Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Edera din Fundata grade grade grade

Fundata, sat Fundata, str. Principală, nr. 40 -
Nota 9.9 / 89 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.9
lightbulb_outline Curățenie:9.9
weekend Confort:9.9
monetization_on Prețuri:9.9
location_on Localizare:9.83


Adaugă recenzie
   Flori din Brasov
nota: 10
schedule 31.01.2024
Pensiunea oferă toate facilitatile (curte, parcare, restaurant), sejur remarcabil, camere curate, gazde deosebit de primitoare, ce stiu sa ofere turistilor confort, discretie, amabilitate. Sunt putine locatii ce intrunesc intr-un singur loc atat de mult profesionalism. Recomand cu încredere aceasta locație!
   Bogoi Adriana din Craiova
nota: 10
schedule 10.12.2023
Un sejur excelent: curățenie, mâncare bună și gazdă foarte primitoare. Locatie de nota 10. Am avut un team-building așa cum ne doream. Prețul a fost corect cerut și mâncarea diversificată și preparată chiar de gazde din gospodăria proprie. Ne vom întoarce sigur acolo.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc mult pentru ca reveniți la noi, ne bucuram ca va-ti simțit bine la noi și vom face tot posibilul și pe viitor sa nu va dezamăgim.
   Alexandra Radomir din Timișoara
nota: 9.83
schedule 26.09.2023
Am avut parte de unde weekend minunat la pensiunea Edera!
Comunicarea excelentă cu proprietarul, serviciile ireproșabile, mâncarea la superlativ, calitativ și cantitativ, locația și cazarea au conturat un concediu reușit și relaxant.
Recomand cu toată căldura pensiunea Edera pentru un concediu lipsit de griji!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la noi, ne bucuram ca nu v-am dezamăgit și va așteptăm să reveniți când timpul va permite.
   Mirel din Calarasi
nota: 10
schedule 11.09.2023
O locatie foarte frumoasă, cu vedere de nota 10, proprietarii minunati si foarte atenti la toate detaliile, cam curate, mancarea gatita proaspat, cu produse de casa, mic dejun foarte bogat, loc de joaca pentru copii, foisor si terasa cu grătar, cazati in perioada 8-10 sept.2023. Se poate face traseu pe jos pana la complex Cheile Gradistei, aprox 7,8 km dus-intors, direct de la pensiune.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la noi, părerea dumneavoastră contează foarte mult pentru noi și ne bucuram ca va-ti simțit bine la noi
   Valentin din Craiova
nota: 10
schedule 10.09.2023
O pensiune frumoasa, așezată intr-o zona minunata. Personalul este ospitalier, profesionist și preocupat de confortul oaspeților. Micul dejun este bogat și diversificat, iar produsele din restaurant sunt naturale și foarte gustoase. Raportul calitate-preț este excelent, recomandam cu încredere.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la noi, ne bucuram ca nu v-am dezamăgit și va așteptăm să reveniți când timpul va permite
   Elena din Constanța
nota: 9.17
schedule 22.08.2023
Gazde primitoare, amabile, mâncare delicioasa (cel mai bun bulz mancat vreodata, murături delicioase, lapte direct de la sursa), raport calitate preț foarte avantajos, acces rapid catre obiectivele turistice din zona, locație de vis! Recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la noi, părerea dumneavoastră contează mult pentru noi,și va așteptăm să reveniți când timpul va permite.
   Nicoleta Ion din Ploiesti
nota: 10
schedule 20.08.2023
Regret ca ce este bun se termina repede... Asa si cele 2 zile petrecute la aceasta pensiune, unde cu prima ocazie vom reveni. Pentru ca totul este la superlativ: conditiile de cazare, mancarea este gatita cu multa dragoste, cu produse din ferma proprie si preturile foarte bune, peisajul mirific si nu in ultimul rand, gazdele: o familie minunata ,s-au asigurat ca ne este bine pe toată perioada sederii, ne-au oferit mai mult decât aveam nevoie chiar, o amabilitate si bunatate sufleteasca cum rar intalnesti. Am numai cuvinte de lauda și admirație profunda pentru tot, si pentru Ciprian, bineinteles (baiatul familiei). El este un adolescent ager si cu o educatie deosebita. Locul este rupt din rai si cum bine se spune: omul sfinteste locul... asteptam, întreaga familie, sa revenim in urmatorul concediu! Va multumim pentru tot si Dumnezeu sa va ajute in continuare si sa va binecuvinteze!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la noi, ne bucuram ca nu v-am dezamăgit și va așteptăm să reveniți când timpul va permite
   Alexandru Budai din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 12.08.2023
Am avut marea plăcere sa ne ghidam dupa evaluari, cum facem deobicei, pana in prezent optam sa apelam la hoteluri, dar de data aceasta find zona montana, am zis sa dam o șansa si antreprenoriilor locali, find o familie formata din 2 adulti, 2 copii, suntem destul de atenti cu locatiile in care mergem, tot timpul incercam sa ne cazam unde credem ca am putea sa ne simtim ca acasa, va spun cu mana pe suflet ca mai mergem la ei, ne-am simtit ca acasa, gazdele au un caracter de nedescris, fiind si noi la randu nostru antreprenori toata ziua printre oameni vedem cate feluri de oameni exista printre noi, dar ei au fost pe sufletul nostru, mancare nota 10, atitudine implicarea familiei gazde nota 10, locatie 10, sincer nu prea ma pot exprima prin text ceea ce am simtit acolo, inchideti ochii si imaginati-va ca plecati de acasa 2-3 ani si cand ajungeti acasa, familia va intâmpina, va face masa plina, au grija de voi, sunt fericiti, ei bine ei au fost fericiti de noi si noi de ei, lumea buna se aduna! Eu, personal, ca antreprenor o sa recomand mai departe tuturor celor care ma vor intreba de cazari pe Brasov.
Răspunsul unității:
Nu am cuvinte sa va mulțumesc, sunteți oameni deosebiți care merita tot respectul, mi-a făcut mare placere sa va primim și ne bucuram ca va-ti simțit bine la noi.Tot respectul din partea noastră
   Emil din Arad
nota: 10
schedule 09.08.2023
Locație super frumoasă, îngrijită, oameni de nota 10. Gazde in adevăratul sens al cuvântului. Mincare excepțională, produse din gospodăria proprie, mic dejun, foarte gustos și diversificat. Un loc unde iti încarci sufletul. Venim pentru a treia oară. Mulțumim gazdelor încă odată. Oameni deosebiți. Mulțumim mult.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca reveniți an de an la pensiunea noastra,suntem bucuroși ca va-ti simțit bine la noi și va așteptăm să reveniți, multa sănătate va dorim.
   Costi Davidut din Focșani
nota: 10
schedule 05.08.2023
O pensiune de nota 10 situata într-o zonă de vis, cu vedere către lanțul muntos. Proprietarii sunt niste oameni deosebiți, preocupați de a le satisface turiștilor toate necesitățile. Mâncare gustoasă, mic dejun bogat cu produse tradiționale. Veniți la aceasta pensiune și nu veți regreta!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la noi, suntem bucuroși că va-ți simțit bine la noi ,asta ne da putere sa încercăm sa facem cât mai bine treaba.
   Mihai Nedelcu din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.02.2023
Ne-am cazat la această pensiune pentru doua nopţi si a fost minunat. Privelişte frumoasă, camere spaţioase, curate si îngrijite, căldură în camere din belşug, iar gazda a fost extrem de amabilă cu toţi turiştii. Micul dejun şi cina sunt de tip bufet suedez, fiind incluse în preţul cazării, cu mâncare absolut excelentă şi din belşug (foarte multe sortimente de mâncare atât la micul dejun cât şi la cină) şi, de asemenea, se poate servi şi prânzul, tot cu mâncare excelentă şi din belşug (porţiile de mâncare sunt foarte mari şi foarte gustoase). Ospitalitatea gazdei a fost evidentă, astfel că atunci când am sosit la pensiune, ne-a întâmpinat cu vin fiert şi cu amabilitate sinceră, lucru care ne-a surprins în mod foarte plăcut şi pe care nu l-am mai întâlnit la nicio altă pensiune, deşi noi am umblat pe la multe pensiuni prin toată ţara. Vom reveni la acestă pensiune cât mai curând posibil şi cu foarte mare plăcere, deoarece la această pensiune este totul perfect.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la noi, sunteți oameni deosebiți și ne-ar face placere sa reveniti
   Ciprian Anghel din Covasna
nota: 10
schedule 24.01.2023
Am petrecut un weekend prelungit la pensiunea Edera, un grup de 5 famili cu copii mici și mari, totul a fost perfect, mai puțin timpul care nu a ținut cu noi, în camere am găsit curățenie, căldură, iar masa a fost peste așteptări. Seara focul din șemineu, vinul fiert, produsele locale servite la masa ne-au făcut sa ne simțim bine. Cu siguranță, vom reveni.
   Dobre Liliana din Târgoviște
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.12.2022.
Minunată locație. Ne-au recomandat-o niște prieteni. Nu am crezut până nu am văzut și noi. Ce booking, ce travelminit... direct la proprietar. Nu mai ai grijă de nimic. Camere spațioase, încălzire, apă rece și caldă curentă. Mobilier, ca nou, foarte bine întreținut. Nu am plecat cu alergii, dermatite sau alte probleme, deși copiii s-au jucat pe jos. Am uitat de gălăgia orașului, de trepidații la trecerea tramvaiului. Mâncarea este cu specific tradițional, din produsele de la ferma proprie. O să vă îndrăgostiți de acest loc. Promit! Încercați!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la noi, ne bucuram ca nu v-am dezamăgit și va așteptăm să reveniți când timpul va permite
   Petruta Stoicanea din Bucuresti Sector 3
nota: 10
schedule 26.10.2022
Am revenit, cu drag, la pensiunea Edera, am fost intampinati si tratati cu aceeasi amabilitate de gazdele noastre, oameni deosebiti, carora le multumim. Ne-am bucurat de privelistea, de care ne era dor, oferita de pozitionarea pensiunii, de confortul si curatenia camerei si de mancarea foarte buna (si multa :D), cu produse traditionale, preparata cu pricepere si atentie. Va multumim mult pentru ospitalitate, va dorim sanatate si mult succes in continuare, vom reveni, cu siguranta, la dumneavoastra!
Răspunsul unității:
Ne bucuram mult că va-ți simțit bine la noi,vom face tot posibilul sa va simțiți bine și data viitoare.
   Ionel Manailescu din Sfântu Gheorghe
nota: 10
schedule 21.08.2022
Am revenit și ne am simțit minunat la această locație. Camerele curate și luminoase. Mâncarea foarte bună. Peisajul este super și de aici se poate merge și vizita multe locuri frumoase din inimă naturii. Gazdele sunt foarte atente la tot și ne-au făcut sa ne bucuram de tot ce se poate într-o vacanta. Mulțumim și vom reveni cu drag la voi.
   Vlad Ana Maria din Bragadiru
nota: 10
schedule 03.08.2022
Mulțumim gazdelor, oameni foarte primitori, recomand din inima aceasta pensiune, un loc cu adevărat unic, mâncare excelenta, curățenie exemplara, loc de joaca pentru copii, o curte imensa, locația de vis, peisaj minunat, cu siguranță, vom reveni pentru un sejur mai lung!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la și vă așteptăm să reveniți când timpul va permite
   Raluca Achim din Voluntari
nota: 10
schedule 31.07.2022
Nota 100 acordam pensiunii Edera și proprietarilor ei. Ne-am simțit ca acasă în cele 2 zile petrecute acolo. Pensiunea este rustica, camerele la fel, însă ai tot ce ai nevoie pentru a avea un sejur frumos - curățenie, confort. Micul dejun bogat, cu multe produse locale, gustoase, imposibil sa nu găsești ceva sa mănânce și copiii și adulții. Iar prânzul și cina: mâncare tradițională, gustoasă, porții foarte mari, totul delicios. Papanașii - se topesc in gura. Curtea mare, cu leagane, cu multe foișoare, unde poți servi masa ori doar sa stai și să admiri natura in timp ce copiii aleargă sau se joacă la micul loc de joaca amenajat pentru ei. Domnul și doamna, împreună cu băiatul dânșilor, fac tot posibilul ca sa te simți bine și să îți facă pe plac, sunt mereu cu zâmbetul pe buze deși muncesc continuu, te tratează cu prietenie și caldura. Este un loc potrivit pentru cei ce doresc să simtă tradiționalul, pentru cei care nu au pretenții de hotel de 5 stele, pentru cei care se bucura de natura și de lucrurile simple dar de calitate. Cu siguranță ne vom mai întoarce și categoric vom recomanda pensiunea și prietenilor.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca a-ți ales sa veniți la noi, ne-a facut mare placere sa va cunoaștem și va așteptăm să reveniți când timpul va permite. Va multumim
   Iulia din Brașov
nota: 10
schedule 19.10.2021
Camerele au fost foarte curate, au balcon și priveliste frumoasa.

Noi am luat și cina care a fost foarte bună și am mâncat niște papanași delicioși. De asemenea, micul dejun a fost bogat. Pot spune ca a fost cel mai complex mic dejun pe care l-am servit pana acum.

Gazdele foarte primitoare și amabile.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca ați ales sa veniți la noi și vă așteptăm să reveniți când timpul va permite
   Grigore Adriana din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.09.2021
Am fost cazati intr-o camera de 3 persoane, curata, spatioasa, cu balcon si vedere minunata catre M-tii Piatra Craiului, cu baie in camera, apa calda si caldura.

Micul dejun este de tip bufet suedez, delicios, bogat, pentru toate gusturile cu bunatati facute in gospodaria proprie: zacusca, dulceata, branza, sunculita, cas. Noi am ales sa luam si cina la pensiune si ne-am bucurat de o mancare super gustoasa: ciorbite, bulz, carnati de casa, papanasi cu dulceata.

Pensiunea are o curte generoasa cu mai multe foisoare unde ne-am savurat cafeluta dimineata admirand peisajul de poveste, iar seara am ascultat greierii si mirosul de fan proaspat.

Aveti multe modalitati de a va petrece timpul: puteti face drumetii, pe traseele ecoturistice care pornesc din apropiere sau puteti merge sa vizitati obiectivele turistice sau chiar sa urcati pe munte.

Proprietarii sunt foarte ospitalieri si mereu la dispozitia clientilor.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc mult pentru ca ați ales sa veniți la noi și vă așteptăm să reveniți când timpul va permite, sunteți oameni deosebiti care ne-ar face placere sa va avem mereu de turiști.
   Roxana din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.08.2021
Totul a fost excelent. Privelistea de vis iar despre proprietari ce sa mai zic, niste oameni extraordinari si muncitori. Mancarea a fost delicioasa, fiind pregatita cu ingrediente din propria ferma. Chiar mananci ca la mama acasa. Camerele curate si spatioase.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca ați ales sa veniți la noi și vă așteptăm să reveniți când timpul va permite. Sunteți oameni deosebiti care ne-ar face placere sa va avem mereu de turiști.
   Cojocariu Cristian din București
nota: 10
schedule 14.08.2021
Pensiunea este situata la drumul principal, deci se ajunge foarte usor, este pozitionata pe culoarul Rucar-Bran, privelistea fiind de vis cu peisaje montane care-ti taie respiratia.

Mic dejun bufet suedez.

Noi am stat la o camera tripla, la etajul 1, destul de spatioasa, toate au balcon, baia cu cabina de dus mare, apa fierbinte la orice ora, foarte curat, fara mirosuri neplacute, debitul de apa curenta normal, presiunea foarte buna.

Proprietatea dispune de o curte interioara mare, cu parcare asigurata in curtea din intrare, mese cu banci unde se poate servi masa, bea o cafea...etc, in curtea secundara, de asemenea foarte mare. Loc de joaca pentru copiii mici.

Gazdele sunt deosebit de primitoare, mancarea este preparata in gospodaria proprie, de foarte buna calitate, foarte gustoasa, si servita in portii mai mult decat indestulatoare, avand un pret de asemeanea accesibil (foarte accesibil comparativ cu raportul pret-calitatea de la marea neagra... spre exemplu).

Voi atasa cateva poze care vorbesc de la sine. Este a treia oara cand mergem in concediu aici, ultima data 5 zile in 9-13 august...care au trecut destul de repede.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc mult pentru ca ați ales sa reveniți la noi, sunteți oameni deosebiti care ne-ar face placere sa va avem mereu de turiști
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Carmen din Ploiești
nota: 10
schedule 22.07.2021
Pensiunea este la drumul principal, dar asta nu deranjează deoarece traficul este redus. Priveliștea este de vis. Gazdele sunt tot timpul în garda pentru a se asigura ca nu iti lipsește nimic și reușesc să fie foarte discreti in același timp. Mâncarea este foarte gustoasa.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult pentru ca ați ales sa veniți la noi, ne bucuram ca am reușit sa va mulțumim și va așteptăm să reveniți când timpul va permite
   Ionut din București
nota: 10
schedule 20.06.2021
Servicii de cazare și masă ireproșabile. Gazde primitoare și curățenie în toate spațiile. Condiții excelente de petrecere a unei vacanțe de neuitat pentru familii cu copii, cupluri, grupuri, in orice anotimp.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru ca ați ales sa veniți la noi, sunteți oameni deosebiti care ne-ar face placere sa va avem mereu de turiști. Va așteptăm să reveniți când timpul va permite.
   Maria Camilar din Valea Adâncă
nota: 10
schedule 04.05.2021
Camera curata, dezinfectant peste tot, mancarea foarte buna si variată. Peisajul superb, te trezesti dimineața vazand crestele muntilor. Aerul este ozonat, fiind situata la 1360m. Gazdele de nota 10, ospitalieri si discreti in acelasi timp. Pensiunea are ferma proprie, o curte mare atat ptr. copii sa se joace si adulți sa faca plimbari.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru ca ați ales sa veniți la noi, va așteptăm să reveniți când timpul va permite
poze recenzie poze recenzie
   Mary C. din Slobozia
nota: 10
schedule 12.03.2021
Locatie amplasata langa sosea, care nu deranjeaza nicicum, la o altitudine de 1300m, unde gasesti zapada iarna si cand nu te gandesti, curtea spatioasa, amenajata cu gratar, foisoare, balansoare, iar derdelusul din fata pensiunii "un deliciu" pentru toate varstele.

Camere curate, foarte calduroase, gazdele minunate. Domnul Petrut atent si cooperant cu toti oaspetii. Mancare traditionala, branzeturile delicioase, din ferma proprie, regim bufet, arhisuficienta.
   Laura din Buzău
nota: 10
schedule 08.01.2021
Am fost cazată cu familia în perioada 5-8 ianuarie 2020. Sejurul aici a fost perfect, de la peisajul de vis de jur-imprejurul pensiunii (aici altitudinea este de 1350 m) la curățenie, căldură și mâncarea destulă și delicioasă, curtea generoasă a pensiunii dotată cu tot ce ai nevoie pentru a te simți ca acasă.
Gazdele minunate au fost mereu la dispoziția noastră cu orice am dorit, discreți și foarte amabili.
Ninsoarea ultimilor zile ne-a adus bucuria folosirii pentru săniuș a derdelușului din curte. Pârtia de la Cheile Grădiștei este la o distanță de 2 km de pensiune, de parcurs într-o drumeție ușoară de 30-45 minute.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc frumos pentru că ați ales sa veniți la noi și va așteptăm să reveniți când timpul va permite.
   Calin-cornel din Boldur
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2020 - 29.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune de nota 10! Nu a fost ceva sa imi displaca. De la minunata locatie, conditiile de cazare excelente, mancarea traditionala foarte gustoasa si respectand toate normele de igiena, pana la oamenii speciali ce ne-au gazduit.
Răspunsul unității:
Va multumim și abia așteptăm să vă revedem.
   Ana Maria A din Galati
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2020 - 24.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc deosebit datorita peisajului, dar si datorita gazdelor. Curtea senzationala, imprejurimi de vis, gazde super dragute. Mancarea a fost extraordinara, portiile generoase, exact ca in poze. Micul dejun indestulator, plin cu de toate, pentru toate gusturile. Papanasii mi-au placut, carnatii de casa de asemenea. Curatenie si oameni muncitori. Tot la superlativ.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Constantin-petrut C din Brasov
nota: 9.83
schedule sejur: 19.08.2020 - 21.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu încredere daca sunteti in cautare de relaxare , meniuri gustoase si diversificate oferite de o gazdă super. Camerele excelente ce-ti ofera o priveliște către Piatra Craiului si Bucegi ! Superb. Voi reveni.
   Lacramiaoara L din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2020 - 21.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație superbă, gazde primitoare, mancare diversificata si gustoasa,produse traditionale.
CONTACT
Olteanu Petruț
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Olteanu Petruț
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0723 175 552
WhatsApp
Apel/SMS