Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Andree din Sinaia grade grade grade

Sinaia, str. Furnica, nr. 57A -
Nota 10.0 / 54 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ionașcu Ana din Eforie Nord
nota: 10
schedule 12.03.2024
Cazarea a fost bună, am avut o mică vacanta de 1 martie în care ne-am simțit minunat, localizarea foarte ok față de Castelul Peles, telegondola, mănăstire.... Camera curată, lenjeria impecabila, baia curată cu prosoape, priveliștea foarte frumoasa și gazdele amabile! La parter am avut posibilitatea de a servi micul dejun!!! Mulțumim pentru găzduire și cu siguranță vom reveni!!!
poze recenzie poze recenzie
   Ivaz Ion din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.09.2023
Am fost cazat de nenumarate ori in aceasta locatie si nu imi pare rau, de cate ori am ocazia de a innopta in Sinaia voi rezerva negresit camera in aceasta locatie cu curatenie exemplara, personal ok, administrator al pensiuni ok. Un sfat: nu rata cazarea la aceasta locatie, nu vei regreta!
   Dobre Marian din Ramnicu Sarat
nota: 10
schedule 09.08.2023
Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de personalul unității de cazare. Raport calitate/preț excelent! Este a doua oara când sunt cazat aici. Foarte aproape de castelul Peleș si atracțiile din zonă. Domnul Sorin e un om deosebit!
   Ivaz Ion din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.03.2023
Am stat cazat in aceasta pensiune de foarte multe ori pe parcusul anului 2022 si am fost multumit atit de cazare, adica de camere foarte multumit, de personal, mai ales de doamna Coba, bucatareasa, care gateste foarte bine, nu in ultimul rind, suntem multumiti si de promptidudinea patronului, domnul Sorin, de aceea de cite ori merg in Sinaia si am nevoie de cazare, caut negresit pensiunea Andree, va multumim pentru serviciile oferite si venim cit de curind.
   Dan Daniela din Oraș Budești, Județul Călărași
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 12.03.2023.
Pensiunea foarte spațioasă, camere curate și pline de atmosferă intimă, mâncare naturală, foarte bună, amintindu-mi mereu de casa copilăriei. Domnul Sorin, deosebit de amabil, doamna Tanta, de asemenea, dovedind promptitudine și interes fata de turiști. Mereu, în zonă, voi alege această pensiune. Multumim pensiunea Andree!
   Fodor Alina din Beclean
nota: 5
schedule 21.10.2022
Locația superba, păcat de proasta întreținere. Curățenia lasă foarte mult de dorit. Lenjerii necalcate și cu pete de rugina, mobilier deteriorat, parchet foarte uzat, care deja se desprinde bucati, fotoliu cu bucăți de material desprinse. Personalul unității îți lasă impresia ca ii încurci sau deranjezi.
   Mara din Constanta
nota: 10
schedule 07.09.2022
Locatie excelenta pentru petrecerea timpului liber cu prietenii. Pt o pensiune de 3 stele personalul se poarta impecabil, domnul de la unitate este foarte amabil, ne-a ajutat cu bagajele de la gara la unitate si retur, doamnele de la restaurant au fost mereu cu zambetul pe buze si foarte cooperante. Camerele au fost excelente la raportul pret-calitate. Intimitatea data de gratarul si foisorul curtii din spate ne-a fost de mare ajutor grupului nostru. Personalul si-a modelat programul dupa grup si acest lucru este de apreciat. Curatenie s-a facut ca in orice locatie de 3*. Camerele sunt curate, amplasarea generoasa ofera o priveliste care umple ochiul si sufletul de mult verde! In cele doua din cinci seri cat am stat acolo, ne-au vizitat ursuletii. Vulpoiul era nelipsit in fiecare seara. Amplasata langa castelul Peles, zona are o usoara priveliste regala. Este a 5-a oara anul acesta la pensiunea Andree si o recomand cu drag celor care nu sufera de aroganta sau sunt dispusi sa vada si partea plina a paharului si sa nu plece urechea la carcotelile fara rost legate de aceasta locatie.
   Alexandra Petre din Ramnicu Valcea
nota: 5
schedule 16.07.2022
Sotul meu a cautat cazare in Sinaia si a gasit aceasta pensiune, care in pozele de pe site arata impecabil. Am decis sa facem rezervare pentru o noapte, fiind intr o vizita scurta sa ne relaxam. Dupa aproape 4 ore am ajuns la destinatie, am luat cheia, cam.11 et. 2, am platit 170 de lei. Ajunsa in fata usii, am ramas dezamagita, am deschis-o, iar cand am intrat, a fost wow, asta nu merita atatia bani, insa sotul a zis, mama e doar o noapte, ce sa facem, la banii astia, pe bune? sunt 170 de lei, pt o camera cu un wc imputit, cabina de dus la fel, panza de paianjen atarna in colturile perdelei si deasupra usii (panza am vazut o a doua zi dimineata).
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Tania Albu din București
nota: 10
schedule 09.06.2022
Preturi foarte bune, mâncarea excelenta, curățenie, personal amabil, camere confortabile. Ca și locație foarte frumos, o zona liniștita, iar proprietarul foarte amabil! Recomand sa petreceți o vacanta în aceasta locație. Într-un cuvânt o locație de nota 10 plus!
   Anonim din Onesti
nota: 6
schedule 17.01.2022
Plusuri: preț ok, un pled suplimentar adus la ceva timp după solicitare.
Minusuri:
1. Frig in camera, o pătură suplimentara ar trebui sa existe permanent fara a fi solicitata;
2.Doamna recepționera/chelneriță/camerista a zis că nu are să îmi dea împrumut un uscator de par; 3.Personalul nu închidea ușa la restaurant și peste tot in pensiune mirosea a mâncare;
4.Doamna recepționera/chelneriță m-a întrebat dacă plec în acea zi (nu plecam și ar trebui să verifice singura la administrativ nu să întrebe oaspetele);
5.Drept răsplată că nu am plecat în acea zi, m-am trezit că cineva trăgea de clanță căci probabill persoana din fața ușii nu fusese instruită corect de ce camera sa ocupe.
   Alexandra Anton din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.01.2022
Superba locație, personalul este foarte amabil, camera curată si calda . Pivelistea este superba din balcon. Nota 10 din toate punctele de vedere. Foarte ușor de ajuns in centru, aproape de castelul Peleș, zona este foarte liniștita.
   Lasăr din București
nota: 7.33
schedule 02.04.2021
Pensiunea este mare și se vede că merge din inerție. Pereții peticiți, reparați ici-colo. Mobilierul destul de ponosit pentru pretențiile de trei stele, un miros deranjant și permanent la baie. Domnul de la recepție, destul de rigid și foarte puțin comunicativ. Referințele sunt pentru camera 9 de la etajul 2. Poziționată aproape de toate punctele de interes, practic ajungi în 10-15 minute oriunde: telegondolă, mânăstire, centrul stațiunii.
   Gabriela din Galati
nota: 8.5
schedule 09.02.2021
Conditii acceptabile, mancarea la restaurant buna, camerele destul de mari, curatenie.
Punctul minus il reprezinta caldura si apa calda. A trebuit sa anuntam administratorul in ambele seri ca nu avem caldura si apa calda. Cu apa calda s-a rezolvat, dar cu caldura in a doua seara mai putin.
   Constantin din Bucuresti
nota: 6
schedule 07.02.2021
Am fost cazați doua nopți aici (5-7.02.2021), dar cu siguranță pensiunea nu este de 3 stele. Masa servita la restaurantul pensiunii a fost ok, dar restul lasa mult de dorit. Sistemul de ventilație din baie aducea un miros îngrozitor care ajungea și in camera deoarece usa de la baie nu se închide bine. Nu am folosit prosoapele din baie, noroc ca am avut unul de acasa, iar in prima dimineața nu a fost apa calda la dus.
poze recenzie poze recenzie
   Asaftei Ciprian din Galati
nota: 10
schedule 27.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil, inclusiv proprietarul, mancarea buna.
   Eugen din Roman
nota: 8.67
schedule sejur: 29.11.2020 - 01.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mâncarea a fost bună, personalul foarte amabil și primitor, spațiul destul de generos.
thumb_down
Aprecieri negative:
Căldura în camerele rezervate de mine a fost putina, paturile lăsau de dorit din punct de vedere al confortului, curățenia din camera și nu în ultimul, rand prosoapele din baie. Erau galbene acele prosoape.
   Sorina din Santandrei
nota: 4.5
schedule sejur: 25.09.2020 - 27.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasarea si doamnele care servesc masa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Groaznic de frig, la final de septembrie fara incalzire noaptea. Am anuntat si d-nei care ne servea masa si patronului prin SMS. Caloriferele au ramas reci, desi am verificat repartitorul sa fie pornit.
   Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.09.2020 - 20.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare si confort.
   Gabriela G din Bucuresti
nota: 8.5
schedule sejur: 24.10.2020 - 01.11.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Imi place mult la aceasta pensiune: ospitalitatea angajatilor, camerele destul de mari, curate, o baie generoasa, apa calda la discretie, caldura si, nu in ultimul rand, privelistea de la balcon care este superba.
thumb_down
Aprecieri negative:
Parchetul ar trebui schimbat.
   Raluca - Lia din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 27.08.2020 - 30.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un sejur excelent si reusit. Gazde amabile si primitoare. Pensiunea este situata intr-o zona unde linistea deplina "domneste".
   Margareta din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 29.08.2020 - 30.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O experiență plăcută, o penisune curată și liniștită.
   Simona din București
nota: 8.67
schedule sejur: 19.08.2020 - 22.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasarea, personalul
thumb_down
Aprecieri negative:
TV foarte mic, mobilier vechi, scaunele de pe terasa rupte
   Gabriela din Giurgiu
nota: 9.5
schedule sejur: 01.02.2020 - 05.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniștea zonei, amabilitatea domnului Sorin si a personalului pensiunii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Cam departe de centrul orasului. Daca nu ai masina și ai nevoie de ceva, e mai greu, dar asta nu este o problema majora.
   Ionut I din Pitești
nota: 9.17
schedule sejur: 17.01.2020 - 19.01.2020
thumb_down
Aprecieri negative:
Caldura. Caloriferul nu a functionat
   Daniela din Giurgiu
nota: 10
schedule sejur: 27.12.2019 - 30.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație excelentă, aflată aproape de toate obiectivele.
   Silvia din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 30.12.2019 - 03.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliște frumoasă, camera curată, mâncarea de la restaurant bună.
   Alin A din Orastie
nota: 10
schedule sejur: 27.09.2019 - 29.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul foarte dragut.
   Savel din Bucuresti
nota: 6
schedule sejur: 04.09.2019 - 05.09.2019
thumb_down
Aprecieri negative:
TV nu funcționează ,personalul inexistent,cearceaf rupt ,parchet rupt, usa baie rupta .mam simțit ca intr-o tabăra după timpul lui Ceaușescu
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.08.2019 - 28.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul A fost OK!
thumb_down
Aprecieri negative:
NU avem nemultumiri!
   Eduard din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 07.09.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am fost
CONTACT
Sorin
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Sorin
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0728 320 440
WhatsApp
Apel/SMS