Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Verde Crud din Râșnov grade grade grade

Râșnov, str. Cheișoara, nr. 63 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristina din București
nota: 10
schedule 14.08.2023
Fenomenal, din toate punctele de vedere. Locația e minunată, retrasă între munți, atmosfera liniștită și relaxată, perfectă pentru evadarea din haosul orașului. Se ajunge foarte ușor în Râșnov, Zărnești, Brașov. Gazdele minunate, amabile, oferă toate detaliile despre obiective turistice din apropiere pe care neapărat să nu le ratați. Camerele curate, spațioase, frumos amenajate, cu terasă. De fapt totul e extrem de curat și amenajat într-un stil rustic, primitor. Pensiunea dispune și de o bucătărioară unde își poate face fiecare ceva ușor pentru mese, de sală de mese și câteva mese pe terasă afară. De asemenea există locații în apropiere unde se poate servi mâncare excepțională (întrebați de "la noi"). Pentru cât de frumoasă e o astfel de experiență în inima naturii, prețul e mai mult decât convenabil!
   Sassu Dorin din Constanta
nota: 10
schedule 18.10.2022
Am revenit cu placere. Condiții super. Pozitie excelenta. Se poate ajunge usor la toate obiectivele turistice din zona Brasov Bran. Propietarii super, foarte amabili şi simpatici. Camere foarte curate. Am revemit cu mare placere. Raport pret calitate excelent.
   Dragos D din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2017 - 04.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, amabilitate, preț convenabil, zona foarte frumoasă cu pădure în jur, camerele spațioase, băile foarte curate. Curtea este amenajată simplu și cu mult bun gust. Am fost foarte mulțumiți.
   Liana Simona din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 10.10.2016 - 12.10.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Călătorie într-o lume de basm...
Bunica mea (Dumnezeu să o odihnească) avea o vorbă: „Mă mai întrebi dacă-mi place?! Dar ce, e ceva de neplăcut?!” De vorba asta mi-am adus eu aminte, atunci când am ajuns la Verde-Crud.
Pentru că totul este ireproșABIL: curățenie impecabilă, bun-gust, căldură, dotare completă.
De la decorul și mobilierul rafinat, rustic-modern (pare un oximoron, dar vă veți convinge că nu este!), și până la leagănul și hamacul în care te poți balansa, desprinzându-te de Univers, într-un peisaj mirific – tot ceea ce întâlnești aici este remediul perfect pentru stress-ul lumii exterioare. Agitația, traficul, poluarea și termenele-limită nu mai există.
E un fel de glob de sticlă verde. Verde... Crud. Ne-am străduit să le traducem în engleză oaspeților suedezi de care am fost însoțiți termenul „crud”: că nu este vorba de „raw” sau „harsh”, ci de „pure”, „genuine”, „true”, „fresh”. Da, așa! „Fresh-green”. Prospețime, relaxare și bucurie în stare pură.
Dacă vreți să întineriți (măcar pentru câteva zile!) cu 10, sau poate cu 20 de ani, acolo veți găsi „mașina timpului”: la Verde-Crud, în inima unei păduri din zona Râșnovului...
   Marian Gabriel din București
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2016 - 22.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ca în povești : locație + amabilitate gazde
Ideal pentru familii.
thumb_down
Aprecieri negative:
NU există minusuri, în cazul în care doriți să vă relaxați și să eliminați stresul.
Petrecăreții gălăgioși trebuie să evite „Verde Crud”(numai minusuri din punctul lor de vedere).
   Serban din Buftea
nota: 10
schedule sejur: 18.06.2016 - 21.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut câteva zile la pensiunea Verde Crud și cred că am făcut alegerea potrivită pentru mine și familia mea.

Pensiunea se găsește în Cheișoara, la capătul drumului, între munți și păduri. Prin fața pensiunii curge un râu de munte. Pensiunea Verde Crud o recomand în special persoanelor care doresc să se relaxeze în liniște câteva zile la munte într-o pensiune rustică, retrasă, în mijlocul naturii.

La parter se găsește o sală de mese cu televizor, șemineu și o bucătărie open space complet utilată, unde oaspeții își pot pregăti cafeaua sau ceva de mâncare. La etaj se găsesc camerele odihnitoare, curate, spațioase, cu baie proprie și cabina de duș. În fiecare cameră se găsește câte un televizor și televiziune prin cablu/satelit, iar fiecare cameră are terasă proprie.

În fața pensiunii este o terasă mare unde se poate servi masa. În lateral sunt locurile de parcare pentru autoturisme. La baza dealului de lângă pensiune se găsește un loc pentru grătar, iar puțin mai sus, ascuns în pădure, mai este încă un loc pentru grătar. De asemenea, găsiți mai multe locuri intime unde puteți admira peisajul înconjurător.

Aerul curat și răcoros de munte, pârâul din fața pensiunii, precum și liniștea ambientala vă vor lăsa în amintire gustul plăcut al unui sejur de neuitat. Recomand tuturor celor care doresc să petreacă câteva zile de liniște.

O nota bună și pentru administratorii pensiunii care sunt amabili, discreți și gata să-ți răspundă la orice solicitare dacă ai nevoie de ceva.

Pe drumul către pensiune am găsit Ferma montană de cai "Diana" unde cei mici pot călări poneii, iar adulții pot închiria cai pentru a merge pe Cheile Râșnovului (fiecare cal sau ponei are și câte o persoană care merge alături de acesta pentru a vă simți în siguranță).
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0723 737 937
WhatsApp