Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Alina din Poienile Izei grade grade grade

Poienile Izei, str. Principală, nr. 193 -
Nota 10.0 / 47 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Irina din București
nota: 10
schedule 02.01.2024
Am petrecut 4 zile frumoase! 4 zile excepționale alaturi de prieteni, într-o zonă liniștită ce îți poate oferi diferite drumeții pe toate gusturile, unde cu siguranță poți uita de orice problema! Condiții de cazare foarte bune, gazdele primitoare, mâncarea proaspătă și delicioasa, adesea cu de ale casei! Camerele destul de mari, curate cu baie proprie, spatiu de joaca pentru copii!
Pensiunea frumoasa, gazde amabile, primitoare!!
Mulțumim pentru efortul depus pentru a petrece aceste zile frumoase! Vom reveni cu drag!
Recomand Pensiunea Alina!!!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase! Ați fost un grup minunat și ne bucurăm ca ne-ați trecut pragul și ca v-ați simțit bine! Vă mai așteptăm oricând cu drag!❤️
   Fam. Gheorghe din Ploiesti
nota: 10
schedule 12.11.2023
Am petrecut 4 zile de vis la pensiunea Alina. Gazda este foarte primitoare și blândă, ne-a primit cu multă căldura! Locația este pe stil tradițional, foarte frumos decorată. Curățenie de excepție, mese bogate și colorate. Ne dorim să revenim cât de des este posibil. Vă mulțumim!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pt recenzie! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu mare ,mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cherata Victoria din Craiova
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.11.2023.
Foarte curat, gazdele primitoare, ne-au asigurat meniul specific zonei, dar și o atmosferă de neuitat (muzică și dansuri maramureșene).
Am pus întrebări despre istoricul și tradițiile zonei și am primit răspunsuri pertinente, care ne au lămurit și multe lucruri le am aflat pentru prima oară.
Pensiunea este așezată într o zonă cu oameni minunați și cu posibilități multiple pentru drumeții.
Este suficient să ții cont de sugestiile gazdelor și ți-ai asigurat un concediu de vis.
Mulțumesc și cumnatului meu care a organizat această excursie alături de colegii și prietenii de la Cernavodă. Ați fost minunați!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pentru recenzie!
Ați fost un grup minunat!
Ne bucurăm ca v-ați simțit bine și va mai așteptăm oricând cu mare drag!!!!
   Dorica și Teodor din Dorohoi
nota: 10
schedule 15.09.2023
Vă mulțumim pentru ospitalitate. Sunteți oameni frumoși și aveți tot ce poate să facă pe turiști mulțumiți. Liniște, curățenie, mâncare specific zonei, amabilitate și costume tradiționale (care ne-au incantat foarte mult) și să nu-l uităm pe micuțul David, care ne-a zâmbit de la prima întâlnire. Recomandăm cu drag, pensiunea dumneavoastră și sperăm să ne reîntâlnim și la anul! Doamne ajută!!!
Răspunsul unității:
Va mulțumim tare frumos pentru recenzie! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu drag. David va transmite Salutari !!!
   Silvica Baciu din Mangalia
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 11.09.2023.
O gazda minunată, tot respectul pentru ospitalitate, mâncare din belșug și foarte bună cu produse din propria gospodărie. Gazde primitoare, o pensiune liniștită, totul a fost minunat: locatia, panorama, cazarea cu tot ce a fost necesar, spatiul verde generos si bine organizat, linistea, un concediu perfect! Vom reveni cu cea mai mare plăcere.
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pentru recenzie! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu mare drag!
   Ovidiu din Ploiesti
nota: 10
schedule 09.09.2023
Ne-am simțit minunat, au fost 5 zile cu mancare bună și atmosferă ca la mama acasă. Aproape de toate atracțiile zonei, în camere am avut tot confortul, gazdele sunt primitoare... iar pălinca, numai bună de luat acasă. Vă pupăm cu drag pe toți și pe micuțul David!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru recenzie! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu drag!!!
   Mihalela Cocu din Galaţi
nota: 10
schedule 29.08.2023
Pot descrie sejurul petrecut la pensiunea Alina printr-un cuvânt: excepțional!
Mâncarea tradițională, făcută în casă din produse locale, este extrem de gustoasă și multă (nu ai cum să termini tot ce ți se oferă). Mereu ai la masă horincă, afinată, apă plată și minerală. Prăjiturile preparate de gazdă sunt apetisante.
Curtea are balansoar, foișor, hamace, loc de joacă pentru copii și multă verdeață.
Camera este spațioasă și curată.
Ne-am simțit foarte bine și sperăm să revenim cât mai curând!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pentru recenzie și pentru poze! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Raluca Alexandrescu din Iasi
nota: 10
schedule 19.08.2023
Am petrecut o saptamana minunata la aceasta pensiune. Gazdele deosebit de amabile și primitoare. Camerele sunt curate și frumoase. Curtea mare si spațiul de joaca amenajat pentru copii, un mare plus. Mancarea foarte bună și la discreție. Va mulțumim pentru ca ne-ati facut vacanta mai frumoasa! Recomand cu mare drag pensiunea Alina!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pentru recenzie !Ne bucurăm ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu drag!
   Octavian din Năvodari Constanța
nota: 10
schedule 13.08.2023
Recomand, cu mare drag, pensiunea Alina, totul la superlativ, mâncarea fără porții, palinca și afinată la discreție, am petrecut 5 nopții de vis, vom reveni, cu mare drag! Gazdele de nota 1000.
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet ! Ne bucurăm ca v-am cunoscut și ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu mare drag!!!
   Sand Laurentiu din Mures
nota: 10
schedule 29.05.2023
N-am cuvinte, o pensiune excelenta, oameni minunați! Doamna Liliana face o mâncare de nota 10, n-ai cum sa nu iti placa, plus ca este foarte multa. Dimineata, nu puteam sa terminam un platou 5 persoane. Raport calitate-preț excelent, este o pensiune deosebita, într-un loc deosebit! Recomand cu drag aceasta pensiune! Am doar cuvinte de lauda!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pentru frumoasa recenzie! Ne bucurăm și va mai așteptăm cu mare drag oricând !
   Claudiu Gheorghe din București
nota: 10
schedule 18.09.2022
Nu putem descrie condițiile excelente de la această pensiune. Curatenie exemplară, oameni deosebiți, nu mai vorbim de mâncare. Trebuie să stai bine cu stomacul ca să poți duce tot ce pregătește doamna Liliana. Eu cu soția mea nu am reușit să mâncăm cu toată bunăvoința nici măcar jumătate din tot ce se servea la masă. Multumim doamnei Liliana pt. tot. Un plus palinca la discreție. Super!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet ! Ne bucurăm ca v-am cunoscut și ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu mare drag!!!
   Violeta Mures din Braila
nota: 10
schedule 03.09.2022
Ospitalitea, placerea de a veni în întâmpinarea și a persoanelor cu un anumit regim de viață fără a se simți că sunt deranjați pentru faptul că a trebuit să se gătească a diferit față de ce era la comun, sincer m-a fascinat. O gazdă deosebită, cu multă răbdare și considerație pentru toate persoanele care le trecea pragul. Am admirat și recomand cu căldură această pensiune, unde m-am simțit răsfățată ca un copil in casa părintească.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos,oaspeți minunați ! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine și va mai așteptăm oricând cu brațele deschise! Va salutam cu drag pe întreaga familie! Spor in toate!!!
   Luminita Pavaloi din Iasi
nota: 10
schedule 17.08.2022
Oameni faini, calzi, primitori, mâncare excelentă (are gustul din copilarie), peisaje superbe, obiective turistice in apropiere, poti închiria atv-uri de la locatie. Camere spatioase, curatenie, tot ce-ti trebuie pentru o vacanta de vis. Recomand cu mare drag pensiunea Alina!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pentru recenzie ! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine și ca v-am cunoscut! Va mai așteptăm oricând cu drag!
   Balan din Focsani
nota: 10
schedule 01.08.2022
Totul a fost super ok, concediul nostru a fost minunat, mulțumim vouă pt tot ce ne-ați oferit, curățenie cum rar întâlnești și mâncarea f buna și gustoasă, sunteti oameni deosebiți, foarte rar am întâlnit persoane că dumneavoastra. Pensiunea este amplasata foarte aproape de multe puncte turistice, numai sa ai timpul necesar să poți vizita.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru recenzie ! Ne bucurăm ca v-am cunoscut și ca v-ați simțit bine ! Va mai așteptăm oricând cu drag!
   Gabriela Dobre din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.07.2022
Oameni deosebiți cum rar întâlnești, sincer, niște oameni cu multa căldură, erai total liniștit când vorbeau cu tine, mancare excelenta, totul făcut de casă și cu bun gust, curățenie ca acasă, în camera nu îți lipsea nimic, totul impecabil, curte mare, o pensiune super frumoasă, ne-a lasat fara cuvinte, ne venea sa nu mai plecam, niște gazde foarte primitoare, ne-a placut absolut totul, recomand cu mare încredere. Noi, cu siguranță, vom reveni la aceasta familie deosebită.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos,oaspeți minunați ! Ne bucurăm ca v-am cunoscut și va mai așteptăm oricând cu mare,mare drag!!!
   Nicoleta din Pantelimon
nota: 10
schedule 23.07.2022
Totul este la superlativ, locația, mâncarea, curățenia și gazde foarte primitoare. Este o zona foarte frumoasa cu oameni foarte deschiși, sa te ajute oricând ai nevoie și priveliștea din zona parca este deprinsa din povesti. Am petrecut un sejur de 5 zile de neuitat. Multumim foarte frumos pentru tot și vom reveni cu drag! Recomandam cu drag pensiunea Alina!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos ! Oaspeți minunați ,ne bucurăm ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu drag!!!
   Herghelegiu Giani din Medias
nota: 9.67
schedule 15.07.2022
A fost un sejur reușit. Recomand cu încredere. Totul e la superlativ. In primul rând gazda primitoare, foarte buna bucătăreasă, locația a fost exact cum ne așteptam, relaxare totala. De asemenea, este bine poziționată fata de obiectivele ce urmează a le vizita.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru recenzie! Va mai așteptăm oricând cu drag!
   Gheorghe Ariana din București
nota: 10
schedule 28.12.2021
La pensiunea Alina ne-am simțit absoulut minunat. Mâncarea a fost absolut delicioasa, variata și pentru toate gusturile.
Curtea mare din spatele casei pune la dispoziție un loc grozav pentru săniuș iarna, iar vara loc de joaca, trambulina și foisor.
Camerele sunt curate și destul de încăpătoare.
Gazdele ne-au făcut sa ne simțim ca acasă și pentru asta ne-au mers la suflet.
Pensiunea este situata foarte bine fața de obiective.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru recenzie!
Ne bucurăm ca v-ați simțit bine!
Va mai așteptăm oricând cu mare drag!
   Costic Elena din Botosani
nota: 9.5
schedule 30.10.2021
Oameni deosebit de primitori, gazde în adevăratul sens al cuvântului, mâncărurile tradiționale specifice zonei fiind din belșug, aer curat, liniștea pe care o cauți pentru a te relaxa.

Spatiu de joaca pentru copii unde se pot juca în siguranta fără a deranja pe cei mari.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru recenzie !
   Marcela Radu din Brăila
nota: 10
schedule 13.09.2021
Ne-am cazat in această pensiune in perioada 30.08.2021 - 4.09.2021. Ne-am simțit foarte bine acolo, totul a fost la superlativ, gazde foarte primitoare si atente la nevoile noastre.

Mâncarea a fost din belsug, foarte delicioasa inclusiv deserturile. Toate preparatele au fost din gospodaria proprie, inclusiv palinca și afinata.

Doamna Liliana si fata dansei Alina deosebit de atente si foarte drăguțe. A fost un sejur de neuitat.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu drag!
   Anton Aurel din București
nota: 10
schedule 15.08.2021
Am petrecut un sejur de neuitat. Am fost cazați în perioada 10.08-14.08.2021 împreună cu familia.

Începând cu minunatele peisaje maramureșene, continuând cu deosebita ospitalitate a gazelor, până la bunătatea mâncărurilor făcute de doamna Liliana, ajutată de frumoasa fiică Alina, toate au fost extraordinare. Iar nelipsita horinca și afinata pregătită de domnul Florin nu am cuvinte.

Oameni frumoși ce sunteți, să vă dea dumnezeu sănătate și să o țineți tot așa. Felicitări.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet oaspeți minunați ! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine! Va mai așteptăm oricând cu mare drag !
   Sorin din Timisoara
nota: 9.33
schedule sejur: 21.09.2020 - 25.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, curatenie, mancare foarte buna si mai mult decat suficienta, accepta tichete de masa, satul linistit, peisajul superb din gradina - se vede tot satul de la foisor, gazda ofera haine traditionale pt. a le imbraca si a face poze.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu ar strica niste rafturi in sifonier pentru haine. Dar e un detaliu minor.
   Cristina din București
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2020 - 01.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte buna mâncarea, curat și plăcut.
   Mihaela din Galați
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.09.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat, gazde amabile, masa gustoasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este cazul.
   Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2019 - 25.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul la superlativ! Mâncare delicioasa, gazde primitoare și calde, camere curate, foișor superb, tradiții , totul fiind completat de un peisaj divin ! Ne-am simțit minunat! Recomand cu încredere !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu are nici un minus.
   Melinda din Cluj Napoca
nota: 9.33
schedule sejur: 12.08.2019 - 13.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc frumos si curat. Oameni harnici si buni gospodari. Mancare foarte buna.
   Oana O din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 08.08.2019 - 09.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi a plăcut totul, gazde primitoare, mâncare excelentă, peisaj superb.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sesizat nici un minus.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru recenzie !!va mai așteptăm cu drag oricând !!
   Georgiana din București
nota: 9.67
schedule sejur: 07.09.2018 - 09.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancarea senzationala; curatenie; gazde primitoare
Recomand!
   Daniel D din Poienile Izei
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2018 - 30.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni deosebiti, ne-au primit cu ospitalitate, camere curate, casa ingrijita, masa bogata, ......, numai cuvinte de lauda. Va multumesc!
   Gabriel G din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 16.07.2018 - 19.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde excelente (oameni deosebiți), bucate gustoase (dulciuri excelente), curățenie, peisaj deosebit.
CONTACT
Ilieș Liliana
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ilieș Liliana
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0735 753 474
WhatsApp