Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Zenobia din Predeal

Predeal, str. Al.i. Cuza, nr. 48 -
   Olguta din Slobozia
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 12.02.2024.
O locație minunata, înconjurată de padure, cu un peisaj mirific. Proprietarul un om deosebit, ne-a oferit tot ce am avut nevoie, camerele mari, curate având fiecare balcon din care poți admira o priveliștea deosebita. Am fost un grup de prieteni, am închiriat toată locația, ne-am simțit extraordinar de bine. Ne vom întoarce de cate ori vom avea ocazia.
   Florin din București
nota: 10
schedule 10.01.2023
Excelent! Vila situata la marginea pădurii, peisajul mirific, bucătărie utilată cu tot ce este nevoie (inclusiv trusă pentru grătar). Căldură și apă caldă non-stop, curățenie peste tot. Proprietarul foarte cumsecade, comunicativ cu turiștii și disponibil (în caz de nevoie) oricând. Vom reveni, cu siguranță, atât noi cât și prietenii care au văzut poze cu vila și împrejurimile!
   Marin Irina din Oltenița
nota: 10
schedule 07.01.2023
Vila situată la marginea pădurii! Totul la superlativ! Locație nota 10 plus! Gazde primitoare, sociabile, discrete, nu își fac simțită prezența (decât dacă sunt solicitate), curatenie, bucătarie utilată, caldură si apă calda non stop! Recomand, cu drag! Vom reveni, cu siguranța!
   Gabriel Oprisor din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.11.2022
Companie fiind, am organizat in toamna anului 2022 o iesire de tip team building la vila Zenobia. Am fost un total de 18 persoane, impartiti in cele 12 camere, toate fiind dotate cu balcon. Este de precizat faptul ca se pot oferi si cateva paturi pliabile, suplimentare, pentru cazul in care se depaseste capacitatea de 24 locuri.
Domnul Muresan, gazda, a fost foarte primitor si receptiv la cerintele pe care le-am avut. Ni s-a oferit flexibilitate in ceea ce priveste documentatia ce a trebuit intocmita. De apreciat faptul ca, desi am fost pe final de noiembrie, gazda s-a ocupat sa fie suficient de cald in toata vila.
Spatiul exterior, in care se afla si gratarul, este luminat si acoperit, aspecte foarte utile noaptea sau atunci cand ploua, cum a fost in cazul nostru. De asemenea, exista in zona intrarii, spatiu acoperit unde se poate sta cand se doreste asta.
Ni s-a pus la dispozitie boxa bluetooth Sony, care a facut fata lejer in livingul spatios, unde am luat masa si unde am petrecut 80% din timp.
Bucataria este dotata cu toate cele necesare pentru desfasurarea activitatilor ce tin de preparat si gatit.
Trebuie mentionat si faptul ca nu au existat probleme cu vecinii, gazda sau politia, din punct de vedere al zgomotului. Nivelul nostru nu a fost exagerat insa, cu siguranta, a fost cu mult peste cel normal.
In concluzie, sustinem faptul ca atat gazda cat si locatia sunt perfecte pentru astfel de activitati.
Speram ca vom reveni curand!
   Alina Drelea din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.09.2022
Am organizat un weekend la munte cu un grup de 24 colegi de munca, un loc perfect pentru un astfel de eveniment, tinand cont de locatia retrasa si vecinii putini, care ar putea fi deranjati de galagie. Casa este dotata cu o bucatarie mare, zona de gratar si o zona de dinning suficient de spatioasa pentru capacitatea vilei. Totul a fost pregatit din timp pentru petrecerea noastra, toate camerele incalzite si curatenia perfecta! Recomand atat pentru o petrecere cu un grup mai mare, cat si pentru relaxare, fiind o zona linistita, inconjurata doar de natura.
   Chivu Adela Ondina din Bragadiru
nota: 10
schedule 22.08.2022
Excelent, in inima munților, confort, curățenie, cald in camere noaptea, proprietarul foarte ospitalier, totul a fost foarte bine, copiii au avut toată libertatea, livingul și bucătăria foarte bine echipate, peisajele de vis din jur, seara se poate asculta muzică fara să deranjezi.
   Indrea Iuliana din București
nota: 10
schedule 10.01.2022
Totul a fost superb, inclusiv proprietarul care ne-a ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie, foarte primitori și sociabili, curățenie in toate camerele. Am fost un grup de 25 de persoane plus copii mici, muzica in permanenta fara ca cineva sa ne atragă atenția ca este prea tare s-au ca facem gălăgie.
   Dan Vlad din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.09.2021
Am petrecut un weekend minunat.

Spatiu generos, camere confortabile si curate, caldura, apa calda permanent. Locatie grozava, langa padure.

Gazda foarte amabila si discreta. Pentru grup de prieteni.

Va multumim pentru tot!
   Augustina din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.01.2021
Un loc generos, o gazdă primitoare și foarte de treabă, curat, dotat, aproape de pădure. Ne-am simțit foarte bine. Am fost mulți, de toate vârstele si poate "puțin" gălăgioși.
Mulțumiri domnului proprietar!
   Daniel din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 25.02.2019 - 26.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cu un grup de prieteni pentru a doua oară la această locație. Nu am avut nimic de reproșat. Și anul trecut, ș acest an totul a fost excelent! De la curățenia din camere și de la parter, până la amabilitatea gazdei, și la primirea călduroasă de care am avut parte.
Unul dintre motivele pentru care am ales inițial această vilă a fost spațiul de la parter, fiind un grup de 24 de persoane, aveam nevoie de un living mare. Am revenit totuși pentru că toate serviciile au fost excelente! :)
Și anul acesta a fost fain! Printre punctele forte care aș mai putea să le menționez și de care ne-am bucurat au fost
masa de ping pong,
boxa mare care se auzea decent, și cu ajutorul căreia am avut parte de un program minunat de dans,
șemineul, gazda ni l-a aprins și am jucat jocuri lângă el, pe canapele,
grătarul spațios de afară pe care ni la pus la dispoziție.

Recomand cu încredere!
   Andreea A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 09.12.2018 - 10.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost minunat! Domnul Muresan este un om minunat și ne-a ajutat ori de câte ori am avut nevoie. Camerele curate și moderne. Livingul este spațios și perfect pentru o petrecere. Bucătăria complet utilată. Vila este așezată intr-un loc minunat, liniștit, înconjurat de natura. Recomandam oricărei persoane care dorește sa își petreacă vacanța intr-un loc de vis! Vom reveni oricand vom avea ocazia. Mulțumim pentru tot, domnule Muresan!
   Silviu din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 09.11.2018 - 11.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este un spatiu bine pus la punct, o pensiune îngrijită de catre o gazda excepțională.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu au fost!
   Sorin Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.11.2016 - 20.11.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cazat cu un grup de prieteni si vreau sa spun ca a fost totul bine, proprietarii au fost primitori, de fiecare data cand aveai nevoie de ceva te ajutau si au fost foarte discreti. Recomand aceasta unitate.
CONTACT
Iacob Sorin Mureșan
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Iacob Sorin Mureșan
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0722 274 409
WhatsApp
Apel/SMS