Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ingrid din Rânca

Rânca, str. Corneșul Mare ( Trupul B), nr. 75-76 -
   Manu Adrian din Galati
nota: 4
schedule 09.01.2021
Am sunat din 2 in 2 ore proprietarul la cererea lui sa fie sigur că venim, iar când am ajuns acolo au zis că s-a dat apartamentul! După multe discuții ne-au dat o camera murdară pt 4 persoane! Mizerie de nedescris, personal necalificat, mâncare veche, cartofi mucegăiți. De aia nu se pot lăsa recenzii pe pagina lor de fb , să nu poată lumea să se plângă...
   Mircea din Corabia
nota: 4
schedule 02.01.2021
thumb_down
Aprecieri negative:
Ne-au cazat la ora 18 pt ca nu era gata curățenia. Când am ajuns, în fine, în camera, baia nu era curatata. Proprietarii sunt îți dau banii înapoi dacă nu îți convine și te dau afara. Groaznic totul! Apa nu este, ne-am spălat cu apa plata, cabina de dus foarte murdara, ușa cădea pe noi. Curentul se întrerupe din 2 în 2 minute, iar ei sunt atât de zgârciți încât nu pornesc generatorul. Aveți grija la camera de lux cu jacuzzi pentru care cer 500 lei în plus, este o cada care arata vai mama ei. Prosoapele sunt uzate și se usucă pe balustrada din interior de la etajul 2, 3 și mansarda. Gândaci, coji de semințe pe sub scaune unde nu ajunge matura cred, balcoane distruse, muște moarte la pervaz cred ca de cel puțin 3 veri după grosimea prafului.
Saltele distruse și au pus toppere peste ele care bineînțeles sunt mai mici decât saltelele, iar cearșaful nu mai acoperă întreaga saltea, rămâne o parte fără. Foarte scump și slab. Se mândresc cu recenziile bune, dau camerele rezervate altora și va treziți ca va spun în fata ca va dau banii înapoi.

Locația au pus-o în centru ca să atragă atenția, lângă pârtie, însă este cam la vreo 3km de centru și cam la 1km de noua pârtie de ski.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Florin F din Alunu
nota: 9
schedule sejur: 23.01.2016 - 24.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este foarte primitoare, frumos mobilata, desi functioneaza in regim hotelier. Personalul a avut un comportament ireprosabil.
thumb_down
Aprecieri negative:
Cam departe de principalele puncte de interes...
CONTACT
Lidia
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Lidia
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0755 333 135
WhatsApp
Apel/SMS