Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Bia Păpădia din Izvorul Muntelui grade grade grade

Izvorul Muntelui, str. Izvorul Muntelui, nr. 129A -
   Patricia Krisan din Valea Lupului
nota: 7.17
schedule 11.10.2021
Este un loc ideal pentru turistii care vin in zona doar pentru a face drumetii in muntii Ceahlau (este foarte aproape de rezervatia naturala de unde se poate urca spre cabana Dochia). Noi am rezervat intreaga capacitate, optand pentru "autogospodarire" cu mancarea, fapt ce a fost incomod atat pt noi, cat si pt gazde. Pensiunea are o bucatarie micuta, fara prea multe facilitati. De asemenea, nu exista in momentul de fata o sufragerie mai mare in care sa poti sta comod si in intimitate. Noi am fost lasati sa petrecem timpul impreuna in zona de restaurant (care este in alt corp fata de pensiune), trebuind sa caram mancarea din "bucataria" pensiunii pana in restaurant. De asemenea, atitudinea doamnei care administreaza pensiunea in absenta proprietarului lasa foarte mult de dorit, in prima seara de cazare a tipat efectiv la noi pentru ca am aprins lumina. Un alt lucru care in acest moment nu este pus la punct este spatiul exterior, care pare un pic neingrijit. Ceea ce se vede este ca proprietarii fac eforturi sa ofere conditii cat mai bune turistilor. Camerele sunt frumoase si curate, unele spatii au fost renovate recent. Din pacate, pentru noi nu a fost ce am fi avut nevoie, dar ca sa fiu obiectiva pana la capat, este una dintre cele mai bune optiuni din zona.
   Cristian din Iasi
nota: 9.33
schedule sejur: 05.06.2020 - 08.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Localizat excelent, cu facilitați multiple , grătar disc grătar acoperit , terasa,.
Terasa restaurant pub unde se poate servi mâncare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Are capacitate mai mare decit 5 camere tb sa intrebi care e capacitatea maxima de cazare, dacă sunt grupuri diferite se pot deranja doar din punct de vedere al muzicii după ora de culcare ora 22.
   Marian din Braila
nota: 5.5
schedule sejur: 28.02.2020 - 02.03.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Așezare,zona foarte frumoasa
thumb_down
Aprecieri negative:
Curățenia lasa de dorit,mobilier vechi,când am sosit ,după ce am făcut rezervarea pentru corpul prezentat în poze,s-a încercat cazarea în două cămăruță aflate deasupra restaurantului,spunandu-se ca are un grup si ca daca nu vrem,primim banii înapoi!Acest lucru ne trebuia comunicat înainte,să putem alege o altă variantă,nu în momentul când,dupa ce am făcut 400 de km,sa ni se spuna ca daca nu ne convine,primim imediat banii înapoi.Deci,si o doza maricica de neseriozitate.
Răspunsul unității:
Dragă Marian, este adevărat ca în aceeași perioada cu voi am avut rezervare pentru un grup și ne-am gândit ca ar fi mai bine atât pt voi cât și pt ceilalți sa vă oferim cele doua camere mai liniștite și la fel de spațioase ca celelalte. Deoarece ați refuzat, v-am cazat în corpul principal unde probabil că a fost mai puțină liniște.
În legătură cu seriozitatea, mă simt nevoit să îți amintesc faptul că ai făcut rezervare pentru 5 camere iar cu câteva zile înainte ai anulat 3, în speranța că nu mai avem timp sa cazam pe altcineva. Cum în zona mai sunt și alte opțiuni de cazare și totuși ați ales sa ne fiți oaspeți pt 4 zile, ne face sa credem ca v-ați simțit bine, asa cum ne-ați și spus la plecare. Noi va mulţumim și vă mai așteptăm!
poze recenzie
   Marian din Galati
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2019 - 25.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
10+ la toate capitolele.
- Curat, linisitit;
- amplasare excelenta petru drumetii in Parcul National Ceahlau, sau de vizitatat alte obiective in apropiere
- mancare foarte buna.
Gazdele au fost peste masura de primitoare si ne-au facilitat un sejur reușit.
Ne vom intoarce cu siguranta.
Răspunsul unității:
Marian îți mulțumim și va mai așteptăm!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihai M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 28.06.2019 - 30.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, peisaj feeric. Păstrăvul prăjit, foarte bun, nu are comparație.Am fost 5 familii din București, toți am fost mulțumiți. Mulțumim! Sigur vom revenii.
Răspunsul unității:
Va mulţumim, vă mai așteptăm
   Carmen C din Botosani
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2016 - 17.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mâncarea excelenta. Cazarea de 3 stele, pe bune. Gazdele simpatice. Design-ul restaurantului.
poze recenzie poze recenzie
   Florin din Vaslui
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 18.09.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Rezervarea nu s-a concretizat, unitatea nemaiavand locuri disponibile in acea perioada.De apreciat promptitudinea cu care s-a raspuns solicitarii
   Daniela din Mangalia
nota: 9.67
schedule sejur: 29.07.2015 - 31.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila este foarte frumoasă, așezată într-un loc pitoresc, cu un râu care susură la intrare, am stat ore pe terasă ascultându-l. Drumul este ceva mai prost, dar gazdele ne-au îndrumat și am ajuns ușor.Sejurul a fost minunat.Gazdele minunate. Am servit masa la restaurantul de lângă și mâncarea este foarte buna.Cu siguranță vom mai reveni.
   Vasilica din Piatra Neamt
nota: 8
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 25.07.2014.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul unitatii a raspuns la timp solicitarii si ne-au informat despre lipsa locurilor disponibile in perioada solicitat
   Ciprian din Falticeni
nota: 8.83
schedule sejur: 06.03.2014 - 07.03.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ambianta placuta, perspectiva frumoasa spre masivul Ceahlau.
thumb_down
Aprecieri negative:
Accesul in mansarda se face prin exteriorul pensiunii.
   Andrei A din Cluj-napoca
nota: 9.33
schedule sejur: 17.11.2011 - 20.11.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am mers impreuna cu un grup de prieteni tineri 22-28 ani si casatoriti si necasatoriti. Am calatorit cu masina si chiar pot sa afirm ca nu ne-a fost deloc greu sa gasim unitatea pe timp de noapte. Am ajuns acolo si am gasit cabana foarte bine incalzita. Proprietarul a fost chiar amabil la sosirea noastra cu toate ca ne astepta acolo de cateva ceasuri bune pentru a ne inmana cheia.
A fost fain ca am gasit-o situata in asa fel incat am viztat si lacul cu baraj de la Izvorul Muntelui (bicaz), orasul Piatra Neamt, dar si manastirile din zona.
In ultima zi, dimineata, ne-am echipat "ca baietii" si am pornit sa urcam masivul Ceahlau, ca doar nu degeaba se vede din livingul cabanei tot lantul muntos; plus ca unitatea e situata chiar foarte aproape de rezervatie (locul de unde se incepe urcarea pe munte). A fost intr-adevar o adevarata experienta reusita, insa ne-am intors terminati fizic in adevaratul sens al cuvantului.
Nu stiu ce sa mai zic, dar daca vreti un loc in care sa va simtiti bine si in intimitate si fara sa fiti constransi de privirile proprietarilor, va recomand cu caldura aceasta cabana.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru cei care inchiriaza toata cabana ca si grup si calatoresc cu mai mult de o masina/camera s-ar putea sa intampine o problema, intr-ucat parcarea nu dispune de un numar mai mare de 7 locuri.
CONTACT
Angelo Alistar
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Angelo Alistar
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0745 653 849
WhatsApp