Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Brândușa din Straja

Straja, str. Straja, nr. 2 -
Nota 10.0 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vlad din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.02.2024
Recomand cu incredere cabana Brandusa. Domnul Dan este un om si o gazda exceptionala, gata sa sara in ajutorul oaspetilor sai in orice moment. Cabana foarte curata, caldura din belsug, bucatarie echipata si utilata complet. Aceasta este situata langa telescaun, iar la coborare poti ajunge de pe partie cu schiurile pana in fata treptelor cabanei, ceea ce este un mare plus.
   Cristian Neamțu din Petroșani
nota: 10
schedule 25.01.2024
Absolut superb totul, locația cabanei aproape de telescaun, cabana este dotata cu absolut orice este nevoie, foarte calduroasa, camerele sunt foarte spațioase. Proprietarul, un om de milioane, recomand cu incredere! Un peisaj absolut fantastic din fața cabanei.
Răspunsul unității:
Mulțumim ptr recenzie, și va mai asteptam
   Mera din Hunedoara
nota: 5
schedule 12.02.2021
Proprietarul intra cand vrea in camere, 0 intimitate, nu exista cheie la nicio camera, baile nu se inchid, de la drumul principal pana la cabana este de coborat o panta care nu a fost curatata de zapada.
Răspunsul unității:
A-ti rupt o planta, un scaun , v-am oprit muzica la ora 04.00 dimineata sub amenințarea jandarmilor, si a-ți venit in adidași la munte in ceea ce priveste cărarea făcută si in conditiile unui strat de zăpadă de 1m.Daca doriti va atașeze pozele facute dupa ce a-ți plecat cu o mizerie cruntă.De altfel va lăudat că unii dintre voi aveti interdictie in Straja
CONTACT
Dan Suciu
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dan Suciu
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0722 578 318
WhatsApp
Apel/SMS