Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ido din Mamaia Nord grade grade grade

Mamaia Nord, str. D5, nr. 18 -
la aproximativ 7.8 km de centrul localității Mamaia
Nota 10.0 / 37 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ramona din Arad
nota: 10
schedule 27.08.2023
De câteva zile ne-am întors din Mamaia Nord unde am fost cazați la pensiunea Ido. Totul a fost perfect, alegerea noastră a fost reușită. Proprietarii sunt de nota 10 cu felicitări, foarte amabili și receptivi la toate nevoile, acordă o atenție sporită tuturor turiștilor. Predomină curățenia din camere și din afara lor, este o locație liniștită, aproape de plajă și de alte atracții din stațiune! Cu mare încredere, recomand această pensiune și gazdele ei!
   Bașa Zâna din Galați
nota: 10
schedule 11.08.2023
Ne-am simtit foarte bine la pensiunea Ido! De la personalul unitatii, la servicii, totul a fost excelent! Camerele sunt curate, aranjate frumos, îngrijit, curtea este foarte mare și frumos amenajată (cu o mini cascadă). Din păcate, nu este parcare, însă nu a fost oproblemă prea mare.
   Elena din Vaslui
nota: 10
schedule 06.08.2023
Tocmai ce ne-am întors din Mamaia Nord unde am fost cazați la această pensiune. Alegerea a fost reușită! Locația este aproape de plajă, este gestionata de o familie de nota 10. Proprietarii au învățat să facă cu adevărat turism. Am fost plăcut impresionați de curățenia din camere și din afara lor, de atenția acordată în aceeași măsură tuturor turiștilor! O locație liniștită, aproape de plajă și de alte atracții din stațiune! De altfel, întreaga stațiune este mult mai curata fată de alte stațiuni! Cu încredere, recomand.
   Anton Grigore din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.06.2023
O pensiune foarte frumoasa, curata si aproape de plaja. Preturi foarte bune. Propietari foarte comunicativi si receptivi la toate nevoile. Multumim frumos pentru primire si promitem ca vom reveni curand. Nota 10+ pentru pensiune, conditii si propietari !!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Raluca Bassi din Ploiesti
nota: 10
schedule 25.08.2022
Am ales sa ne cazam aici in iulie, anul acesta si am revenit cu nerabdare si in august pentru ca atunci cand descoperi astfel de locuri sunt sanse sa-ti placa litoralul romanesc.
Pe scurt, gasiti aici o oaza de verdeata, curatenie exemplara, gazde cu respect fata de lucruri bine facute, atmosfera prietenoasa atat pentru copii cat si pentru adulti.
Aspecte logistice importante: aproape de plaja, aproape de Lidl.
Cu siguranta, vom reveni si verile urmatoare.
   Elena N din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.08.2022
Abia m-am cazat la pensiune, dar nu ma pot abtine sa exclam ca e awesome! Liniste, cromatica placuta, predomina albul in camere, nu sunt mari dar sunt cat trebuie, nu-s dotate ca la all inclusivul din Turcia, cea in care stau, nu are uscator de par, dar cred ca se poate solicita de la gazda, frigiderul e in bucataria de la parter, are o curte verde frumos amenajata, unde poti servi un pahar de vin spre seara, ce mai, sunt f incantata de cum stau si multumesc gazdei pt amabilitate. Plaja e f aglomerata, seamana cu Eforie Sud, piesa de rezistenta e apa marii, care e mica la mal, dar in 20 metri se adanceste suficient cat sa inoti confortabil, nisipul de pe fund e fin si valurit, apa clara, fara alge, doar meduze, nu f deranjant, e sezonul lor. Se mananca prin jur, inca nu am fost la niciun restaurant, dar se poate comanda la pensiune, vi se pun la dispozitie pliante. Este aproape de plaja, 10 min mers pe jos, ceva marketuri pe drum, o farmatie in apropiere, Lidl-ul se vede in fata undeva, f aproape. In concluzie, va invit aici, nu veti regreta, trust me!
   Mihai Marian din Galati
nota: 10
schedule 30.08.2021
Locație excelenta, ușor de găsit, aproape de plaja, liniște, proprietari super și apropiați de clienți, personalul unității super ok.

Curățenie exemplara, bucătărie echipata complet.

Aproape de toate punctele de interes. Magazin Lidl la 200 de metri.
   Georgiana din Craiova
nota: 10
schedule 26.08.2021
Deși am pornit la drum cu ceva rețineri cauzate de experiențele pe care le-am avut în anii anteriori cu pensiunile de pe litoralul românesc, la Ido am avut parte de o minivacanta reusita. Încă de la intrare parcă am pășit intr-o oaza de verdeata si aer curat, răcoros, situata in mijlocul unui desert sufocat de gunoaie si nepasarea autoritatilor si a turistilor. La pensiune, camerele, desi nu foarte mari, erau amenajate cu gust. Se simțea peste tot un miros proaspăt de curățenie. Totul este foarte bine organizat. Bucătăria mare si încăpătoare, cu mai multe frigidere, spatiu suficient pentru toată lumea, terasă ingrijita si încăpătoare. Pensiunea se află foarte aproape de plajă cu nisip fin și intrare foarte lina în mare, la o distanta de aprox. 3 minute pe jos. Am fost întâmpinați de gazde primitoare si binevoitoare, dar și foarte discrete.
   Lacramioara din Agapia
nota: 10
schedule 21.08.2021
Locație excelentă, gazde foarte primitoare si super drăguțe, aproape de plaja, curățenie exemplară atât în camere, cat si in curtea frumos amenajată, liniste. Camere dotate si amenajate cu mult bun gust, baia spatioasa. Am beneficiat de tot confortul si buna dispozitie pentru o vacanta reușită. Promptitudine si siguranta in momentul rezervarii.
   Oprea Teodora din Campina
nota: 10
schedule 17.08.2021
O pensiune excelenta. Aproape de plaja la doar 3, 4 minute, personalul foarte amabil, printre singurele locații unde chiar și au dat interesul ca noi sa facem o rezervare, chiar dacă nu mai existau atâtea camere câte aveam nevoie, ni s-au propus idei și astfel am găsit soluția.

Totul curat, patul foarte mare și confortabil. Internetul a mers puțin mai prost la etaj, avea momente când mergea sau nu mergea, iar apa de la dus mai venea reprize cald/rece.

Ne-am simțit foarte bine.
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.07.2021
Pensiunea Ido este un exemplu pentru turismul romanesc. Am fost in primul rand impresionati de amabilitatea si profesionalismul proprietarilor, sincer preocupati ca oaspetii lor sa aiba un sejur reusit. Curatenia a fost exemplara, camerele sunt intr-adevar mici dar cochete, bucataria dotata corespunzator si in plus am regasit aici acele detalii care fac diferenta. Ne-am bucurat ca pensiunea are un foisor si un spatiu verde, frumos ingrijit. Este amplasata excelent, in sensul ca este aproape de plaja fara a fi insa "in linia intai", mai zgomotoasa. Raport pret/calitate excelent.
   Blaga Dorina din Oradea
nota: 10
schedule 12.07.2021
Foarte curat, pat confortabil si mare. Camerele foarte bine izolate fonic. Gazde foarte deschise si placute. Zona linistita. Aproape de plaja. Bucatarie utilata pentru mic dejun. Lidl si alte marketuri in apropiere.
   Dan din Piatra Neamț
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2020 - 31.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte primitoare, curatenie.
   Ioan-teodor din Timișoara
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2020 - 05.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul foarte bine
   Georgiana din Rm Sarat
nota: 10
schedule sejur: 10.06.2020 - 13.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost foarte ok.Camera spatioasa si curata,pat mare,baie spatioasa,acces wifi,aer conditionat.
-Acces la bucătărie,loc de luat masa chiar la iesirea din bucătărie,terasa cu tv in curte.
-Camerele de jos sunt cu iesire in curte(ceea ce pt noi a fost foarte bine,tinand cont ca am avut copil mic),iar la cele de la etaje,accesul se face pe o scara din lateralul pensiunii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Elena din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 29.06.2020 - 05.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi a plăcut confortul... De obicei când schimb locul, nu pot să dorm.. Aici nu am avut nici o problema.. Patul mare și cu salteaua foarte bună m au făcut să nu fac diferența de cea de acasă... Faptul că ți poți găti ceva de mâncare dacă vrei.. Camera are o mica terasa ...supermaeket aproape de pensiune, plaja foarte aproape.. Stație de microbuz foarte aproape în cazul în care nu ești cu mașina proprie.... Curățenie... Totul a fost perfect din acest punct de vedere... . Mulțumim gazdelor... Sunt persoane absolut minunate...
thumb_down
Aprecieri negative:
N stațiune se construiește foarte mult... Asta creează un disconfort... Cred că abia anul viitor v a fi mai plăcut pentru plimbări...
   Alina din București
nota: 9.33
schedule sejur: 07.09.2019 - 08.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera foarte curata, aproape de plaja
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Diana din Ploiești
nota: 10
schedule sejur: 31.08.2019 - 02.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi - a placut totul, recomand cu drag!
   Paula P din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 18.07.2019 - 25.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumoasa camera gradina.Per total foarte frumos
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
   Valeria V din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.06.2019 - 30.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație foarte frumoasa, potrivita familiilor cu copii, aproape de plaja. Camerele foarte mari iar curățenia este exemplara.
Am fost deja de 2 ori cazați și cu siguranță vom mai veni.
   Elena E din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2019 - 19.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Calitatea serviciilor oferite.
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 08.07.2019 - 13.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat si personalul foarte amabil. Aproape de plaja.
thumb_down
Aprecieri negative:
Uneori se simtea un miros urat probabil de la scurgerea din baie.
   Sinziana S din Piatra Neamț
nota: 10
schedule sejur: 31.08.2019 - 07.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal primitor, conditii bune!
   Alexandra din Ilfov
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2019 - 05.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost o experiență plăcută,gazde primitoare,camerele foarte confortabile.Vom reveni cu siguranta
thumb_down
Aprecieri negative:
Bucătăria ar trebui un pic mai echipată in sensul ca nu au fost suficiente pahare(de exemplu),cești de cafea.
   Mihaela M din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 25.06.2019 - 30.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii excelente. Totul nou, de la mobila la aparatura elecrocasnica , aer conditionat, lenjerii de pat etc., totul nou. Corespunde exact descrierii.
Recomand cu incredere si caldura, Dna Andreea, proprietara, o persòana deosebita, foarte discreta ( ne-am intalnit doar cand am preluat si predat camera, in rest tineam legatura prin telefon daca aveam nevoie de ceva) foarte atenta la nevoile si cerintele turistilor.
Locatia este aproape de plaja care este foarte curata si de restaurante.
Vom reveni numaidecât.
Va multumim frumos pentru tot, Dna Andreea.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Ionela din Slobozia
nota: 8.33
schedule sejur: 22.07.2019 - 25.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Spațiul verde, foisorul
   Valentin din Pitesti
nota: 9
schedule sejur: 05.08.2019 - 12.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie exemplară, dotări variate ale pensiunii, gazde amabile si primitoare, distanță relativ mica față de plajă (circa 250 - 300 m)
thumb_down
Aprecieri negative:
Situații în care se oprea apa rece si caldă (de 2 ori la un sejur de 7 nopți ) in jurul orei 19.00 cand majoritatea turiștilor veneau de la plajă. În zonă nu există prea multe opțiuni de a servi masa (2-3 restaurante cu prețuri destul de mari pentru zonă). Drumurile până la plajă nu sunt asfaltate și te umpli de praf de la pensiune până la plajă sau invers.
   Lorand L din Deva
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2019 - 08.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost minunat. Aproape de plaja. Gazde primitoare , ideal pentru familii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem
   Iosif I din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.04.2019 - 29.04.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea de nota 10
   Radu din Iasi
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.05.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil si prompt. Am interactionat doar in etapa solicitarii unei oferte.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0721 722 332
WhatsApp
Apel/SMS