Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa 2 Băieți din Sat Măgura

Sat Măgura, str. Principală, nr. 188 -
la aproximativ 14.9 km de centrul localității Bran
Nota 10.0 / 19 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Laurențiu Oproiu din Ilfov
nota: 10
schedule 16.11.2023
O cabana de poveste pentru orice anotimp - iarna este foarte calduroasa si curata în adevăratul sens al cuvântului, perfectă pentru orice familie cu copilași, ai intimitate și liniște (electrocasnice, tv, tacâmuri), nu îți lipsește absolut nimic!! Recomand din tot sufletul.
   Popescu Ana Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.10.2023
O cazare cu un peisaj minunat, gazda o persoană extraordinară, curat în cameră, și totodată foarte liniște. Bucătăria foarte curată și conține tot ce vrei, aproape ca acasă! Am cumpărat de la gazdă și ceva produse tradiționale! Totul calitativ.
Cu siguranță o să mai revenim!
poze recenzie poze recenzie
   Cornelia Tuca din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2023
Un loc ideal pentru "încărcarea bateriilor", peisaje deosebite, liniște... un loc în care te conectezi la natură. La pensiune am avut tot ce ne trebuia: farfurii, tacâmuri, căni, pahare, cuptor cu microunde, filtru de cafea, cană fierbător, aragaz, frigider etc., wifi-ul foarte bun. Pensiunea foarte curată, plină de flori. Se pot face diverse trasee după posibilitățile fiecăruia sau poți să lenevești la soare/umbră, în curte.
Gazda foarte primitoare și caldă, o persoană cu foarte mult bun simț. Am luat produse bio de la localnici/gazdă: ouă, unt, lapte, brânză. Se poate mânca la localul din sat sau pe la diverse pensiuni. Vom reveni cu drag cu prima ocazie!
   Dumitrescu din Calarasi
nota: 10
schedule 17.08.2022
O pensiune foarte frumoasa! Dotata cu tot ce este necesar, poti prepara masa și păstra ceva la rece. O priveliște minunată de jur-imprejur și liniște în zona. Gazde foarte primitoare și amabile, nederanjandu-ne deloc pe timpul sejurului. Un mic loc de joaca afara ptr copii, dar și balansoar ptr adulți. Vom reveni cu drag!
   Radu Constantin din Constanta
nota: 10
schedule 16.07.2022
Locația este spațioasă, cu o priveliște mirifica, este amplasată bine, accesul foarte ușor de ajuns, camerele spațioase și confortabile, curătenia nota 10 străluciri, gazdele minunate se poarta frumos iti oferă o ședere placuta, un loc de vis, recomand cu mare drag și încredere!
   Ianoșiu Nicolaie din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.05.2022
Pensiunea arată superb, este curată, dotata cu tot ce ai nevoie ptr a petrece un sejur, este localizata foarte bine, accesul ușor, camerele frumoase, au o vedere mirifica, curățenia impecabila, gazdele sunt de nota 10 nu te deranjează absolut cu nimic, te ajuta cu tot ce vrei, te face sa te simți ca și cum ai fi acasă, recomand cu mare drag aceasta pensiune!
   Stanescu Marian din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.04.2022
Locația arată supeeeerr, foarte curată, amplasată bine, accesul este bun de ajuns pana aici, natura își spune cuvântul, camerele curate nota 10, spațioase, au o priveliște de vis, fiecare are balcon, gazdele te ajuta cu tot ai nevoie, iti oferă o ședere plăcută felicitări!
   Dumitraș Sorin din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.03.2022
Pensiunea este curata, felicitari gazdei.
Accesul este foarte ușor, este situata la întrarea în sat, camerele dragute cu o priveliște de vis, gazdele amabile, te ajuta cu tot ce vrei, liniștea care este îți oferă o atmosfera plăcută.
   Popa Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.03.2022
Pensiunea arată foarte bine, este curată, bucătăria este dotata cu de toate, peisajul este deosebit de frumos, camerele sunt spațioase fiecare, au bai curate, gazdele minunate, nu te deranjează deloc, ne-am simțit ca și cum ar fi la noi acasă.
   Oprescu Marian din Prahova
nota: 10
schedule 22.02.2022
Camerele confortabile, spațioase și peisaj de vis cu vedere deschisă spre munte, curatenia impecabila își spune cuvântul, gazdele sunt drăguțe, te ajuta cu orice informație despre zona.
   Ganea Raluca din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.01.2022
Numai cuvinte de lauda pot spune despre aceasta pensiune, camerele sunt situate la mansarda, au o priveliște și un peisaj mirific și sunt foarte curate, lenjeria de calitate, de gazde pot spune sunt dragute, te ajuta cu tot ce ai nevoie.
   Roxana Grigore din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.01.2022
Am avut parte de cea mai frumoasa experienta! Gazdele pe măsura peisajului as putea spune. Cele mai importante: curățenie, liniște si foarte multa amabilitate. Nu am fost deranjați absolut deloc pe perioada șederii, aspect foarte important din punctul meu de vedere.
   Alina Mocanu din Bucuresti
nota: 4
schedule 29.12.2021
Am avut o experienta extrem de neplacuta cu aceasta unitate de cazare si daca as putea as acorda zero stele pentru ca nu merita nici una.
In primul rand, desi in momentul in care m-am cazat toate camerele erau libere, mi s-a alocat din oficiu o camera cu o suprafata de doua ori mai mica decat a tuturor celorlalte, dar la acelasi pret. Cand am cerut sa imi fie schimbata cu alta mai spatioasa, mi s-a spus ca toate celelalte erau rezervate, desi la telefon nu am fost intrebata daca vreau o camera anume (iar eu nu am mentionat asta pentru ca nu se preciza suprafata camerelor pe site si am presupus ca toate aveau acelasi nivel de confort, asa cum ar fi fost normal).
Pana la urma am acceptat pentru ca era tarziu si eram obosita de la drum, dar in camera ma asteptau alte surprize neplacute: lenjerie de pat murdara (imbacsita, tocita si plina de fire de par), praf peste tot, o multime de musculite pe tavanul de la baie, iar instalatia de la baie prezenta numeroase probleme (cand ma spalam la chiuveta, iesea sapun dupa doar cateva secunde prin sifonul din podea, iar dus abia am putut sa fac pentru ca la fiecare minut se infunda scurgerea si trebuia sa astept alt minut sa se scurga toata apa pana sa pot sa ii dau drumul din nou). De asemenea, frigiderul din bucatarie era si el murdar si abia racea, motiv pentru care mi s-au stricat o parte din alimentele pe care le luasem la mine. Am atasat poze justificative pentru toate acestea, din care se poate observa ceea ce descriu.
Atitudinea gazdei cand i-am prezentat toate acestea a fost de-a dreptul socanta, am fost acuzata ca din cauza ca am lasat eu geamul deschis la baie au intrat musculitele, legat de instalatie mi s-a spus ca "asa e in toate camerele" si exagerez, iar curatenia era luna din punctul ei de vedere. "pretentii de bucuresti" - il citez pe sotul gazdei. Nu doar ca nu a fost de acord sa imi schimbe camera (asa cum am propus), dar mi-a cerut sa plec a doua zi dimineata (in conditiile in care era noapte tarziu, eram foarte obosita de la drum si numai sa imi caut cazare la ora respectiva nu ma simteam in stare).
Nu am inchis un ochi toata noaptea, incercand sa caut alta cazare si de teama sa nu fiu data afara in toiul noptii intr-un sat de la marginea lumii in care eram singura si nu cunosteam pe nimeni. In cele din urma, am avut noroc si am gasit o camera la o pensiune incomparabila cu aceasta casa din toate punctele de vedere, dar check-in-ul era abia la ora 15h. Abia dupa multe insistente, dna georgiana a fost de acord sa ma decazez in jurul orei respective si nu la 7 dimineata, cum mi-a cerut insistent initial.
Nu am primit niciun fel de scuze nici macar a doua zi, din contra. Gazda sustinea ca a avut numai clienti multumiti de-a lungul timpului si se victimiza ca eu am indispus-o in conditiile in care era insarcinata si "avea nevoie de liniste".
Aceasta experienta a reusit sa imi strice complet inceputul de concediu si las acest review din dorinta de a nu mai trece si altii prin ce am trecut eu si din revolta fata de atata lipsa de profesionalism. Daca aveti niste standarde minime de confort si curatenie, evitati cu tot pretul aceasta unitate de cazare.
   Alina din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.08.2021
Am avut o vacanta foarte placuta la Casa 2 Baieti din satul Magura! Gazdele sunt primitoare si ne-au oferit multe informatii despre diferitele trasee montane. Bucataria dispune de toate facilitatile necesare. Pensiunea e foarte curata, iar privelistea e mirifica.
   Anghel George din Zarnesti
nota: 10
schedule 17.05.2021
Super locație, super gazda, bucătărie utilată, tot confortul necesar pentru o vacanta inedită.
   Silviu din Galati
nota: 10
schedule 17.05.2021
Priveliste senzațională. E aur curat acest loc. Gazdele au fost foarte amabile și nu ne-au deranjat. Panorama pe care o au de le terasa este unica.
   Nicolae N din Tiream
nota: 10
schedule sejur: 08.07.2019 - 10.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte mulțumit! Gazde foarte amabile, primitoare! Locație superbă, peisaje frumoase! Sigur o să mai trecem pe la ei! Mulțumiri pt. Toate!
poze recenzie
   Andreea A din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 31.12.2015 - 03.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Privelistea, curatenia, ospitalitatea, liniste, servicii calitative
   Larisa din Targoviste
nota: 9.5
schedule sejur: 17.07.2015 - 19.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Relaxare,liniște,odihnă.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
CONTACT
Cojanu Georgiana
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cojanu Georgiana
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0742 242 847
WhatsApp