Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Casa cu Turn din Sărata Monteoru grade grade grade

Sărata Monteoru, str. Principală, nr. nr 335 -
Nota 9.6 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:8.5
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9


Adaugă recenzie
   Cristina Nitu din Calarasi
nota: 9.17
schedule 13.02.2023
Un grup de prieteni la o locatie faina. Ne-a placut foarte mult aici, curatenia a fost buna, pretul cazarii este unul bun, fiind accesibil pentru toate portofelele. Personalul este foarte dragut, ne-a explicat foarte bine ce avem la cazare, locatia este buna, pusa la 10 minute de centrul statiunii. Cada si apa calda au fost un plus foarte mare, zona este linistita si am avut parte de odihna. Camerele sunt decorate frumos si nu am avut parte de vreun disconfort. Daca va doriti o locatie buna pentru un sejur la Sarata Monteoru, recomand, cu drag, aceasta cazare pentru toti.
   Adrian din București
nota: 10
schedule 13.02.2023
O experiență foarte frumoasă. Gazdă foarte primitoare. Am avut parte de intimitate și ne-am distrat copios. Zona este frumoasă, ne-am plimbat, am făcut chiar și drumeție. Vom reveni, cu siguranță. Merită încercat. Nu vă deranjează nimeni. Sunt chiar și 2 câini foarte drăguți.
   Ciubotariu Daniela din Braila
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 22.03.2022.
Nota oferita este 10. O casa primitoare chiar și în luna martie. Ne-am simțit bine, am venit pt 2 zile și am stat 3.
   Nitu Vasile din Braila
nota: 10
schedule 23.08.2021
Conditii excelente de cazare insemnand confort, curatenie, posibilitati de preparat hrana, terase, living, piscina cu dotari. Pentru gazde nota 10. La mare muream de caldura, la munte ma plictiseam, aici am imbinat bronzul cu serile racoroase. Zona este linistita si se pot face plimbari pe munte. Ceea ce mi-a placut cel mai mult este ca locatia iese din tipare si este placuta ochiului.
Răspunsul unității:
Multumim frumos,dle Nitu !Atunci cand oamenii cazati,la plecare ,iti spun ca isi doresc sa revina,atunci,propietarul pensiunii primeste nota la `examenul`pe care el si locatia lui l au dat in fata acelor oameni cazati pentru o perioada de timp acolo.Tot ce se afiseaza aici este cartea noastra de vizita in fata celorlalti turisti ce ar dori sa incerce o experienta in aceasta zona si la respectiva locatie.Empatia mea cu grupul dvstra sigur a fost mai ampla !Poate si manastirea Ciolanu a avut un rol,poate si discutiile placute despre pasiunile comunesa sa si fi pus amprenta la o stare de bine simtita reciproc.Cu siguranta vom pastra aceste amintiri ce vor iesi la iveala in serile si noptile lungi de iarna ce isi asteapta linistite randul sa si faca simtita prezenta !
   Dana Teodoru din Braila
nota: 10
schedule 26.03.2021
O locatie minunata in care te simti confortabil alaturi de prieteni. Coltul asta de rai ascuns intre zidurile de piatra iti ofera o caldura si o energie pe care trebuie sa o incerci. Gazdele minunate si conditiile excelente ne-au facut sa revenim deseori.
   Marinescu Cristina din Galați
nota: 10
schedule 07.03.2021
O locație la care revii cu drag.

Casa este ideala pentru 3 familii, parca construita special pentru aceste vremuri tulburi, living încăpător, bucătărie dotata cu de toate.

Proprietarul un om de nota 10. Am petrecut un weekend perfect, în intimitatea grupului.
Răspunsul unității:
Buna seara dna Marinwscu !Cu intarziere dar vine si raspunsul meu la recenzia dvstra !Sunt fericit ca tot mai multe grupuri descopera acest loc de odihna si relaxare !Acesta este scopulfinal al unei investitii in turismul de acest fel.Ati devenit mai multi cei care reveniti la `cabanuta`cu drag !O simtiti ca pe ceva care va apartine,face parte din existenta dvstra !`Casa cu Turn `,cu tot ce inseamna aceasta locatie,este si a dvstra !
V-ati castigat acest drept de a va face proiecte,pentru urmatoarele perioade cand se va putea sa ajungeti,in locul de care incepeti sa fiti atasati.Prezenta mea
acum trebuie sa fie cat mai discreta si sincer ma bucur sa vad cum fiecare grup isi intra in rol,stiind deja ce are de facut !Asa am gandit ,acest mod de a face turim in 2016 si acum ,vad primele rezultate !Va multumesc,cu mult drag ,dna Marinescu !Sunt fericit ca pot face oameni bucurosi in tara mea si nu pribeag prin lume.E un mare privilegiu ce mie mi s a oferit !Sa am o mica afacere ,la mine acasa care sa mi aduca liniste si o stare de bine !Cand romanii vor ,pot muta muntii !Asa cred eu si ceva imi spune ca asa gandesc multi din cei care au deschis cu freamat de nerabdare,poarta ,de intrare,la conacul Casa cu Turn din Sarata Monteoru !
   Veronica Nita din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut Craciunul la acest minunat conac impreuna cu familia. Am ramas placut impresionati de acest loc minunat, mai ales de living, unde am stat majoritatea timpului in jurul semineului. Gazda foarte primitoare ne-a asteptat cu bradul impodobit, lasand cateva globulete si pentru noi.
Răspunsul unității:
Cad eram mic,mama imi spunea ca noi oameni avem suflet si ca trebuie sa l hranim si pe el.Mai tarziu am simtit ca bucuria sufletului atunci cand faceam o fapta buna era mult mai profunda.Asa am ajuns sa fac lucruri care sa placa oamenilor,sa i bucure.Si asa din bucuria lor primeam si eu inapoi,un pic !Acel imens`PIC`l am primit acum de la Dvstra si familia Dvstra,dna Veronica !Imi doresc ca atat voi cat si eu sa avem privilegiul unor cat mai multeastfel de momente !Va multumesc ,cu siceritate si sper ca Sarata Monteoru si vila Casa cu Turn sa fie un puct de reper pe harta turistica a Dvstra !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihail M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2019 - 28.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este frumoasa, zona linistita, putin circulata.
Gazdele amabile si comunicative.
Piscina cu apa sarata mi-a placut foarte mult
Cu siguranta vom mai reveni
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemultumiri.
Răspunsul unității:
Multumim frumos dle Mihail pentru note si aprecieri!Toate acestea ne `obliga`sa ridicam stacheta putin mai sus,in beneficiul turistilor doritori de liniste si recreere si bineinteles al nostru ca gazde si primitori de oaspeti !Oricand suntem bucurosi de oaspeti !
   Ionel I din Braila
nota: 10
schedule sejur: 28.06.2019 - 01.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ce am cautat ,aici am gasit,natura ,piscina
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sant minusuri
Răspunsul unității:
Multumesc,frumos dle Ionel !Aprecieri care pe mine ma obliga sa gandesc noi modalitati de relaxare si confort pentru turistii care vin aici !Suntem cativa oameni care facem posibila functionarea locatiei.Va multumim(sotia in mod special !)pentru curatenia lasata la plecare !Salutari dlui Virgil!Ne bucuram ca a fost o sedere reusita si va asteptam oricand !
   Elena din Snagov
nota: 7.67
schedule sejur: 23.08.2018 - 26.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O oaza de liniște și relaxare!
Răspunsul unității:
Buna seara dna Elena din Snagov ! As fi vrut sa fac un comentariu la cele scrise de dvsta si la notele acordate dar am observat ca nimic nu se leaga in cele scrise in recenzie si ma rezum doar sa va multumesc ca ne-ati ales, cu rugamintea sa fiti putin mai atenta la viitoarele recenzii!!Noi chiar ne luam in serios munca !Cu stima!
   Andreea din București
nota: 9
schedule sejur: 08.08.2017 - 13.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Relaxare, liniște și intimitate.
   Teodor din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 30.06.2017 - 04.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionare, ambient
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este cazul
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0761 949 494
WhatsApp
Apel/SMS