Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Flores din Malaia

Malaia, sat Săliște, str. Principală, nr. 2 -
   Mihaela Dragus din Bucuresti
nota: 8.17
schedule 24.05.2021
Locația este minunata, într o zona liniștită, fără aglomerație, fără vecini gălăgioși. Curtea e mare și cu iarba frumoasa. Camerele sunt confortabile, nu foarte mari, curățenie e bună, gazdele sunt amabile, chiar am apreciat comunicarea cu ei. Vila are mobilier destul de drăguț, bucătăria e bine utilată, am apreciat mult asta.

Zona de grătar e cam neamenajata și iluminatul din curte, seara, este insuficient. Paturile suplimentare pentru copii, nu sunt adecvate. Unul cel puțin, nu se putea a utiliza, riscai sa cazi de pe el.

Una din camere are doar o canapea extensibila, care scartie și e foarte incomoda la dormit, iar dulapul din acea camera e inutilizabil, fiind plin cu perne și lenjerii.

Noi am fost 5 familii cu copii mici și am fost un pic înghesuiți, însă pentru 4 familii e mult mai bine. Am apreciat și colțarul din living.
   Loredana L din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 31.07.2020 - 02.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Buna ziua!
Vila Flores este exact asa cum o gasiti in descrierea facuta de catre ei.
Proprietarii foarte discreti nu au venit decat pt max 5 min.
Ne am simtit foarte bine.recomand vila Flores.
Multumim!
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca sugestie de imbunatatire as sugera ca iarba sa fie tunsa mai des.curtea este incapatoare dar noi fiind cu copiii nu s au putut juca cu mingea din cauza ierbii mai inalte.
Si au gasit repede o alta activitate asa ca nu a fost o suparare acest lucru.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri.Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi si va mai asteptam si alta data cu drag.Multumim pentru sugestie, o sa incercam sa tundem iarba mai scurt si mai des, astfel incat copiii sa se poata juca in voie.
CONTACT
Marcela Ivașcu
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marcela Ivașcu
Telefon: 0744 558 925
WhatsApp