Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Colinița din Vatra Moldoviței

Vatra Moldoviței, sat Ciumârna, str. Principală, nr. 40 -
Nota 10.0 / 31 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.09.2023
Pentru cei care iubesc Bucovina, linistea, natura, animalele, traditiile, oamenii sinceri si curati sufleteste, primitori si gata oricand sa iti satisfaca nevoile, Casa Colinita este locul unde trebuie sa popositi. Singurul minus este ca vacanta s-a terminat prea repede, odata ajunsi am pierdut notiunea timpul, ne-am intors in timp, am ascultat povesti minunate si ne-am bucurat de fiecare clipa.
Răspunsul unității:
I noi ne-am bucurat sa va cunoaștem sunteți minunați! Mulțumim ca ne-ați călcat pragul !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Petre Claudia din București
nota: 10
schedule 04.06.2023
Minunat! Așa pot descrie concediul nostru petrecut aici. Deși venisem un pic reticentă, pentru că soțul meu nu știa cum este ,,viața la țară”, el neavând bunici în acest mediu, totul a decurs natural ca și cum noi am fi fost mereu parte din familia asta minunată. Ne-am simțit ca fiind prieteni lor, nicidecum clienți. Ionuț este un om minunat, destul de atent la cei din jur și foarte răbdător. Ne-a arătat și am învățat lucruri frumoase. Și, bineînțeles, doamnele casei ne-au răsfățat zilnic cu mâncăruri delicioase, despre care sincer, nici nu auzisem. Așa că, săptămâna noastră aici a trecut mult prea repede din păcate… Gazdele sunt iubitori de animale și toate animăluțele casei sunt îngrijite, iubite și prietenoase cu omul. Este un mediu minunat pentru liniște, hrană sănătoasă, natură și mai ales prieteni noi!
   Diaconu Iulian din Neamr
nota: 10
schedule 20.11.2022
A fost un weekend genial. Recomand intru totul locatia. Este un loc liniștit, frumos, cu gazda aparte. Deja l-am recomandat prietenilor si cunoscutilor mei. Mancarea gustoasa, activitățile interesante. Voi reveni in curand! Omul sfințește locul! Ionut e exemplu perfect pentru aceasta zicală.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.08.2021
Gazdele nu ofera doar o cazare, ci o frumoasa experienta, incepand de la decorul gospodariei, in care se simt traditiile bucovinene si in care se incadreaza perfect animale si pasari pe pajistea verde si gradina plina cu flori. Este cadrul perfect pentru relaxare, liniste si deconectarea de agitatia unui oras.

Faptul ca nu exista televizor in camera nu reprezinta nicidecum un dezavantaj, ci din contra. Este parte din atmosfera. Mancarea este delicioasa, preparata proaspat din produsele propri obtinute in gospodarie. Nimic din toate acestea nu ar fi posibil fara oamenii minunati, calzi si primitori, care te integreaza ca in propria familie, si care, in acelasi timp, pot oferi cele mai bune informatii despre zona si oportunitatile turistice ale acesteia.

Pornind de la localizarea casei, poti descoperi la scurta distanta importante obiective care nu trebuie ratate odata ajuns in Bucovina: Manastirea Moldovita, Muzeul Oualor "Lucia Condrea", Mocanita Moldovita, Palma (plimbare cu calutii pe creasta muntilor, megatiroliana), trasee locale, Ceramica Neagra Marginea, Manastirea Sucevita, toate intr-un peisaj mirific.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Iutu Marian din Constanta
nota: 10
schedule 25.08.2021
Localizare excelenta pentru a planifica si vizita obiectivele din Bucovina. Pensiunea este dispusa in localitatea Ciumarna, judetul Suceava intre Vatra Moldovitei si Sucevita.

Facilitati foarte bune (cazare, masa) asigurate de catre oameni deosebiti domnul Ionut si doamna Maria. Toate produsele gastronomice sunt preparate din productia proprie. De apreciat gemurile, zacusca, sucurile si compoturile naturale de fructe, branzeturile.

Se pot organiza si drumetii pe traseele din zona. Totul a fost minunat.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Monica din Oltenița
nota: 10
schedule 11.08.2021
Au fost patru zile minunate, in care am uitat de tumultul cotidian, a fost exact asa cum ne doream, ba chiar mult mai frumos - liniste, curatenie, oameni minunati, gospodari, ospitalieri, servicii excelente, mancare foarte buna, preparata exclusiv din produse din cultura proprie.

Am participatat la atelierul de incondeiat oua, alaturi de turiști din Franta, Belgia.

Atmosfera a fost tare placuta, cu totii ne-am simtit de parca ne cunosteam de-o viata.

Curtea este spatioasa, plina de verdeata, exista un helesteu cu ratuste!

Recomand iubitorilor de natura, de animalute, de rustic. Gazdele sunt extraordinare... Este evident ca sunt oameni care iubesc ceea ce fac. Nu-i de mirare ca totul este perfect acolo. Abia asteptam sa revenim la aceasta pensiune!
   Traenita Buhaschi din Dorohoi
nota: 10
schedule 01.08.2021
Camere frumoase, curățenie, mâncare excepțională.

Gazde foarte primitoare și multe cărți!

De apreciat faptul că în curte exista multe animale și păsări foarte bine îngrijite și fericite.

Mulțumim!
   Soare Oana din Moreni
nota: 10
schedule 11.01.2021
Totul este la superlativ: cazare, mancare, ospitalitate. Te simti ca la tine acasa, iar gazda ca pe un vechi prieten. Multumim pentru zilele frumoase!
   Letiția din București
nota: 10
schedule sejur: 24.01.2020 - 26.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele foarte primitoare, mâncarea delicioasă, produse naturale, peisajul este de poveste, la 15 minute de Mănăstirea Moldovița, Muzeul Oualelor, Mocănița Huțulca.
Atmosfera, locurile, ospitalitatea totul la superlativ.
Mulțumim!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista, totul la superlativ.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Florin Marius din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 24.12.2019 - 27.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele de nota 10 din toate punctele de vedere.
Ospitalitate, calitatea serviciilor și produselor oferite, mese îmbelșugate. Bonus a fost pachetul de tradiții de care am beneficiat din plin. Va mulțumim încă o data pentru un Crăciun cu adevărat tradițional.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nici un punct slab.
   Petruta P din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2019 - 27.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul,
Decorul camerelor,
Ospitalitatea,
Plimbarea cu calul,
Colindătorii locali,
thumb_down
Aprecieri negative:
O descriere a pensiunilor mai amplă.
Am avut surprinderea sa găsim doar lucruri minunate la locație, lucruri ce nu erau menționate în descriere.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Corina din Piatra Neamt
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2019 - 29.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Weekendul asta am fost o autentica Heidi, fetita muntilor! Ce bine ca am avut noroc sa dau peste aceasta pensiune minunata! Ionut si mama lui ne-au facut sa ne simtim de-ai casei, de parca am fi mers in vizita la prieteni vechi. Ionut ne-a luat cu el seara de seara la muls vaca, asa ca ne-am cocotat pe dealuri cu pajisti superbe. Perfect cat sa ne facem pofta de mancare. Deja mi-e dor de poalele in brau sau placintele cu mere facute de doamna Loba, de vinul de coacaze negre, de toate mancarurile delicioase gatite de dumneaei din produsele crescute in propria gospodarie. Pe langa toate astea, se adauga aerul curat de munte, zmeura proaspata din gradina, peisajele, linistea, satul pitoresc rupt de lume. De-abia astept sa revin!
   Monica M din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2019 - 26.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitate, liniște, mâncare buna si îndestulata.
poze recenzie
   Odile din Paris
nota: 10
schedule sejur: 06.06.2019 - 09.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Merveilleux séjour à la ferme. Je recommande ce logement pour son calme et la gentillesse de nos hôtes. Le propriétaire Ion , qui parle français, nous a donné de nombreux conseils pour découvrir la région , et de nombreuses anecdotes pour comprendre le pays et ses habitants . La maman de Ion, nous a concocte de fabuleux plats typiques de la bucovine avec des produits frais de la ferme . Nous avons découvert le vrai gout du lait ,du beurre et de la framboise que nous avions oublié en vivant à la ville . Immersion totale à la ferme , nous avons pu approcher veau, chèvre , canard , etc ...les enfants aimeraient un tel séjour.. Si vous aimez des vacances agréables, dans la simplicité, proche de la nature courez dans cette pension , et vu la qualité de l'accueil et des produits servies au repas le prix demande pour une nuit est vraiment très tres raisonnable .
thumb_down
Aprecieri negative:
Rien de négatif vu que ce séjour à la ferme correspondait à nos attentes
   Andrei A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.04.2019 - 29.04.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oamenii, Peisajele, Mancarea, Ospitalitatea gazdelor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic
   Iustin din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 31.05.2018 - 03.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul minunat. Ne-am simtit ca si cum am merge in vizita la cineva in familie. Ionut si doamna Maria fac totul din pasiune.
   Consuela din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 01.06.2018 - 03.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost ca in vacantele petrecute la bunici la tara.Am fost in alta lume in care timpul curge altfel.
   Ionel I din Navodari
nota: 10
schedule sejur: 01.10.2017 - 07.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost aici in octombrie 2017.
Totul a fost minunat,cazare,masa (in mod deosebit,meniu bucovinean diferit in fiecare zi altul),oameni primitori,deosebiti,totul la cote maxime.
Plimbare cu trasura,
trasee turistice insotiti de Ionut drept ghid,
Incondeiat oua,
Muls vacuta(Bubulina)
Cules de ciuperci.
Am descoperit trasee turistice pe care nu le cunosteam,(desi am mai fost in aceasta zona a tarii)datorita lui Ionut(exemplu-ruinele manastirii Moldovita)
Putini stiu ca sunt pe alt amplasament nu acolo unde se afla azi
Totul e la superlativ ,mai ales ca totul e natural si cand te gandesti ca doar doi aomeni minunati asigura totul pentru ca noi turistii sa ne simtim minunat este si mai admirabil.Nu am decat cuvinte de lauda .
Ionut ,esti minunat tine-o tot asa pe doamna Mariana o pupam este o adevarata doamna,este o gospodina minunata si o femeie modesta ,care merita tot respectul.
Sunt niste oameni minunati la propriu care merita tot respectul
Fiul nostru s-a simtit minunat ,o sa revina aici pentru un traseu de calarie in munti cu Ionut ,poate la vara.
   Adrian A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 14.04.2017 - 17.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este un loc minunat cu oameni deosebiti unde am petrecut un paste bucovinean de neuitat.Doamna Maria ne-a rasfatat cu mancarea ei foarte multa si foarte gustoasa totul fiind din productie proprie.Ionut o gazda preocupata permanent sa satisfaca toate cerintele musafirilor sai.Am plecat cu senzatia ca plecam de la prieteni vechi cu dorinta de a reveni .
   Adrian A din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 13.04.2017 - 17.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul la superlativ. Ionut si doamna Maria sunt extraordinari. Mancare foarte multa si diversificata. Au rasfatat copii la maxim, mai ales cu acele clatite delicioase, plimbari cu caruta, calarie, drumetie pe Obcina Mare.
Un pont pentru cei care doresc sa vina aici: la masa sa intrebati cate feluri de mancare sunt ca sa stiti cum sa le dozati. Sa-l intrebati pe Ionut despre ciudateniile satului.
thumb_down
Aprecieri negative:
Grija mare la kilogramele cu care o sa plecati.
   Daniela din Braila
nota: 10
schedule sejur: 30.12.2016 - 03.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un revelion minunat . Am fost primiți cu caldura in acest loc rustic, care mai rar gasești la noi. Amabilitate acestor doua persoane te fac sa regreți ca pleci de acolo. Am fost impresionați de bunatațile tradiționale servite la aceasta pensiune. Uneori am spus ca sunt foarte multe, dar nu rezistai sa nu guști din toate. Ionuț , proprietarul pensiunii, un baiat minunat , la fel și mama lui , o bucatareasa excelenta. Cu siguranța vom mai reveni aici.
   Laura din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.12.2016 - 28.12.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea proprietarilor pensiunii agroturistice Colinita, Frumusețea locatiei, mâncarea este delicioasa si extrem de variata, activitățile care fac parte din pachete speciale (plimbat cu sania prin pădure, călărit, schiat; camerele sunt călduroase si oferă toate condițiile.
Omul sfințește locul ! Ionuț si mama lui au creat un colț de rai in inima Bucovinei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am reușit sa găsesc minusuri. A fost cel mai reușit concediu avut de mine in România sau/ si in străinătate .
Nu am decât cuvinte de lauda.
   Bogdan B din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 31.07.2016 - 02.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie placuta. Oamenii de treaba. Peisajul este frumos. Un loc foarte bun pt relaxare, evadare din cotidian. Mancarea foarte buna, produsele sunt productie proprie si foarte gustoase. Am mai ramas inca o noapte. Localizarea este buna pentru vizitarea manastirilor:10min de Moldovita si 20min de Sucevita.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Sabina S din Sannicolau Mare
nota: 9.5
schedule sejur: 03.01.2016 - 06.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni deosebiti de la care ai doar de invatat,ospitalieri , harnici , cu pofta de viata si care nu mai stiu cu ce sa te serveasca sa nu cumva sa te ridici flamand de la masa :) . Celor cu pensiuni in prag de faliment le recomand sa se cazeze in aceasta pensiune si sa ia exemplu.
Multumim Ionut, multumim doamna Maria a lui Loba !
   Mihail M din Fléron - Belgia
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2015 - 27.12.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut deosebita placere să petrecem sărbătorile de Crăciun găzduiți de către o familie minunata (Ionuț și mama sa), doi oameni care știu și își doresc să pună în valoare tradițiile și obiceiurile bucovinene. Am rămas plăcut impresionați de diferitele feluri de mâncare, sucuri naturale și dulciuri preparate doar din ingrediente produse în cadrul gospodăriei proprii. Într-o încăpere din cadrul pensiunii Ionuț a reușit sa amenajeze un mic muzeu bucovinean cu vestimentație tradițională, un război de țesut și o mică expoziție cu ouă încondeiate. Per total recomandăm din tot sufletul să-i treceți pragul acestei pensiuni.
   Elena din Galati
nota: 10
schedule sejur: 30.12.2014 - 03.01.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele deosebit de primitoare. Odata ajuns acolo esti primit cu caldura, ca si cand ai face parte din familie.
Despre mancare putem spune pe scurt doar `rasfat gastronomic bucovinean` numai cu produse din gospodaria proprie ( din care ne-am umplut si sacosele la plecare)- multumim mamei lui Ionut!
Pentru serviciile oferite ii multumim lui Ionut care a fost mereu prezent. Ionut e un izvor de informatii nestiute de noi despre zona si traditii. Tot Ionut e cel care ne-a oferit si bucuria plimbarii cu sania cu cai prin padure. Bravo Ionut!
   Dima din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2014 - 28.12.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In 14 ani de cand colind tara, petrecand sarbatorile pascale sau de Craciun, nu am gasit o pensiune agroturistica in adevaratul sens al cuvantului, asa cum este Casa Colinita. Mi-e greu sa expun in cateva cuvinte, solicitudinea si devotamentul fata de oaspeti, al familiei Loba, autenticitatea gospodariei taranesti traditionale, uluitoarea diversitate, prospetime si gustul deosebit al bucatelor pregatite, parca fara intrerupere de dimineata pana noaptea tarziu. Ca sa ies din reverie si sa va dau detalii concrete, am petrecut 5 nopti in perioada Craciunului, alaturi de alte 4 familii , toate cu copii mici. Desi sunt multe de vazut in imprejurimi, ( Moldovita ,cu trenul Mocanita, la 10 minute de mers cu masina, Suceavita 20 min, Gura Humorului si Voronet, cca 40 min), faptul ca am optat pentru all inclusive, dar mai ales impactul de la fata locului, ne-a facut sa stam mai toata ziua in preajma pensiunii, unde copii se jucau nonstop cu tot felul de animalute ( catelusi, pisici,porumbei, cai, vacute, capre) sau se dadeau cu sania pe partia aflata la 50 m de casa, in timp ce noi ne delectam la un taifas, afara sau in salon, in compania vinurilor, afinatelor, visinatelor, tuicilor si prajiturilor de tot felul, oferite fara numar de catre distinsul domn Ion si familia sa.
Celor care v-ati saturat de confortul banal, falsitate sau snobism, va recomand cu caldura sa vizitati Casa Colinita, pentru a redeveni, macar pentru cateva momente, mandri ca locuiti in aceasta tara.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sunt prea influentat de extraordinara primire de care am avut parte, pentru a observa eventuale minusuri.
   Mihaela M din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 19.04.2014 - 22.04.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simtit extraordinar de bine!Am petrecut sarbatorile pascale intr-o atmosfera deosebita:
-bucate bucovinene proaspete, gustoase si multe
-gazde primitoare cum rar intalnesti
-camere curate, incalzite si deosebite prin aspectul rustic specific zonei
-plimbarea cu caruta inedita
Dorim sa revenim si in vara pentru drumetiile promise de gazda noastra Ionut.
   Ioan I din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 23.12.2013 - 27.12.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Parerea noastra ( a doua familii cu copil mic 5-7 ani) se poate rezuma in cateva cuvinte : `neasteptat de buna` si am enumera doar cateva aspecte: camere mari, curate si incalzite corespunzator, pret avantajos pentru 5 zile de cazare cu toate mesele incluse; mancare excelenta, naturala,diversificata si foarte gustoasa( respect mamei lui Ionut Loba si celorlalti bucatari din familie), gazda naostra Ionut, s-a comportat ca un adevarat profesionist, mereu dsponibil, cu zambetul pe fata si mai ales pasiunea pe care o pune impreuna cu toata echipa de la Casa Colinita in tot ceea ce fac. Desi am calatorit prin toata tara putem spune ca ne-am simtit ca acasa atat noi cat si copii nostri; - pot fi achizitionate direct de gazda, produse naturale precum : miere, dulceturi, siropuri ( brad , catina)... Noi ne-am umplut sacosele la plecare :) . Recomandam din toata inima si cu siguranta vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
NU as bifa ca un minus, ci mai degraba ca un sfat: - poate pe viitor sa aveti in vedere un rooter wireless ceva mai puternic care sa acopere o zona mai mare din incinta casei Colinita.
   Alexandru A din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 30.12.2011 - 02.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul casei foarte politicos si respectuos;
- mancarea foarte buna, naturala si diversificata, produsa numai in gospodarie;
- camerele traditionale, foarte curate si foarte bine incalzite;
- peisajele extraordinare, o localitate retrasa si o liniste greu de gasit,
- plimbarea cu caruta fantastica,
- partii de sanius foarte interesante.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu prea sunt, in afara de faptul ca nu prea a nins.
CONTACT
Loba Prindii Ion
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Loba Prindii Ion
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0758 355 821
WhatsApp