Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ioana din Poiana Mărului

Poiana Mărului, str. Vânătorilor, nr. 92C -
Nota 10.0 / 57 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Daniel din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.09.2023
Am fost mai multe familii si toti am fost foarte multumiti de conditiile de la casa Ioana.
Camere curate, panorama superba, bucatarie cu toate facilitatile. Totul exact ca in pozele de prezentare.
Gazda, dna Adriana, este o femeie de nota 10. Am savurat bunatatile traditionale cu care ne-a servit. Zona e pitoreasca, mana cereasca pentru cei ce vor drumetii si timp in natura. Cu siguranta vom mai reveni.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc foarte mult. Nu putem decât sa ne bucuram și sa așteptăm cu mare drag și pe viitor.
   Podarescu Cornelia din Pantelimon
nota: 10
schedule 03.09.2023
Am fost cazați la casa Ioana la inceputul lunii septembrie 2023. Totul este la superlativ, preparatele gustoase, confortul din pensiune și nu în ultimul rând, căldura cu care am fost tratați de doamna Adriana, gazda noastră, pentru care am numai cuvinte de mulțumire și promisiunea că sigur vom reveni. PS - papanașii super gustosi oferiți de gazda noastră dragă, mulțumim mult!
Răspunsul unității:
I eu va mulțumesc pentru aprecierile dumneavoastră
si pentru ca a-ți ales sa ne fiți oaspeti .Va pupam și va asteptam sa reveniti.
   Scutaru Nicușor din Aricestii Rahtivani
nota: 10
schedule 31.07.2023
Peisaj desprins din povești, gazda extraordinară, am fost răsfățați zilnic cu tot felul de bunătăți tradiționale. Pensiunea dotată cu tot ce este nevoie, totul este curat, dna Ancuța foarte amabilă cu turiștii, o gazda minunată, simți că faci parte din familie. Recomand tuturor aceasta pensiune, cu siguranță vom reveni! Mulțumim pentru surpriză, tortul a fost foarte bun!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc și sa ne vedem sănătoși anul urmator
   Liviu Cristian din Braila
nota: 10
schedule 14.06.2023
Locație deosebită, curățenie exemplară, camere mari, aerisite, paturi confortabile. Mâncare tradițională, porții mai mult decât generoase, celebrii papanași ai doamnei Ancuța sunt bestiali! Ne-am simțit extraordinar, mulțumim pentru tot! Cu siguranță vom reveni!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc foarte mult pt.aprecierile dumneavoastră!!!Va aștept cu drag să reveniți!!!
   Ionut Furiesu din Braila
nota: 10
schedule 14.06.2023
Oază de liniște, peisaj desprins din povești. Servire ireproșabilă, personal foarte amabil, locație de o curățenie exemplară. Cât despre meniu, cred că am plecat cu câteva kilograme în plus, deosebit. Excelent pentru cei ce vor să-și încarce bateriile în natură. Vă mulțumim și promitem că vom mai reveni.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc frumos !!Nu pot decât sa ma bucur sa vad clienții plecând mulțumiți de serviciile noaste.Va așteptăm să reveniți!!!
   Cristina din Brașov
nota: 10
schedule 12.06.2023
Zile minunate, într-o zona superbă, la o pensiune impecabilă, cu o gazda extraordinară. Am fost alintați zilnic de d-na Adriana, cu tot felul de bunătățuri. Am fost impresionați cu toții de ospitalitatea și generozitatea ei. Curățenia, ordinea și frumusețea pensiunii ne-au făcut sa ne simțim foarte bine și sa regretăm ca minivacanta s-a terminat asa repede. Micile plimbări din jurul pensiunii, ne-au încărcat cu energie, satisfacție și bună dispoziție. Totul a fost minunat! Mulțumim!!!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc din suflet !!!Va asteptam cu drag sa reveniti!!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marian, Angela și Alex din Constanta
nota: 10
schedule 03.12.2022
Super primire, super servire, într-un cuvânt, o gazda minunata. Am fost primiți cu multă căldură, dna ne-a primit cu țuică fiartă și papanași, apoi zilnic ne-a surprins cu cate ceva bun. Toată stima și respectul pt gazda, vă recomandăm cu mult drag! Cu ajutorul bunului Dumnezeu ne mai dorim sa revenim la pensiunea Casa Ioana.
   Luminita Manea din Constanta
nota: 10
schedule 02.12.2022
Un loc deosebit, o gazda primitoare, care face totul pentru turiști, te fac sa simți ca faci parte din familie! Zona foarte frumoasa, priveliște frumoasa! Cazarea foarte bună, curata, dotata cu tot ce este nevoie! Speram sa revenim! Ne-am simțit ca acasă!
   Neacșu Liviu din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.10.2022
Casa Ioana e o pensiune aflata intr-o zona foarte frumoasa, curată, cu gazde foarte primitoare (doamna Anca si domnul Costel nota 10+). Totul este la îndemână... bucatarie utilata, gratar, disc,foișor. Am fost întâmpinați din nou cu bunătăți locale deosebite. Recomand tuturor aceasta pensiune și, cu siguranță, vom reveni!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc foarte frumos.Sigur ne vom mai revedea:))
   Fănel din Braila
nota: 10
schedule 16.08.2022
O locație frumoasă, cu o gazdă foarte primitoare care te întâmpină cu fel de fel de bunătăți tradiționale făcute în casă de doamna. Recomand cu toată inima. Camerele curate, cu băi proprii, bucătăria utilată și curata, sala de mese spațioasă, foișor în curte, cu spațiu de relaxare.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc frumos!!!Va mai așteptăm pe la noi!!!
   Elena din Brasov
nota: 10
schedule 10.08.2022
Dacă vreți liniște și sa va încărcați bateriile, nu ezitați și dati fuguta aici la casa Ioana. Totul este curat, frumos amenajat, conditii f.bune și am fost răsfățați cu papanasi și alte atentii din partea casei. Doamna Adriana oferă tuturor turiștilor atenție si nimeni nu pleacă fără sa guste din dulciurile făcute de dumneai. Nota 10+.
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos pentru aprecierile dumneavoastră.Va pup!!!
   Baciu Gheorghe din Iasi
nota: 10
schedule 06.08.2022
Am fost cazati 7 nopti la inceputul lui august 2022 si totul a fost minunat, dna Adriana exceptional de primitoare. Ne-a rasfatat cu multe bunatati din partea casei (ciorbe, papanasi, gogosi, placinte, diferite licori locale). Camere curate, dotari complete, peisaj superbe. Vom reveni, cu siguranta!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc foarte frumos!!!Va stam la dispoziție și pe viitor și sigur o sa aveți parte de aceeași tratatie din partea noastră!!!
   Carmen Tamasan din Ploiesti
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 24.04.2022.
Haideți în Poiana Mărului, sunt niste locuri superbe, mai ales la casa Ioana, o gazdă super de treabă, ne-a așteptat cu palinca și afinata, ne-a făcut papanași, prăjituri, cozonac...curățenie la superlativ, camerele mari, muzică și voie bună! Cu siguranță vom reveni !
   Enuta Zainea din Constanta
nota: 10
schedule 05.09.2021
Am stat trei nopți la casa Ioana. Ne-a plăcut foarte mult, am găsit curățenie, liniște si mâncare foarte buna

Doamna Ancuța este foarte atenta, ne-a primit cu prăjituri de casa si vișinata (cât am stat ne-a surprins cu câte ceva dulce in fiecare seara) si chiar am plecat cu ceva din partea casei.
Răspunsul unității:
Va multumesc frumos!!!Va mai asteptam cu mare drag!!!
poze recenzie
   Dan din Clinceni
nota: 10
schedule 12.08.2021
Ne-am simtit cu toti foarte bine. Curatenie exemplara, confort bun, mancare ca la mama acasa, tot ce iti poti dori in concediu la munte!

Astept cu nerabdare sa ma intorc aici impreuna cu familia. Pretul cazarii este foarte bun.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru aprecieri!!! Sa ne vedem cu bine anul următor!!!
   Maria Scutaru din Aricestii Rahtivani
nota: 10
schedule 01.08.2021
Am fost 2 adulți și 2 copii. Gazdele sunt amabile, extraordinare, primesc și persoane cu dizabilități, am avut parte de surprize, ne-am simțit ca acasă.

Liniște, amabilitate, curățenie, peisajul este nemaipomenit, excursii la Bran, Brașov, Râșnov, Peștera Dambovicioarei, de vizitat mânăstiri Șinca Veche-Mânăstirea Rupestră, Șinca Nouă. Nota 10+.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos pt.aprecierea dumneavoastră legat de cazarea la noi si va doresc multă sănătate și putere sa treceți mai usor peste toate greutatiile vietii
   Scutaru Nicușor din Prahova
nota: 10
schedule 31.07.2021
Peisajul este nemaipomenit, locuri frumoase mănăstirii de vizitat, locația este bine poziționată pentru excursii la Bran, Brașov, Cetatea Râșnov, Peștera Dâmbovicioarei, gazdele amabile și atente, am avut parte de surprize, curățenie impecabila, ne-am simțit ca acasă, nu avem nimic de reproșat, totul a fost la superlativ.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos Nicușor!!! Va așteptăm cu drag oricând puteti ajunge !!! Va pup !!!
poze recenzie
   Adriana Virjoghe din Ploiesti
nota: 10
schedule 13.07.2021
Am fost 8 adulți, 2 copii si 1 adolescent. Gazda este extraordinara, am fost intampinati cu o visinata foarte buna langa o farfurie cu cornulete si salam de casa. A doua zi am primit papanasi super buni, dar doamnei nu i-a placut cum au iesit si pe seara a facut niste gogosele din aluat de papanasi. Fetitele cu care am fost au avut loc de joaca si jucarii foarte multe. O curățenie desăvârșita.
Răspunsul unității:
Va multumesc din suflet!!!❤Va asteptam cu drag in orice perioada si va multumesc frumos pentru curatenia pe care a-ti lăsat-o si pt.amabilitatea dumneavoastra!!!Va pup cu drag!!!
poze recenzie
   Miu Andreea din Galați
nota: 10
schedule 29.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut Crăciunul la Casa Ioana, a fost minunat, curățenie, căldură, ne-a primit cu un platou de prăjituri, brânză de burduf, nu ne-a deranjat cu nimic.
Răspunsul unității:
Va multumesc frumos pentru frumoasele aprecieri !!! Va pup si va îmbrățișez cu drag !!!
   Elena din Fetești
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2020 - 09.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația de vis Gazda minunata. Totul la superlativ. Recomand cu încredere. O Sa revenim cu plăcere.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt. Totul ok.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc foarte mult
poze recenzie
   Viorel din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 04.10.2019 - 06.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie. Amabilitatea gazdei.zona liniștită și țuică din producție proprie
Răspunsul unității:
Va multumesc frumos pentru aprecierile facute!!!
   Dana din Popești Leordeni
nota: 10
schedule sejur: 15.09.2019 - 17.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenia, amabilitatea gazdei, zonă liniștită
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Va multumesc frumos si cu drag va mai poftim pe la noi!!!
   Silvia din Slobozia
nota: 9.67
schedule sejur: 05.08.2019 - 08.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Au fost trei zile frumoase, un inceput de concediu excelent.O vila cocheta, ingrijita, iar doamna proprietara, supergazda.Curatenie cum in putine locuri am gasit, despre gogosile si clatitele doamnei, trebuie sa ajungeti acolo pentru a va convinge. Peisajul este superb, liniste si aer curat, exact ce trebuie pentru relaxare si odihna. Vom reveni, deja ne gandim la vacanta de iarna.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Zenovica Z din Amara
nota: 8.33
schedule sejur: 16.07.2019 - 23.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O atmosfera ospitaliera, zona liniștită. Am fost foarte mulțumiți și ne-a plăcut mult în acesta zonă.
   Dan din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 07.08.2019 - 12.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost de nota 10!
   Florin din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.03.2019 - 25.03.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi.a placut totul! Curatenia, calitatea serviciilor, caracterul gazdelor. M.am simtit ca acasa. Abia astept sa revin
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am ce sa reprosez!
   Florin-mugurel din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.02.2019 - 17.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi.a placut tot acolo! Curatenia, ospitalitatea, calitatea serviciilor. Totul impecabil
   Elena E din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.01.2019 - 28.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația frumoasă (cu o vedere superbă),curățenie exemplară și niște gazde minunate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
   Stefan S din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 12.08.2018 - 14.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este frumoasa, bine pozitionata si usor de ajuns cu masina, camerele foarte curate, bucataria utilata cu absolut tot ce este necesar, iar gazdele sunt super primitoare. Zona Poiana Marului este superba, linistita, aer curat, privelisti frumoase. Cu siguranta vom reveni si cu alte ocazii. Recomand.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de reprosat.
   Claudia din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 06.06.2018 - 09.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație excelenta pt relaxare si odihna. Priveliștea este foarte frumoasă, gazdele foarte primitoare si dornice să facă totul pt ca oaspeții lor să se simtă ca acasă. Locația este foarte curată si la bucătărie găsesti tot ce ai nevoie. Curtea e frumosa amenajată cu multe flori ,cu grătar, foisor si leagăn. Gazdele sunt ospitaliere si te asteapta cu ceva dulce făcut in casă si cu multă caldura.Recomand cu incredere să treceți pe la Casa Ioana si nu veți regreta.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am semnalat nemultumiri .
CONTACT
Adriana
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Adriana
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0743 762 909
WhatsApp
Apel/SMS