Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Casa Rareș din Bușteni

Bușteni, str. Cumpătul, nr. 5 -
   Baciu Diana din Italia
nota: 10
schedule 01.01.2023
Vacanza dicembrie 2022 perfetta. Le camere tutte con vista montagna, confortabile e molto pulite. Cuccina non manca niente. Titolari molto gentili e disponibili. Zona molto interessante e piena dattrazioni: piste sci, pattinaggio, castelli da visitare (castello Dracula, Peles, Cantacuzino) e tante altre. Da consigliare.
   Iulia din Ploiesti
nota: 10
schedule 03.12.2022
Locatia este ideala pentru relaxare si pentru o priveliste frumoasa. Noi am fost cazati la apartament, care este dotat cu un balconas, de unde am putut admira imprejurimile. La sosire am fost intampinati intr-un mod foarte calduros si primitor, iar pe parcursul sederii gazda ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Curatenie exemplara. Cafeluta de dimineata din partea casei.
   Lavinia din Constanta
nota: 10
schedule 02.12.2022
Foarte mulțumită! Camera are baie proprie, clădirea este recent renovată, in curte am observat ca este și un foișor cu un grătar. Din nefericire, timpul și vremea nu ne-au permis sa îl folosim. Curățenie exemplara, 10/10 confort, iar atmosfera foarte călduroasă și plăcută! Am rămas complet impresionata și de gazde, niște oameni foarte buni și saritori. O sa revenim cu prima ocazie.
   Eduard din Adjud
nota: 10
schedule 02.12.2022
Personalul a fost foarte săritor si apreciez ca ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, camerele arată superb si priveliștea este uluitoare, situată la mijlocul dintre Sinaia si Busteni, această pensiunea ne-a ajutat sa descoperim frumusețile din apropiere. Un loc liniștit, in care te poți relaxa bine si poți petrecere momente minunate alături de persoana iubita.
   Iuliana-elena Ilie din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.11.2022
Excelente servicii, nu ne-a lipsit absolut nimic si am fost intampinati de o gazda foarte primitoare. Peisajul este de vis, totul este exact ca in poze. Am ramas placut impresionati de aceasta cazare. Recomand din tot sufletul, cu siguranta, vom reveni oricand vom avea ocazia!
CONTACT
Vișinescu Ștefan
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vișinescu Ștefan
Telefon: 0723 489 001
WhatsApp
Apel/SMS