Camere
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Titulescu din Sinaia

Sinaia, str. Gârbovei, nr. 19 -

1 x Camera Panoramic 1

Capacitate: 2 adulți și 1 copil
Baie: proprie
Suprafață: 20 m2
Facilități: balcon, dulap sau garderobă, lenjerie de pat, pardoseală din lemn masiv, pernă cu puf, pernă fără puf, pernă hipoalergică, priză lângă pat, umerașe pentru haine, vedere spre grădină/curte, vedere spre munte, acesta este dormitorul in care marele om politic nicolae titulescu se odihnea, bucurandu-se totodata de o priveliste panoramica de poveste spre muntii bucegi din balconul casei.
Camera nr. 1:

1 x Camera Panoramica 2

Capacitate: 2 adulți și 1 copil
Baie: proprie
Suprafață: 16 m2
Facilități: balcon, dulap sau garderobă, lenjerie de pat, pardoseală din lemn masiv, pernă cu puf, pernă fără puf, pernă hipoalergică, priză lângă pat, umerașe pentru haine, vedere spre grădină/curte, vedere spre munte, dormitor spatios si odihnitor, cu geamuri si usa prevazute cu obloane din lemn si acces spre balconul casei, de unde poti admira maretia muntilor bucegi si frumusetea naturii inconjuratoare.
Camera nr. 1:

1 x Camera Dubla

Capacitate: 2 adulți și 1 copil
Baie: proprie
Suprafață: 14 m2
Facilități: dulap sau garderobă, lenjerie de pat, pardoseală din lemn masiv, pernă cu puf, pernă fără puf, pernă hipoalergică, priză lângă pat, vedere spre grădină/curte, vedere spre stradă, dormitor cu pat matrimonial.
Camera nr. 1:

1 x garsonieră

Capacitate: 2 adulți și 1 copil
Baie: proprie
Suprafață: 30 m2
Facilități: TV, cabină de duș, canale TV prin cablu, canale TV prin satelit, cosmetice gratuite, coș de gunoi, dulap sau garderobă, frigider, hărtie igienică, lenjerie de pat, masă, papuci de unică folosință, pardoseală cu parchet melaminat, pernă cu puf, pernă fără puf, pernă hipoalergică, priză lângă pat, produse de curățenie, prosoape, săpun/gel de duș, umerașe pentru haine, vedere spre grădină/curte, vedere spre munte, aceasta garsoniera se afla la parterul vilei si are intrare separata. beneficiaza de baie si bucatarie.
Camera nr. 1:
CONTACT
Ioan
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ioan
Telefon: 0721 138 838
WhatsApp
Apel/SMS