Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Panoramic din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Podul Șimonului, nr. 544G -
Nota 10.0 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Doina Grusea din Brasov
nota: 10
schedule 19.07.2023
Pensiunea este amplasata intr-un loc de vis, pe un platou, in mijlocul naturii, cu o panorama frumoasa, de unde poti admira imprejurimile, poti face drumetii sau sa te dai cu sania, in perioada iernii. In curtea foarte ingrijita sunt amplasate, foisor pentru servit masa, un spatiu de joaca pentru copii, spatiu de facut gratar, generos, cu loc de servit masa. Camerele sunt spatioase si foarte luminoase, toate avand balcon si priveliste panoramica de vis. Livingul si zona de servit masa sunt perfecte pentru a face o reuniune de prieteni, familie, pentru a sarbatori orice eveniment restrans, cu muzica si dans. Curatenia si confortul sunt la superlativ, iar gazdele sunt de exceptie. Am fost extrem de multumiti de promptitudinea cu care ne-au răspuns cerintelor noastre (mentionez ca am sarbatorit zile de nastere si am solicitat cateva lucruri, surpriza pentru sarbatorit), de cate ori a fost necesar (am fost de mai multe ori cazati, in toate anotimpurile).
Recomand cu drag!
   Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.07.2023
Un weekend super! Peisaj de vis, curățenie in camere, cearșafuri bune calitativ, prosoape curate, piscina curată, curtea frumoasa, întreținută. Am făcut o excursie pe dealurile din împrejurimi, recomand! La câteva sute de metri, la strada principala, este și un magazin alimentar.
poze recenzie poze recenzie
   Cristina Manolache din Galati
nota: 10
schedule 11.09.2022
Pensiunea și amplasarea ei... vis, peisajul este superb și relaxant, undeva sus pe munte, departe de sosea și aglomerație, camerele curate, bucătăria utilata, curtea și facilitățile nota 11, destul loc și grătare, foișoare pt toată lumea.
   Carmen din Galati
nota: 10
schedule 07.08.2022
Recomand si cu drag vom mai reveni.
Personalul untatii este foarte amabil, am găsit curatenie atat în camere cat si în curtea interioara, iar bucataria este dotata cu tot ceea ce ai nevoie.
Panorama este foarte faina, perfecta pentru cei care vor doar liniste si relaxare. Pentru copii locul de joaca este dotat cu ceea ce le trebuie pentru a-și consuma energia.
   Iancu Gabriela din Călărași
nota: 10
schedule 07.06.2022
Curățenie, salteaua pe pat f. bună, ne-am odihnit f. bine și bucătăria utilată corespunzător. Nu ne-a lipsit nimic. Curtea mare, îngrijită, priveliște minunată, liniște, relaxare și gazda de nota 10, cat și nea Viciu-vecinul din deal de la care am cumpărat lapte proaspăt si produse din lapte. Revenim cu drag.
   Tănase Elena din Ploiesti
nota: 7
schedule 22.05.2022
Am avut rezervare făcută în acest week end. Nota 9 pt locul de joaca pt copii-doua leagăne tb neapărat înlocuite pt ca s-au deteriorat. Nota 10 pt mama proprietarului care a fost f sociabila și drăguță. Însă curățenia din interior lasă mult de dorit! Nici una din cele 5 familii cazate nu a fost mulțumită. Lenjeria curata dar veche, la una din camere toaleta nu era igienizata absolut deloc. Totul este f uzat. La bucătărie 3 castronele din care unul spart, nici nu puteai sa le dai copiilor cereale cu lapte. Nicio familie nu va mai reveni.
poze recenzie
   Alex din Brașov
nota: 9.83
schedule 29.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumoasa panorama, copii sau distrat, iar pensiunea este foarte îngrijită.
   Andrei A din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 09.09.2018 - 13.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenia din camera si pensiune
Zona extrem de linistita cu o vedere excelenta in special din camera 7 si 6
Bucatarie utilata suficient incat se paote gati, lipseste doar un tirbuson si un aprinzator aragaz
Proprietar atent cu oaspetii, ne-a facut sa ne simtim bine primiti, vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curatenie minutioasa de genul care te face vinovat pentru cea mai mica mizerie facuta.
Strada de acces este pietruita si cu o singura banda, dar am ajuns cu jante de 20'' si talon de 35.
Lipsa trotuare in toata statiunea + Bran, vina PSD+PNL aici.
Cel mai apropiat restaurant -- Turnu se afla la 45min de mers pe jos. Nu este un minus, este doar realitatea locatiei.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Roxana din Constanța
nota: 9.67
schedule sejur: 22.08.2017 - 24.08.2017
thumb_down
Aprecieri negative:
Nemulțumirea nu are legătură cu unitatea, ci cu ceilalți membri cazați care aveau copii începând de la 8 luni pana la 5 ani (grup de prieteni fiecare având câte 1-2 copii) și pe care ii lăsau sa urle efectiv și sa alerge pe scări la ora 22-23. După ce le-am atras atenția a mai durat o ora pana i-au potolit dar adulții au rămas sa se uite la meci cu volumul la maxim... Educație și bun simt lipsa...
   Marius Sellen din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2016 - 20.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul
   Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2015 - 27.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu cea mai mare placere aceasta vila. Este probabil una dintre cele mai placute din zona si am fost cazat la multe vile in Moeciu dar cu siguranta voi reveni la aceasta.

Privelistea de la aceasta pensiune este superba, clar merita sa urci pana la ea.
Camerele au fost foarte curate si ingrijite, au minifrigidere si balcoane cu masa si scaune, doamna de la curatenie ofera mare atentia asupra acestui aspect, au prosoape, sapun si sampon pt cei care nu vor sa aduca de acasa.
Curtea este mare si frumoasa, are 2 gratare si multiple locuri de mancat, are 2 bancute acoperite, un foisor mare cu gratar, o terasa cu multe mese/scaune, terase la fiecare etaj, are o piscina mica pentru cei care vor sa stea in apa si sezlonguri, de asemenea si 2 balansoare, iar pentru copii se gasesc 2 locuri de joaca si o trambulina (copilul nostru a fost super incantat, cu greu il bagam in casa).

Propietarul a fost foarte receptiv si preocupat de cum ne simtim la vila, s-a interesat zilnic de bunastarea noastra.
thumb_down
Aprecieri negative:
Este doar un moft, dar mi-ar fi placut sa fie 2 prosoape mari si 2 mici acolo, datorita piscinei si poate semnalul wireless sa fie mai mare (si in curte, ne mai aducem si munca din pacate cu noi) si plase de tantari.

Niste indicatoare catre pensiune ar fi utile pentru vizitatorii noi.

Din pacate am intalnit persoane care au deranjat cam mult restul turistilor cazati (dar propietarul s-a preocupat de acest aspect), personal ar fi fost buna o politica de reguli in privinta linistii si pastrarii curateniei acolo de catre turisti, e o locatie superba si nu merita deranjata.
   Cristina din Constanta
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.03.2014.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu s a concretizat rezervarea pentru pensiunea Panoramic insa aceasta are un aspect placut si modern. Peisaj deosebit.Mi ar face placere cu urmatoarea ocazie sa avem parte de un sejur si aici.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu s a concretizat deoarece au existat neconcordante privind cazarea\noapte intre site ul dumneavoastra turist info si preturile reale ale propietarilor, dar si pentru ca nu am gasit disponibila camera pentru intreaga perioada aleasa de noi in momentul initierii rezervarii.
   Loredana din Mioveni
nota: 10
schedule sejur: 04.10.2013 - 06.10.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere spatioase cu bai mari, frumoase si curate
un mare plus este sala de mese pozitionata la subsol fiind cu copii mici am putut da muzica tare fara sa le deranjam somnul
multa liniste neavand vecini aproape
caldura si apa calda la discretie
supriza cea mare a fost sa gasim un scaun de masa pt copii ceea ce a fost fff placut mai ales ca 3 din 4 copii aveau varsta intre 1,5 si 2 ani.
bucataria utilata cu tot ce trebuie
   Ruxandra din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 24.08.2013 - 26.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O priveliste minunata, camerele foarte ok si frumos aranjate, bucatarie dotata cu tot ce trebuie, 2 gratare in curte, sezlonguri pentru admirat peisajul.
   Delia din Fetesti
nota: 8.33
schedule sejur: 12.08.2013 - 15.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, foarte aproape de Bran, situata mai sus de drumul national la cca 900m pe un drum de tara , are o pozitie avantaj (Panoramic_
- liniste si multa iarba verde
- curtea foarte mare cu multe foisoare
thumb_down
Aprecieri negative:
Camerele un pic cam mici (se compenseaza cu spatiul din exetrior)
CONTACT
Ionuț
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ionuț
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0745 161 814
WhatsApp