Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Eduard din Dâmbovicioara grade grade grade

Dâmbovicioara, sat Podu Damboviței, Sub Posada, nr. 10 -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vlad Amalia din Pitești
nota: 10
schedule 22.10.2023
Recomand cu mare drag! Foarte frumos! Totul la superlativ! Curățenie peste tot, camere frumoase, ciubărul curat, căldură, curățenie în curte, vesela curata,totul aranjat și organizat frumos, toate utilitățile, aparatura moderna în bucătărie, spațiu suficient pentru toate, loc de joaca pentru copii, sezlonguri pentru plajă. Foarte frumos! Mai revenim cu drag! Felicitări proprietarilor! Mulțumim pentru tot! Perioada (20-22 octombrie 2023)
   Cojei Cristina din Târgoviște
nota: 10
schedule 03.10.2023
Pensiunea este foarte bine întreținută, curata, de cand am întrat în fiecare camera mirosea frumos. Camerele sunt spațioase, cu baie proprie, încălzire centrala, ceea ce ofera confort sporit. Ciubarul este minunat, foișorul de asemenea (faci grătar și totodată stai la caldura la masă), atata bucătăria cât și foișorul care deține bucătărie sunt utilate complet. Am avut lemne la discreție, am putut asculta muzica pana târziu fără probleme, caldura în camere. Pensiunea are un spațiu de joaca pentru copii dotat cu tobogan, leagăne, trambulina etc. Totul a fost la superlativ, la fel si gazdele. Am fost un grup de 10 adulți și un copil de 1 an jumătate. Vom reveni cu drag.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Plesanu Greta din Ramnicu Valcea
nota: 9.67
schedule 02.01.2023
Curata, zona linistita, bine dotata la bucătărie, foișor, ciubar. Gazde discrete, puse oricând la dispoziția turiștilor. Cadura in camere. Loc de joaca pentru copii. Recomand, cu drag, și sper sa revin. In împrejurimi se pot face drumeții sau ture de bicicleta.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Calin Roxana din Craiova
nota: 10
schedule 02.01.2023
Cazare excelenta, foarte curat in camere, living, foisor, caldura, ciubar incalzit continuu pe durata sejurului, am avut la dispozitie absolut tot (vase, ceaun, gratar), gazde ospitaliere. Sunt multe obiective turistice, trasee pentru drumetii si biciclete in imprejurimi. Vom reveni, cu siguranta.
   Stoiculescu Adrian din Mioveni
nota: 9.83
schedule 18.12.2022
Proprietate situata superb, la 200m de strada principala, camerele au fost ok, curatenia ireprosabila si gazdele foarte primitoare. Caldura in camere, ciubar incalzit si noaptea, iar foisorul si bucataria dotate cu tot ce trebuie. Multumim gazdelor.
   Simona din Sector 6
nota: 10
schedule 09.03.2022
Pensiunea oferă tot confortul promis, chiar depășește așteptările. Poziția este excelenta, aproape de obiectivele turistice. Curățenie, liniște, confort, gazde extraordinare... Ciubarul este de vis, chioșcul pt grătar asemenea. A fost o placere pt noi. Multumim!
   Marius Dragomir din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.12.2021
Curățenia și ospitalitatea gazdelor mă fac să revin cât de curând. Pe lângă acestea, bucătăria mare și utilată te fac sa te simți ca acasă. Căldura ciubărului te face sa uiți de griji. Gazdele sunt primitoare și te ajuta cu tot ce ai nevoie.
   Ivascu Gheorghe din Bascov
nota: 9
schedule 26.06.2021
Living și bucătărie dotate cu, absolut, tot ce trebuie. Curățenie perfectă în camere, living și bucătărie. Liniște și priveliște deosebite. Camere și băi curate și dotate cu prosoape și lenjerii noi. Ciubăr gratuit pentru două seri. Gazde primitoare și foarte discrete.
CONTACT
Avram Claudia
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Avram Claudia
Telefon: 0740 878 522
WhatsApp
Apel/SMS