Vechiul conac, "îmbunatatit" cu toate facilitățile necesare unei șederi relaxante și o curățenie exemplara, întampina pe oricine ii trece pragul cu o atmosfera tihnita, jacuzzi, ciubar, piscina și o minunata grădină cu terasa și grătar.
Gazdele, oameni muncitori si de isprava, binevoitori si comunicativi, ne-au facut sederea frumoasă si ne-au ajutat cu sfaturi și informații.
Camerele mobilate trainic și cu atenție la detalii, paturile comode, numai bune pentru odihna după o zi de peregrinari, iar balconul spațios ideal pentru relaxarea de seara de dinainte de culcare. Ba mai mult de atât, proprietarii își răsfață oaspeții cu pălincă/ vișinata din partea casei și preparate traditionale delicioase, gătite doar la cerere pentru ziua respectivă, folosind "materii prime" de la producători locali. La micul dejun, bogat și proaspăt am degustat, printre altele, o brânză de burduf extrem de gustoasa, niște virsli (cârnați specifici zonei) preparați cu rețete secrete de localnici (fără prafuri și alte bazaconii), si niște roșii delicioase, cărnoase și suculente, asa cum ar trebui sa fie roșiile abia rupte din vrej. Să mai pomenesc de cârnații afumați, de casă, de coastele la cuptor sau de dulceata de afine întinsă pe painea la tava unsa cu unt?
Pentru toate astea, dar nu numai... mulțumim!