Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Poarta Apelor din Sarichioi grade grade grade

Sarichioi, Poarta Apelor, nr. 918 -
   Nicoleta Preda din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.08.2021
Locație de vis, pe malul lacului Razim. Nu trebuie decât sa privești rasarit/apus sa fii fascinat si indragostit de priveliște. Preparatele culinare oferite de "bunica" sunt de-a dreptul apetisante fiind foarte proaspete și pregătite cu mult suflet.

Am stat 5 zile în care am fost efectiv răsfățați cu surprize culinare pregatite ad hoc: gemuri de smochine și zmeura, clătite, gogoși și diverse preparate din peste proaspăt. Totul, respectiv curățenia și servirea au fost ireprosabile.

Pavel, cel mai tânăr reprezentant al gazdelor, deși student la turism, ne-a indicat obiectivele turistice din zona și ne-a servit la masa cu promptitudine și respect, permanent cu zâmbetul pe buze.

Colectarea selectiva a deșeurilor pe categorii si tipuri pe are reprezentanții pensiunii o realizează cu multa atentie, in acest mic sat de pescari lipoveni funcționează bine decât în București și marile orașe ale tarii.
   Amalia A din București
nota: 7.5
schedule sejur: 10.09.2020 - 13.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia mi s-a parut de vis, chiar pe malul lacului Razim. Noi am fost cazati in apartament, asadar am avut vedere chiar spre lac si o terasa foarte mare. Apartamentul este din 2 camere, cu 2 bai separate si un living destul de spatios. Mi-a placut biblioteca din living, camerele mari si luminoase, mobilierul nou si curatenia.

In curte exista si un foisor, teren de baschet si de tenis, o piscina si multe pisicute jucause. Gazdele sunt oameni foarte amabili si prietenosi, fara a deranja prea mult.

Mi-au placut clatitele de la micul dejun. Aici la pensiune se mai poate lua si cina, dar va trebui sa anuntati de la masa de dimineata, ca sa aiba timp sa va pregateasca ceva pentru masa de seara.

Satul Sarichioi este destul de micut, fara posibilitati prea mari de a lua masa. In apropiere ar mai fi Taverna Le Gafish, destul de micuta, dar cu mancare buna: peste fript cu legume alaturi (cartofi si rosii). De fapt, este singurul fel de macare pe care il veti servi, la urma urmei de asta venim in Delta, sa mancam peste pe saturate. Daca va saturati de peste, exista in centrul Sarichioiului o pizzerie, La Vitea, unde fac o pizza super buna.
thumb_down
Aprecieri negative:
Baile cu cadita de dus, fara pereti de protectie, mi se par neinspirate, deoarece se face apa in toata baia, mai ales ca scurgerea nu este una foarte buna.

Micul dejun este destul de monoton si astepti destul de mult pana esti servit, asta din cauza lipsei de personal. Micul dejun presupune oua sub diferite forme (omleta, fierte, ochi), branza si rosii; intr-o dimineata am avut si chiftelute de peste. Si dureaza destul de mult pana ti se ia comanda, pana iti aduce mancarea, eventual trebuie sa insisti ca sa capeti ceva mai repede.

Mie mi s-a parut destul de dezorganizat pe partea de servire a mesei. Am luat masa de seara aici la pensiune si ne-am fi dorit sa servim alaturi de peste si un vin, o apa minerala. Din pacate, va trebui sa va aprovizionati singuri cu bauturile, eventual de la magazinul La doi pasi din centru, la pensiune doar bere am gasit si cateva sucuri.

Noi ne-am simtit foarte bine, pentru ca am fost in familie, un grup de 10 persoane. Gazdele s-au comportat foarte frumos, nu am ce sa le reprosez, dar tinand cont ca nu ai prea multe posibilitati de a manca in Sarichioi, eu cred ca ar trebui sa se organizeze mult mai bine pe partea de mancare si de servire: mai multa diversitate in meniu, atat dimineata, cat si seara. O singura persoana la bucatarie, care sa gateasca, nu poate face minuni, ar avea nevoie de maini in plus ca sa ii multumeasca pe toti. O mai buna aprovizionare pe partea de bauturi, nu ar strica.

Peisajul e minunat, daca si serviciile s-ar ridica la nivelul lui, ar fi reteta unei vacante de exceptie la noi in tara. Mai sunt multe de invatat la capitolul turism, din pacate.
   Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.06.2020 - 14.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde foarte amabile. Conditii.excelente. Internet bun camera cu tv si vedere la lac - toate ok. Ponton pentru barci pescuit si plaja. Se poate face baie in lac - e super!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
   Radu din Targoviste
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2018 - 26.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost foarte ok. Liniste si relaxare totala. Am avut libertatea de a face tot ce am dorit. Doamna de la pensiune a fost o femeie de nota 10, foarte atenta cu noi. Ne-a placut experienta si sper sa o mai repetam.
poze recenzie
   Irina din Borehamwood
nota: 10
schedule sejur: 31.07.2018 - 02.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Relaxant! Ne-am bucurat de iesirea la lac, piscina, plimbarea cu barca pe canale si mancarea grozava! Oameni deschisi si primitori. Foarte curat si 'child friendly '!
   Daniela din Ploiesti
nota: 8.67
schedule sejur: 18.08.2018 - 21.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta, peisaj frumos, gazdele primitoare, liniste multa
thumb_down
Aprecieri negative:
Un pic mai multa atentie la curatenie in camere, as sugera un pic mai multa organizare din partea administratorilor.
   Ion I din Bacau
nota: 9.5
schedule sejur: 03.06.2017 - 05.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere spațioase, luminoase, curate
- mâncare foarte buna, destulă cantitativ, bine servita
- Custodele pensiuni și administratorul, d-l Adrian, un OM de turism, foarte ospitalier, bine pregătit cu obiectivele turistice din zona, deosebit de amabil si săritor la solicitările turiștilor, se cunoaște de la o posta ca face cu drag si pasiune tot ceea ce face
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate un frigider sau racitor in camera nu ar strica, desi sunt cele din garaj la comun destul de incapatoare
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Stefan din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 10.06.2017 - 14.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta, pensiunea foarte curata si frumoasa, personalul foarte amabil si binevoitor. Sigur voi recomanda prietenilor aceasta pensiune.
Răspunsul unității:
Multumim frumos ,va asteptam cu mare drag sa reveniti!
   Roxana din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2016 - 15.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost un grup de 12 persoane de toate varstele si toti am fost incantati de alegerea facuta .Totul a fost minunat , incepand cu locatia pensiunii si continuand cu peisajul care este extraordinar (fotografiile sunt elocvente ). Pensiunea are in dotare tot ceea ce se gaseste in prezentare (biliard , masa de ping-pong, darts , teren de tenis , cos de baschet si piscina care este foarte ingrijita ) si trebuie sa recunosc ca satisface nevoia de distractie a oricarei persoane de orice varsta . Nu in ultimul rand trebuie sa subliniez ca administratorul a fost o gazda discreta dar saritoare ,venind in intampinarea noastra cu tot ce am avut nevoie .El a fost cel care s-a implicat direct in prepararea mancarii care a fost excelenta . Daca ajungeti acolo , nu ratati renumitul bors de peste , este extraordinar .......
Am folosit doar superlative , le merita din plin . Bravo , vom reveni curand !
Răspunsul unității:
Multumim ptr.frumoasa recenzie va asteptam sa reveniti cu mare drag!
CONTACT
Alexandra Sava
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alexandra Sava
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0784 792 200
Apel/SMS