Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Vero din Vama grade grade grade grade

Vama, sat Vama, str. Doabra , nr. 27A -
   Andreea Ciobanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.08.2022
Locatia este excelenta, departe de drumul principal, ai tot ce iti poti dori, relaxare maxima, aer curat, liniste, verdeata, curatenie, agrement ptr cei mari si mici, restaurant cu mancare proaspata si preparata din produse naturale, cazarea perfecta si, nu in ultimul rand, gazde extraordinare. Ne simtim ca acasa, venim a 3 a oara si vom mai reveni.
   Rusescu Georgiana-sabina din Brăila
nota: 10
schedule 29.06.2022
A fost prima dată când am ajuns în acest loc magic, dar am promis că sigur nu o să fie ultima. Locația e foarte liniștită. Efectiv auzi doar sunetul greierilor și a păsarelelor, totul e foarte curat și mobilat cu bun gust. Noi am stat în apartament de 2 camere, spațioase, balconul foarte spațios. Personalul de nota 2000. Băiatul care s-a ocupat de servirea noastră (Nicușor), ne-a făcut șederea mult mai frumoasă. A fost foarte atent pe tot parcursul sejurului, a pus întrebări, am comunicat cu el și pe watsapp pentru comenzile de la restaurant, ne-a amuzat. Clar e un pion important acolo. Că tot am adus vorba de reataurant, exista și un restaurant și deși meniul nu e cel mai variat, preparatele sunt deeelicioase. Am mâncat două zile la rand o tochitură de hribi care cu siguranță o să mi rămână în minte (iar eu nu mănânc niciodată de două ori la rand același lucru, deci e lucru mare). Tot ce am comandat mi-a plăcut și a fost cu foarte bun. Raportul calitate preț e wow, am stat în cazări mai scumpe care nu aveau aceleași dotări. Un mare plus pe care vreau să-l mai menționez este diversitatea de jocuri: darts, masa de biliard, masa de ping pong, trambuline, fileu pentru jucat volei, au și locuri speciale pentru cei mici unde aceștia se pot juca. Patronii sunt niște oameni de excepție. Recomand cu mare încredere, noi o să vrem să revenim. Chiar merită.
   Alexandra A din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 17.01.2020 - 19.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost frumos o sa mai revenim cu drag
   Raluca din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 02.09.2019 - 05.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nouă ne-a plăcut tot la această pensiune: camera cu 2 paturi duble(ceea ce pt noi cu 2 copii a fost ideal),baia,de asemenea, mare și dotată cu tot ce îți trebuie. Copiii nu s-au plictisit deloc având la dispoziție curtea mare cu căsuțe, tobogane și nisip pt cel mic,cât și masă de ping-pong,biliard pt cel mare. Proprietarii niște oameni foarte ok care fac tot posibilul ca turistul să se simtă excelent!
Noi, cu siguranță vom reveni!
   Andreea din Valea Lupului Iasi
nota: 10
schedule sejur: 16.03.2019 - 18.03.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii, mancarea, gradina
   Lucian L din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 28.02.2015 - 02.03.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost la superlativ.
De 10 ani am fost cazat la numeroase pensiuni din Bucovina si pot spune cu siguranta ca Pensiunea Casa Vero e in top 3.
Recomand cu cea mai mare caldura.

Felicitari gazdelor!!
   Florin-nicolae F din Wiehl-germania
nota: 10
schedule sejur: 29.12.2012 - 02.01.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele si personalul au fost foarte politicosi si ospitalieri.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi mai interesant daca la micul dejun s-ar servi la alegere (bufet) si nu s-ar distruge asa multa mancare, pentru ca fiecare stie ce si cat poate sa manance.
CONTACT
Veronica Postolache
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Veronica Postolache
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0766 578 848
WhatsApp