Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa cu Salcâmi din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală, nr. 448 -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cotinghiu Mihnea din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.03.2024
Casa cu Salcami a fost alegerea perfecta pentru o mini vacanta de relaxare alaturi de familie. Un loc foarte primitor, curat cu tot ce ai nevoie. Am avut o comunicare foarte buna cu proprietarii, am fost foarte bine primiti cu tarta facuta in casa, mere, palinca, afinata, ceaiuri naturale culese de ei, cafea, condimente si multe altele. Am ramas impresionati de toate facilitatile pe care le are vila si nu ne-a lipsit nimic pe parcursul concediului. Cu siguranta vom reveni.
   Muresan Bianca din Brasov
nota: 10
schedule 02.03.2024
Am avut recent o experiență absolut minunată în această cabană la munte. De la momentul în care am ajuns, am fost copleșiți de frumusețea peisajului montan și de atmosfera relaxantă a acestui loc. Cabana în sine este o bijuterie ascunsă în mijlocul naturii.

Interiorul cabanei este decorat cu gust și confort. Am găsit tot ceea ce aveam nevoie pentru o ședere confortabilă și relaxantă. Camerele sunt spațioase și bine amenajate, fiecare având baie in interior. Bucătăria este complet utilată, ceea ce ne-a permis să gătim mâncăruri delicioase și să ne bucurăm de ele în sufrageria primitoare sau pe terasa cu vedere splendidă. Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei cabane este senzația de izolare și liniște pe care o oferă. Gazdele au fost extrem de prietenoase și atente la nevoile noastre.

În concluzie, această cabană la munte a fost locul perfect pentru o evadare relaxantă din agitația vieții de zi cu zi. Recomand cu căldură acest loc tuturor celor care doresc să se bucure de frumusețea naturii și de liniștea montană. Cu siguranță ne vom întoarce în viitor pentru a ne bucura din nou de această oază de relaxare.
   Damian Lungu din Brasov
nota: 10
schedule 29.02.2024
Experiența poate fi descrisă într-un singur cuvânt: excepțional!
Locație situată într-o zonă liniștită, cu priveliște deosebită, acces facil din drumul principal din localitate.
Camerele și livingul spațioase, mobilate cu bun-gust, curățenie exemplară, bucătăria super dotată, nu îi lipsește nimic.
Ne-au fost oferite, din partea casei, diverse produse: mere din producția proprie, afinată, miere, ceaiuri, etc.
Proprietarul o persoană amabilă, comunicativă, dar discretă totodată.
Servicii turistice de înaltă calitate!
   Roxana Criste din Brașov
nota: 10
schedule 13.01.2024
Cea mai bună descoperire pentru anul 2023! O casă spațioasă, curată, extrem de frumos amenajată, utilată cu toate cele necesare pentru o ședere plăcută. Zona în care se află are două mari avantaje: liniștită (ferită de orice fel de poluare), dar în același timp apropiată de niște puncte turistice extrem de frumoase, care trebuie măcar o dată vizitate (Bran, Râșnov, Brașov, Amfiteatrul Transilvania, Cheile Grădiștei, șamd). Gazda merită 10 stele, a fost foarte receptivă și deschisă către sugestii, nemaivorbind despre tortul surpriză de ziua mea de naștere, home-made și delicios! Cu siguranță ne vom întoarce. Mulțumim și spor!
   Paun Emil din Constanta
nota: 10
schedule 11.01.2024
Săptămâna petrecută la acesta locație a fost pur și simplu minunată. Am ales această locație pentru o escapadă la munte și nu am fi putut face o alegere mai bună. Bucătăria bine echipată a fost un mare plus. Atmosfera relaxantă și peisajul spectaculos au creat amintiri de neuitat. Proprietarul a fost extrem de atent și prompt în rezolvarea oricăror întrebări. Recomand cu căldură acest loc tuturor celor care caută o retragere la munte într-un cadru ospitalier și confortabil.
   Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.01.2024
Experiența noastră la această bijuterie a fost pur și simplu extraordinară. Proprietatea oferă nu doar un confort deosebit, dar și o bucătărie dotată cu mai mult decât ai putea avea nevoie. Casa este amenajat cu gust, iar facilitățile moderne au adăugat un plus de relaxare șederii noastre (soundbar, netflix, ps4 ). Comunicarea cu gazda a fost fluentă, iar atenția la detalii a făcut diferența. Această locație rămâne cu siguranță pe lista noastră pentru viitoare escapade la munte. O recomandăm cu căldură tuturor celor în căutare de un refugiu plin de farmec și confort.
   Andreea din București
nota: 10
schedule 28.12.2023
A fost o surpriză încă din conversațiile incipente. Proprietarul foarte deschis, prietenos și prevedea întrebările noastre. Proprietatea a fost mai mult decât ne așteptam. Pe lângă confortul pe care îl oferă, atențiile din partea proprietarilor ne-au adus zâmbetul pe buze (de la jocurile puse la dispoziție, soundbar, până la dulceața și sucul natural „din partea casei). Nu putem spune că a lipsit ceva și cu siguranța o vom recomanda și vom reveni cu prima ocazie.
   Maria Anghel din Florida
nota: 10
schedule 03.03.2023
Niciun cuvânt nu poate descrie frumusețea acestui loc. Tot ce ai nevoie sub un singur acoperiș. Elegant, confortabil. Gazdă extrem de curată și uimitoare. Am venit din America și am petrecut timp minunat acolo. Abia astept anul viitor... casa cu Salcami, cu siguranta, pe lista noastra.
   Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.01.2023
Casa cu Salcami a fost peste asteptari, dotata cu absolut orice ne puteam gandi, nu ne-a lipsit nimic din ce am fi avut acasa (electrocasnice, vesela, jocuri, etc). Pe deasupra, totul foarte curat si bine intretinut. Gazda amabila. E perfect pentru doua-trei familii cu copii, de stat cateva zile la relaxare.
   Todoran Raul din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.08.2021
Totul a fost super ok. Casa este bine dotată, curatenie ireproșabila. Liniste, peisaje, gradina verde, atent ingrijita, cu copaci si aer curat. Am traversat tara pentru a vedea o zona deosebita si asteptarile au fost confirmate. Felicitari proprietarului!

Gazda a fost foarte ospitaliera cu noi.
   Ana din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.03.2021
Am avut tot ce a fost nevoie.

Bucataria este dotata cu tot ce trebuie, inclusiv aparat de cafea cu cafea macinata.

Camerele spatioase si calduroase, living generos, totul aranjat cu bun gust.

Gazda nu ne-a deranjat cu absolut nimic.
se ajunge foarte usor la locatie
   Sebastian din Turnu Magurele
nota: 10
schedule sejur: 17.05.2019 - 19.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila moderna, preț bun. Totul peste așteptări
CONTACT
Florescu Ioan
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Florescu Ioan
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0737 985 729
WhatsApp
Apel/SMS