Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Chez Pierre din Hațeg grade grade

Hațeg, str. Vasile Alecsandri, nr. 14 -
Nota 10.0 / 21 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ghenea Elena Alexia din Constanta
nota: 10
schedule 08.07.2023
Doamna foarte draguta și simpatica, o femeie excepțională, camerele sunt spațioase și curate, locația este aproape de centru, multa liniște. Recomand cu încredere! Vom reveni cu siguranță!
   Viorica Pociovalisteanu din Bucuresti
nota: 8.33
schedule 12.09.2022
Locatie linistita, aproape de centrul orasului, camere curate, curte spatioasa, bucatarie dotata, gazda primitoare, tot timpul atenta, ne-a indrumat in locuri pe care le putem vizita in zona, pe linga ce ne planuisem noi. Am stat 3 nopti. Ne-am simtit bine, dna Rodica o doamna extraordinara, de la care ai ce invata. Multumim!
   Sorina Hohor din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.09.2022
Locația situată aproape de centru, a fost liniște, am întâlnit camere mari, băi spațioase, curățenie, o curte spațioasă, bucătărie dotată cu tot ce este necesar. Am stat 4 nopți. Gazdă foarte prietenoasă, ni s-au pus la dispoziție și materiale despre ce putem vizita in zonă.
Recomand cu căldură!
   Avram Eugenia din Tulcea
nota: 10
schedule 20.08.2022
Locație excelentă, aproape de centru, camere curate si spatioase, cu baie proprie, bucătăria este dotată cu tot ce trebuie, curtea este mare, cu loc de parcare, doamna Rodica este o gazdă foarte amabilă, te îndruma cu drag spre punctele de interes. Recomand cu incredere aceasta pensiune, vom reveni cu drag.
   Doina C. din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.08.2022
Locație frumoasă, situată foarte aproape de centrul orașului, cameră spațioasă și confortabilă pentru doi adulți și doi copii, bucătărie utilată complet. Dna Rodica este o gazdă minunată, care ne-a pus la dispoziție tot ce aveam nevoie. Vom reveni cu drag!
   Mihaela Nechifor Sofronie din Iași
nota: 10
schedule 18.07.2022
Pensiunea este localizată într-o zonă de munte, cu puncte de atracție turistica, masivul Retezat, manastirea Prislop, cetatile Sarmisegeduza, palatul Corvinilor. Condițiile de cazare sunt confortabile, cu tot ceea ce e necesar pentru un concediu, iar doamna Rodica, gazda, este minunată.
poze recenzie
   Vasile Adrian din Campina
nota: 9.5
schedule 12.07.2022
Multumim dnei Rodica pentru cele 2 nopti pe care le-am petrecut aici. Multa liniste, curatenie, tot confortul necesar. Dna Rodica s-a asigurat tot timpul ca nu ne lipseste nimic; ne-a ajutat si cu indrumari referitoare la punctele de interes, precum si cu cumpararea de produse locale. Daca vom mai avea ocazia, vom reveni - cu siguranta!
   Ciprian din Ploiesti
nota: 10
schedule 07.07.2022
Locatie foarte linistitoare, la 5 min de mers pe jos de centru, unde ai toate supermarketurile: Carrefour, unde poti comanda mancare calda la impinge-tava, Lidl, Penny). Masina o poti tine in curte, sub bolta de vita de vie, de unde poti pleca urmatoarea zi cu ea racoroasa, nu incinsa de soare; plase de tantari la geamuri, cuptor cu microunde; nu ne-a lipsit absolut nimic; gazda, d-na Rodica, o d-na deosebita de un bun simt iesit din comun, receptiva la tot; raportul calitate-pret nu-l gasesti la nici o alta pensiune, oricat ai cauta; nu veti regreta alegerea!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristina din București
nota: 10
schedule 26.06.2022
Gazda minunata. Ospitalitate de nota 20. Pensiunea este amplasata pe o strada linistita. Se gaseste la maxim 10 minute de centrul orasului.
Fiecare camera are baie proprie, tv, exista curte mare si 2 terase, cu posibilitate de primire a autovehiculelor.
De asemenea, de aici poti ajunge cu masina sau taxi la obiectivele turistice: manastirile Prislop si Lainici, bisericile de la Densus, Sintamaria Orlea, Ostrov, Strei, geoparcul dinozaurilor din general Berthelot si castelul de aici, castelul Kendeffy-Sintamaria Orlea, castelul Huniazilor cetatile dacice din muntii Orastiei si ruinele de la Sarmizegetusa Ulpia Traiana, gradina botanica din Simeria, cetatea Devei si muzeul judetean Deva. Camere curate si liniștite.
   Sasu Gheorghina din Brașov
nota: 10
schedule 31.12.2021
Pensiunea Chez Pierre este situată f. aproape de centrul orașului, la nici 5 minute mers pe jos, dar este într-o zonă de case cu grădini, o zonă liniștită în care te poți odihni f. bine și după-masa și noaptea, nefiind prin împrejurimi terase. Gazda, d-na Rodica, ospitalieră, preocupată ca să asigure confortul turiștilor, merită toate laudele.
   Stănămirescu Lorena din Sebeș
nota: 10
schedule 23.11.2021
Gazda este o persoană minutata, primitoare și glumeață, iar pensiunea este foarte curată.

Pensiunea este situata într-o zona liniștită, ideal pentru familiile cu copii.
   Lidia din Tulcea
nota: 10
schedule 03.09.2021
Noi ne-am simțit foarte bine. A fost pe placul nostru: zona liniștită, verdeață, intimitate.

Gazda, dna Rodica, o persoana foarte primitoare și sociabila. Chiar am prins o perioada mai rece la sfârșitul verii și gazda a fost foarte atenta la nevoile noastre, a dat drumul la caldura, nea pus la dispoziție paturi suplimentare, pelerine, etc. Ii suntem recunoscători. Mulțumim!
   Cristina din Arad
nota: 10
schedule sejur: 04.08.2019 - 10.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte curata ,linistita iar gazda primitoare. Ne am simtit foarte bine ,o sa mai revenim daca avem ocazia .
   Henriette-eva din Oradea
nota: 9.67
schedule sejur: 22.07.2019 - 26.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Doamna Rodica era foarte primitoare, ca și cum ai fi ajuns la bunica acasă. Ne-am cazat in camera cu 4 locuri și ne-am simtit foarte bine. Camera este mult mai mare decat pe pozele afisate. Este o curte destul de mare unde s-au jucat fetele mele cu mingea . Bucătăria este relativ ok, cu tot ce ne trebuia: frigider, aragaz. Nu ar strica câteva aparate, dar sincer, ne-am descurcat bine și cu 2 copii. Doamna Rodica ne-a dat idei unde și cum să ajungem. Multumim din suflet pentru toate !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nemulțumiri nu au fost, dar nu ar strica un aparat de microunde pentr cei care vin cu copii. Dar ne-am descurcat și pe aragaz.
   Nicolae N din Cochirleanca Buzau
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2016 - 18.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curăţenie exemplară, amabilitate din partea gazdei, bucătărie la dispoziţie, multă linişte, parcare în curte.
   Carmen C din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2016 - 12.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot. Cazare, confort, intimitate, aproape de centrul orasului, iar gazda este foarte amabila si buna cunoscatoare a obiectivelor turistice din zona.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am asa ceva, poate doar ca am stat numai 3 zile
   Daniel din Ploiesti
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 24.08.2014.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am reusit sa am rezervare la Chez Pierre,insa gazda mi-a parut amabila,ba chiar mi-a recomandat o alta pensiune de pe site.In cele din urma,cu greu am gasit o tripla libera pentru perioada dorita,dupa multe alte cautari.
   Maria M din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 05.07.2014 - 06.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sejurul nostru a fost scurt, dar ne-am simtit foarte bine. Am gasit ce ne-am asteptat sa gasim: o gazda primitoare si disponibila in caz de nevoie, camera curata si confortabila. Multumim pentru cazare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate un mic spatiu de joaca pentru copii, daca curtea ar permite.
   Florentina F din Constanta
nota: 8.5
schedule sejur: 15.07.2014 - 22.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea se afla intr-un cadru linistit si aproape de obiectivele turistice; gazda a fost primitoare si sociabila.
   Gabriella G din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 02.07.2014 - 03.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda primitoare - cu zambetul pe buze si o persoana care va poate indruma spre locuri foarte frumoase/ internetul nu ofera intotdeauna informatiile corecte( de ex. Referitor la drumul spre Sarmizegetusa Regia - pe net afli ca este o mare catastrofa- dupa discutia cu dna Rodica ne-am incumetat si nici pe departe nu este un drum de speriat;
gradina frumoasa; strada linistita; camera curata, cocheta, racoroasa, plasa tantari, asternuturi moi si placute aproape de centru (billa si lidl)
aproape de soseaua nationala ( sarmizegetusa ulpia, densus)
aproape de drumul judetean care duce spre Prislop
   Cristina din Piatra Neamt
nota: 8.67
schedule sejur: 24.08.2013 - 25.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, curatenie, gazda foarte draguta.
CONTACT
Csanadi Rodica
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Csanadi Rodica
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0722 952 584
WhatsApp