurându-se că avem tot ceea ce ne trebuie pentru a ne bucura de vacanța noastră. În plus, am apreciat și facilitățile disponibile, precum grătarul și zona de luat masa în aer liber, ceea ce a făcut din seara de barbecue un moment de neuitat pentru noi și familia noastră. În general, această vilă este perfectă pentru cei care caută o vacanță la mare într-un cadru de lux și cu servicii impecabile. Recomandăm această vilă cu toată inima și cu siguranță vom reveni aici pentru a ne bucura din nou de atmosfera minunată!
   Moga din Huși
nota: 10
schedule 04.04.2023
Condiții de cazare foarte bune, curățenie s-a făcut în fiecare zi, locația este foarte aproape de plajă. Am apreciat în mod special ospitalitatea gazdelor.
   Stefana Rodica din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 27.08.2022 - 28.08.2022
Cazare în weekend-ul 27.08-28.08.2022, in garsonieră. A patra oară oaspeți aici, știam la ce să ne așteptăm.
De acord cu toate recenziile pozitive anterioare referitoare la poziționare, confort, curățenie, ospitalitatea gazdelor.
Locație ideala pentru 2 familii care pot ocupa un etaj, la care balconul este comun pentru camera dubla și garsonieră. Altminteri, pot apărea probleme legate de intimitate.
Singurul minus, semnalat de noi încă de la prima vizita în 2012, ar fi lipsa aerului condiționat. Dar nu este ceva nerezolvabil sau ceva esențial pentru cei care nu suferă din cauza căldurii.
Alt minus, dar care nu are legătură cu vila Ilinca și administratorii ei, este distrugerea plajei sălbatice din golful Pescarilor, pe motivul prevenirii eroziunii țărmului. Cine știe, când vor termina de împrăștiat bolovanii din poza atașată, poate va ieși ceva frumos, dar mă îndoiesc să iasă la fel de frumos cum era înainte.

În concluzie, un loc în care vom reveni cu drag. Mulțumim gazdelor pentru ospitalitate!
   Lucaci Alina din Bacau
nota: 10
schedule 21.08.2022
Totul a fost de nota 10, incepand de la primirea calduroasa a proprietarilor, curatenia si linistea cu care am fost intampinati. Pt o familie cu copii este cea mai buna alegere si de 4 ani incoace va trecem pragul cu drag. Vom reveni si la anul, daca ne va tine cel de sus sanatosi.
   Manuela din București
nota: 10
schedule 28.07.2022
Daca va doriti o locatie minunata, cu oameni minunati si conditii excelente, recomand cu incredere vila ilinca din agigea. O splendida panorama spre mare, cu terase superbe, o curatenie desavarsita, saltele impecabile (eu am probl cu spatele si am avut experiente neplacute), la cateva minute de plaja, pot spune ca reprezinta piese esentiale pentru un concediu perfect. Drumul pana la plaja, pe faleza, este de o frumusete ce-ti taie respirația. Peste toate, gazdele sunt oameni minunati, foarte atenti cu clientii lor. Vom reveni, cu siguranta! ❤️
   Fraticiu Delia din Sibiu
nota: 10
schedule 15.07.2022
Se spune că tot ce este frumos se termină repede. Din păcate așa este, însă în cazul meu "tot ce este frumos" se va repeta din nou și din nou.
În afara de faptul că locația se află aproape de malul mării, gazdele sunt primitoare, curățenia este exemplară, iar nelipsitul răsărit de soare te întâmpina în fiecare dimineață la cafea pe terasa de la ultimul etaj care dă spre mare.
Avantajele sunt nenumărate: în jur sunt magazine alimentare de unde poți cumpăra fructe, legume, pâine, tot ce ai nevoie dacă dorești să gătești. Lângă locație este o pescărie, poți lua masa acolo.
Se mănâncă bine!
Foarte aproape, în Eforie nord, sunt foarte multe restaurante cu mâncăruri pentru toate gusturile și toate buzunarele.
Imi place statiunea Agigea, apa mării e limpede, plajele sunt curate și e foarte aproape de Techirghiol și Eforie nord.
Nota mea pentru vila Ilinca și pentru gazde e 10 (zece) cu felicitări❣
   Alexandra din București
nota: 10
schedule 05.07.2022
Un loc minunat pentru un concediu liniștit, in care sa te deconectezi de nebunia orașului și de stresul zilnic. Gazdele sunt primitoare, oferind ajutor chiar și pentru cea mai mică problema pe care o poți întâmpina, iar vila este foarte curată și îngrijită.
Este al doilea an in care venim și se pot observa și îmbunătățiri aduse locului de cazare, de la sezon la sezon și cu siguranța vom fi plăcut surprinși când ne vom întoarce la anul.
Localizarea este foarte buna: cu mașina ajungi imediat de pe autostrada, ai marea la 3 minute de mers pe jos, iar plaja din Eforie este la maximum 10 minute de plimbare.
Cel mai mare plus al acestui loc este priveliștea camerelor cu vedere la mare, mai ales dacă stai sa prinzi răsăritul, la cafea.
Recomandam vila Ilinca cu toată încrederea!
   Maria din De Peste Tot
nota: 10
schedule 03.07.2022
Totul a fost minunat!
Gazdele foarte primitoare și atente cu clienții.
Curățenie exemplară, camerele sunt dotate cu toate cele necesare.
Pe lângă toate acestea, priveliștea este încântătoare, marea putând fi
admirată de pe terasa vilei (bineinteles, daca alegeți sa va cazați in camera cu vedere spre mare, este cu atât mai bine).
Daca vom fi sănătoși, cu siguranță vom reveni.
   Alexandru din București
nota: 10
schedule 08.05.2022
Pentru o familie cu 2 copii a fost extraordinar...mai ales cand ai parte de liniste, mare și soarte. Rămânem clienți pentru aceasta locație frumoasă.
O curte cu terasa extraordinară în care poți face un grătar cu prietenii cu care ai venit dacă sunteți mai multi .
Destule magazine aproape, dar și stațiunea Eforie Nord la câțiva pași de mers pe jos.
Se merita din plin, doar trebuie să vedeți locul și sigur va atrage și în următorii ani.
   Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.04.2022
Un loc exact asa cum ne-am dorit! Vila este aproape de mare si foarte linistita si curata. Proprietarii au fost foarte draguti si ne-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie. Din camera am putut admira o priveliste minunata (mai ales la rasarit). O sa ne intoarcem cu siguranta!
   Vasile Codescu din Buzău
nota: 10
schedule 21.04.2022
Ne-am simțit foarte bine. Gazdele sunt foarte vesele si primitoare. Curățenie extra. Este prima locație unde in baie nu imi mirooase a mucegai. Si functioneaza si robinetii de la lavoarul din baie. Pentru amabilitate si curatenie le sau nota foarte buna. Vacanță plăcută!
   Alexandru Damian din Domnesti
nota: 10
schedule 19.04.2022
Ne-am simțit extraordinar. Un loc plin de farmec, liniștit, cu oameni primitori. Cu boltă de viță și trandafiri de toate culorile. Am fost plăcut surprins să mă simt la malul mării, ca într-o pensiune din Ardeal. Se vede clar că omul sfințește locul. Recomand cu toată căldura!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Jan din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.02.2022
Panorama marina superba deasupra golfului pescarilor, aproape de pescaria lui Matei, pour le connoisseurs. Camere curate si confortabile. Proprietari foarte amabili si prietenosi. Poti sa te racoresti la o bere sub bolta de vie din curte, iar gratarul e aproape, disponibil pentru doritori.
   Victor Partan din Bucurelti
nota: 10
schedule 11.02.2022
Ne-am simțit excelent încă din start, de când am fost întâmpinați cu multă prietenie de către gazde. Am ales această pensiune pentru poziționarea excelentă și am avut norocul să prindem o cameră cu vedere la mare, astfel că am văzut răsăritul „de la înălțime”.
   Marian-valentin Lascu din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 09.02.2022
Locație superbă, pe malul mării, lângă golful pescarilor, la 10 minute de mers până la plaja din eforie nord. Acces la terasă cu vedere panoramică asupra golfului, precum și la terasă din curte. Ideal pentru a petrece câteva zile de vis, alături de familie și prieteni. Proprietarii sunt foarte prietenoși!
   Floricel Caramavrov din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.02.2022
Să te trezești dimineața și să vezi imensitatea albastră în toată splendoarea ei, să mănânci hamsii prăjite, să bei o bere rece cu prietenii chiar la malul mării și un șpriț de vară pe terasa din curte, să faci un grătar mai după amiază și, printre toate astea, să te scalzi din când în când în valurile înspumate, asta e tot ce mi-am dorit și am și găsit la vila Ilinca.
   Matei Bargau din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.02.2022
Localizare excelenta, foarte aproape de plaja si faleza (5 min mers pe jos). Camera prezinta conditii impecabile, iar gazdele sunt foarte primitoare. Scaunul de masaj m-a impresionat.
   Ramona din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 08.07.2016 - 13.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniștea răsăritului de soare stand pe balcon cu o
cafeluță
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
poze recenzie
CONTACT
Toni Patrașcu
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Toni Patrașcu
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0770 845 375
WhatsApp