Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Mihai din Sulina grade grade grade

Sulina, str. I, nr. 55 -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Stoian Daniela din Badeana
nota: 10
schedule 17.08.2023
De la frumusețea locației, până la curățenie, facilități și amabilitatea gazdei, totul a fost peste așteptări. Recomand pentru o vacanță liniștită în mijlocul naturii, pentru deconectare și relaxare, dar și pentru familiile cu copii. De asemenea, mâncarea excelentă și delicioasă pregătită cu multă dragoste! Gazdele sunt foarte drăguțe si amabile, curățenie ireproșabilă, dotarea bucătăriei foarte bună, posibilitate de a face grătar și de a petrece timp în aer liber. Foarte multă liniște! O adevărată oază de liniște! Minunat!
   Buttara Simona Cristina din Timișoara
nota: 10
schedule 16.08.2022
Incep prin a felicita proprietarii pentru modul cum au inteles sa faca turism de calitate! Pensiunea este amenajata cu mult bun gust, curatenie peste tot, camerele spatioase, finisaje si materiale de calitate. Cafeaua este cu o aromă deosebită, fiind savurată pe pontonul pensiunii, pe malul Dunarii. Ne-au fost indeplinite toate cerintele, confirm faptul ca mancarea este gustoasa, nu avem nimic de reprosat. Terasa cu iz maritim este deosebită. Te simti departe de toate cele lumesti, doar cu natura aproape. Caldura sufleteasca cu care am fost tratati de catre personal, este cel mai bun ingredient care te face sa pleci cu zambetul pe buze!
Marea Neagră este superbă la Sulina!
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase! Va asteptam oricand cu drag!
   Liliana Serbu din Galați
nota: 10
schedule 30.07.2022
Gazde primitoare, oameni deosebiți, curățenie exemplară, totul la superlativ. Gazda se ocupa de rezervarea pentru a veni și pleca de la pensiune, de asemenea și de plimbarea in delta. Transportul pana la plaja sau în oraș se poate face de către proprietar cu mașina acestuia. Vom reveni cu mare drag.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru recenzii! Va asteptam mereu cu mare drag!
   Anca Craciun din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.01.2022
Locație minunata, amplasata pe malul Dunării, gazdele foarte primitoare, curatenie de nota 10, camere foarte mari, mobilier modern, manacarea foarte buna cu specialitati deosebite din peste. O locatie deosebita din toate punctele de vedere, gazde de nota 10++++.
   Cristina din Galati
nota: 10
schedule 23.01.2022
Camerele sunt curate si utilate pentru un concediu perfect, bucatarie completa cu tot ce ai nevoie, un foisor imens unde sa te aduni cu cei dragi si sa stai la depănat povesti, plimbarile cu barca si pontonul de pe malul Dunarii unde sa admiri rasaritul si sa iti bei cafeaua fac parte din atmosfera de vacanta pe care am asteptat-o! Gazdele super primitoare si mereu dispuse sa te ajute sau sa te indrume cu idei despre ce ar mai fi de văzut acolo, au facut ca vacanta noastră sa fie una pe care vrem sa o mai repetam!
   Paul Din Iasi din Iasi
nota: 10
schedule 21.01.2022
Anul asta fac 10 ani de cand merg la casa Mihai, ce pot sa spun despre locatie, despre servicii, despre gazde, decat ca totul este de nota 10+. Locatia este chiar pe malul Dunarii unde, de pe un ponton generos, poti savura cafeaua si admira navele de croaziera, camerele excelente, masa calitativ cat si cantitativ excelenta. Gazdele, Antonio si Adina, oameni extraordinari care tin cu clientul la final.
   Alice din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.01.2022
Locație minunata, amplasata pe malul Dunării, dispune de un ponton unde te poți relaxa la o cafea sau admira peisajul! Camerele sunt spațioase, mobilierul modern. super confort! Mâncarea cu specific este delicioasa, iar gazdele sunt minunate (puțin spus).
   Mihai din Timisoara
nota: 10
schedule 21.01.2022
O vacanta de neuitat! Liniste, camere extrem de curate, moderne și confortabile, wifi bun, bucataria complet utilata, gratar foarte util. Servicii ireprosabile, curătenie, bun gust, amabilitate, pe scurt nota10+.totul a fost conform așteptărilor.
Răspunsul unității:
Va multumim!
   Andreea Motrescu din Fagaras
nota: 10
schedule 21.01.2022
Casa mihai înseamnă familie, implicare, ospitalitate, condiții excelente de cazare. Pensiunea se bucura de un amplasament generos și oferă cazare in Delta sub emblema confortului familiar al oaspeților săi. Ospitalitatea lipoveană este completată de bucatele tradiționale, care fac cinste familiei și, fiecare masă servită, este un festin culinar. Sunteți etalon in turismul din Delta Dunării, pentru ospitalitate si bun simt față de oaspeți. Sincere felicitări familiei care are grija ca toate acestea să devină realitate și să rămână așa de-a lungul anilor.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va asteptam oricand cu bratele deschise!
   Mariana din Zărnești - Brașov
nota: 10
schedule 20.01.2022
Aceasta locație am găsit-o pe turistinfo, nu am ezitat sa fac rezervare ptr ca avea numai recenzii bune. Chiar de la telefon mi-am dat seama ca sunt oameni serioși și foarte amabili, dându-ne toate detaliile ptr ca nu mai fusesem în acea zona. Odată ajunși acolo totul a fost conform așteptărilor, totul la superlativ, începând cu mâncarea și terminând cu camerele și curatenia. Gazdele, oameni minunați, care nu mai știau ce sa ne ofere, chiar și la plaja ne duceau și ne aduceau cu microbuzul propriu.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Oricand cu drag!
   Alina Maftei din Ilfov
nota: 10
schedule 20.01.2022
Am fost anul trecut la sfarsitul lui mai, totul e fost la superlativ. Gazdele s-au dat peste cap pentru a ne oferi o atmosfera autentica corespunzatoare zonei, meniul de te lingi pe degete. Au fost in grup si persoane care nu mancau peste, pana la sfarsitul sejurului s-au "vindecat" . Borsul de peste este curcubeu pe cerul gurii. Ne-am simtit extraordinar.
   Paula din Iasi
nota: 10
schedule 20.01.2022
Experiența noastra la casa Mihai a fost cu mult peste măsura așteptărilor nostre! Este o locatie superba, cu personal foarte amabil si mereu preocupați de confortul nostru!
Atat locatia cat si camerele sunt foarte primitoare si spațioase. Curtea dispune de un foisor unde ne-am petrecut dupa-amiezile toride de vara. Pontonul din fata pensiunii ne-a oferit o priveliște superba spre vasele de croaziere care se îndreptau spre mare. Gazdele noastre, Antonio si Adina ne așteapta mereu cu brațele deschise in colțul lor de rai!
Răspunsul unității:
Ne bucuram sa auzim asa cuvinte frumoase! Va mai asteptam!
   Alexandra Mocanu din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 20.01.2022.
O locatie de vis, priveliste frumoasa, ponton in fata pensiunii. O gazda extraordinara, personal excelent, condiții foarte bune! Camerele foarte curate și frumos aranjate, bucătăria dotata cu toate cele necesare plus o terasa cu un grătar! Dacă-ți dorești un concediu liniștit și relaxant aici îl vei avea!
Răspunsul unității:
Multumim pentru recenzie! Va asteptam!
   George Ciaus din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.01.2022
Casa Mihai este o pensiune la malul Dunarii, cu oameni dragi si primitori, conditii excelente de cazare cu camere mari, mobilier modern, curatenie, voie buna, iar daca optati pentru mancare este foarte buna cu specialitati deosebite din peste, o vacanta pe cinste.
Răspunsul unității:
Multumim, George! Tot cu voie buna o sa va intampinam si de acum incolo! Va asteptam!
   Daniela din Brașov
nota: 10
schedule 20.01.2022
Locație excelenta! Gazdele foarte primitoare, curățenie de nota 10 și mâncare plină de savoare! Peisajele sunt de vis, am avut camera cu vedere la Dunăre, un loc ideal pentru a explora frumusețile Deltei. Un colț de rai cu oameni minunați!
   Vero Buftea din Galati
nota: 10
schedule 20.01.2022
Oameni foarte amabili, primitori, dispuși sa îți facă sejurul excelent. Totul: amplasarea, linistea, gazda, o familie deosebita care te face sa te simti mai ceva ca acasa, m-am simtit rasfatata. Mâncare pregătită excelent. O locatție excelenta din toate punctele de vedere.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca am contribuit si noi la sejurul excelent! Va asteptam cu nerabdare!
   Adrian din Braila
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2019 - 18.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dunăre, mare, delta, peisaj excelent.
thumb_down
Aprecieri negative:
Tantari
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recenzii!
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0744 124 203
WhatsApp